Eloa moj malac je jos u jajetu al ima za podesiti onak da bude bas polulezeci polozaj i puno je udobnija od obicnog jajeta. Stvarno je brutalna, a dobili smo i tu joie, al ona je u Hrv pa tak da tek kad dodemo cemo pocet koristit i tu. Mali necak je ima i super im je pa su kupili i nama. Navodno da je ta sjedalica 0-4god. kad smo trazili AS probali smo i tu al malac je bio bas mrvica za tu AS.
Okretanje- moj malac nema mira okrece se stalno, al najvise voli biti na trbuhu pa se zarotira do igracke tak na trbuhu i gura se unazad tak da cesto pobjegne sa spuzve. Dize guzu u zrak pa je zabaci na bok, neznam sto pokusava. Kod nas su zubici krenuli sad se vec vide malo, jedva cekam da izbiju do kraja.
Prije par dana nisam imala slatkog u kuci - malu u nosiljku i u dućan :) a bar sam malo prosetala 😂😂😂
Poznato 😕😂😂
Bok cure!
Ima koja saznanja sta treba za hzzo za produženje onih drugih 6mj za porodiljni?
I što treba za osobnu bebe od papira? Jel moze to jedan roditelj sve rijesiti na mupu?
Ofnica, za osobnu moze jedan rodjtelj doci predati papire ali mora potpisati izjavu da ce drugi roditelj predici osobnu.A za rlditdljsku naknadu nemam pojma, moram proguglat malo😊
Za produljenje porodiljnog treba fotokopija rodnog lista djeteta, popunjen zahtjev za produljenje u 2 primjerka i izjava roditelja da su suglasni da samo jedan roditelj koristi porodiljni (ti papiri se nalaze na HZZO-u, jos nisam provjeravala da li ih se moze isprintati s neta)
Eloa gdje mislis kupovati joie spin 360? Naravno, prije ces probati jel pase u auto i jel odgovara bebi? Meni je to sve s tim as znanstvena fantastika, hrpa stvari na koje se treba misliti, a i najsavršenija as ne mora pasati bebacu...joooj to demi biti koma dok ju nađemo i kupimo.
I vi jedete puno slatkog?
Uf, sad mi je malo lakše. Prije neki dan sam pola Mullera kupila. Mislim da ću nadalje dečka slati da ide u nabavku. Nije toliko do kila koliko me brine da mi je to novi porok. Stvarno postanem nervozna kad vidim da nemamo ništa u tom famoznom ormariću. Nije zdravo i većinu života uopće nisam doživljavala čokoladu i slatkiše, a zadnje 3 godine sve sam gora.
Ja sam u trudnoći dobila 12 kg, sada sam u plusu 3 kg. Zapravo, to mi je inače uobičajena kilaža no u vrijeme kad sam zatrudnila bila sam malo mršavija. Stomak mi je čak ok, no sa bedrima nisam najzadovoljnija. Puno je to širenja pa skupljanja, a nisam baš neki sportski tip...možda se natjeram na neko vježbanje doma uz youtube, brzo će opet ljeto.
Gala kod mene apsolutno ista situacija...do rijeci.. Muller, ormaric, kile isto, sve..;)
Cure kako spavate? Vi....bez obzira na bebu :D ...mene zna mučiti nesanica! Mali je ok prek dana i ok spava, ne iscrpljuje bas toliko jako. Ugl legnemo oko 7 i onda spava oko 5h u komadu pamhudenje svaka 2.5 - 3 sata. E sad . Ja silno želim za sebe isto uloviti tih 5 sati u komadu i legnem u pol 8 kontqjuci budna sam od 5 zaspat ću kad ono ćorak - nekad se znam i 2 sata vrtiti. Griješim li sto legnem toliko ajmo rec rano? Bas me nekad unervozi sto mali zna spavat 100 put bolje nego ja :/
Sortiraj odgovore
Najstariji