Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    26. Listopad 2017. 18:34

Eloa moj malac je jos u jajetu al ima za podesiti onak da bude bas polulezeci polozaj i puno je udobnija od obicnog jajeta. Stvarno je brutalna, a dobili smo i tu joie, al ona je u Hrv pa tak da tek kad dodemo cemo pocet koristit i tu. Mali necak je ima i super im je pa su kupili i nama. Navodno da je ta sjedalica 0-4god. kad smo trazili AS probali smo i tu al malac je bio bas mrvica za tu AS.
    Okretanje- moj malac nema mira okrece se stalno, al najvise voli biti na trbuhu pa se zarotira do igracke tak na trbuhu i gura se unazad tak da cesto pobjegne sa spuzve. Dize guzu u zrak pa je zabaci na bok, neznam sto pokusava. Kod nas su zubici krenuli sad se vec vide malo, jedva cekam da izbiju do kraja.

Meri
    26. Listopad 2017. 19:23

kookoo30

Prije par dana nisam imala slatkog u kuci - malu u nosiljku i u dućan :) a bar sam malo prosetala 😂😂😂

Poznato 😕😂😂

Ofnica
    26. Listopad 2017. 20:50

Bok cure!
    Ima koja saznanja sta treba za hzzo za produženje onih drugih 6mj za porodiljni? 
    I što treba za osobnu bebe od papira? Jel moze to jedan roditelj sve rijesiti na mupu?

• blu5
    26. Listopad 2017. 21:06

Ofnica, za osobnu moze jedan rodjtelj doci predati papire ali mora potpisati izjavu da ce drugi roditelj predici osobnu.A za rlditdljsku naknadu nemam pojma, moram proguglat malo😊

Meri
    26. Listopad 2017. 21:15

Za produljenje porodiljnog treba fotokopija rodnog lista djeteta, popunjen zahtjev za produljenje u 2 primjerka i izjava roditelja da su suglasni da samo jedan roditelj koristi porodiljni (ti papiri se nalaze na HZZO-u, jos nisam provjeravala da li ih se moze isprintati s neta)

Ofnica
    26. Listopad 2017. 21:30

Hvala cure!

Ofnica
    26. Listopad 2017. 21:33

Eloa gdje mislis kupovati joie spin 360? Naravno, prije ces probati jel pase u auto i jel odgovara bebi? Meni je to sve s tim as znanstvena fantastika, hrpa stvari na koje se treba misliti, a i najsavršenija as ne mora pasati bebacu...joooj to demi biti koma dok ju nađemo i kupimo.

• gala_28
    26. Listopad 2017. 22:08

I vi jedete puno slatkog?
    Uf, sad mi je malo lakše. Prije neki dan sam pola Mullera kupila. Mislim da ću nadalje dečka slati da ide u nabavku. Nije toliko do kila koliko me brine da mi je to novi porok. Stvarno postanem nervozna kad vidim da nemamo ništa u tom famoznom ormariću. Nije zdravo i većinu života uopće nisam doživljavala čokoladu i slatkiše, a zadnje 3 godine sve sam gora.
    Ja sam u trudnoći dobila 12 kg, sada sam u plusu 3 kg. Zapravo, to mi je inače uobičajena kilaža no u vrijeme kad sam zatrudnila bila sam malo mršavija. Stomak mi je čak ok, no sa bedrima nisam najzadovoljnija. Puno je to širenja pa skupljanja, a nisam baš neki sportski tip...možda se natjeram na neko vježbanje doma uz youtube, brzo će opet ljeto.

• Tena1203
    27. Listopad 2017. 03:33

Gala kod mene apsolutno ista situacija...do rijeci.. Muller, ormaric, kile isto, sve..;)

• AnaFit123
    27. Listopad 2017. 07:11

Cure kako spavate? Vi....bez obzira na bebu :D ...mene zna mučiti nesanica! Mali je ok prek dana i ok spava, ne iscrpljuje bas toliko jako. Ugl legnemo oko 7 i onda spava oko 5h u komadu pamhudenje svaka 2.5 - 3 sata. E sad .  Ja silno želim za sebe isto uloviti tih 5 sati u komadu i legnem u pol 8 kontqjuci budna sam od 5 zaspat ću kad ono ćorak - nekad se znam i 2 sata vrtiti. Griješim li sto legnem toliko ajmo rec rano? Bas me nekad unervozi sto mali zna spavat 100 put bolje nego ja :/ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.