Ja sam imala.taj "problem"...kad je zaspala legla sam tako s njom i mic po mic ju skidala sa sebe...i sad sa 4 mj spava "sama" hahahahahhah a po noci isto sa nama i s tim nemam problem...a ide kod svakog tko ju zeli nosat naokolo
Mene zanima jel moguce da mi beba sad ne spava jedan period po noci jer ga nesto muci iz razloga sto sam u sub otisla na koncert i muz mu je dao dohranu. Od noci s ned na pon pocelo u razdoblju od 2-5 ujutro. Spavao bi al jako nemirno ili su zubi. Inace samo cica i dalje
Prvi put je tad dobio dohranu ili? Mislim da se to slučajno poklopilo. Stalno imaju neke nove faze, ne brini.
Mi taman kad se uljuljkamo u jednu rutinu, eto ti nove faze. Nikad dosadno. ;)
Drage mame pozdrav :) nova sam na klokanici:)
Čitam često ali nisam pisala jos. Imam bebicu od 3 mj i konstantno spava po danu samo na meni. Ima li koja mama iskustva ili sličan “problemčić “? Po noći s nama i to od 19 pa do jutra. Budi se jedino za jest. Dojena beba je. Da ne spominjem da u ruke ide samo MM i meni. Kod drugih place odmah.
Donna,ja sam imala isti problem, al malo pomalo sam je isto tako skidala sa sebe na nacin da zaspe,pa legnem s njom i tako nam sad nekako ide.Moja sosuse ne place da je bilo tko uzne, ne znam sta bi ti tu savjetovala.Al da je na rukama konstantno preko dana, je.Malo se samo ujutro zabavi u serdolinu , sve ostalo na rukama, ne spava 5 min po danu.Nicu mi je bila super, a zadnjih par noci je i tu pocela zezat...ko zombi sam🤤
Cure jel vase bebe jos imaju sivo plavu boju ociju?Moja jos ima ibto se navodno mijenja do godine dana zivota bebe.Netko je spomenuo tjemenicu, iato sam koristila Mustelu.Pelene Violeta,puno su mi bolje od Pampersabi jeftinije
Cure jel vase bebe jos imaju sivo plavu boju ociju?Moja jos ima ibto se navodno mijenja do godine dana zivota bebe.Netko je spomenuo tjemenicu, iato sam koristila Mustelu.Pelene Violeta,puno su mi bolje od Pampersabi jeftinije
Moj je nešto mlađi ali da, i dalje ima plave oči. Mislim da su iste od drugog-trećeg tjedna. Svjetlo plave ili sive kako kažeš, a na rubovima šarenica su tamnije plave. Netko mi je rekao da se prvo formira boja onima koji će imati smeđe oči. Nas dvoje smo smeđi, no moji starci imaju plavo zelene i zeleno smeđe, dečkova mama plave, a njegov stari smeđe. I nekako smo zabrijali da će mali možda i imati plave kad smo mi smeđi zapravo u manjini. Tko će ga znati...
Jooj meni , odmah se probudi čim ga maknem sa sebe. A ovo da neće nikome je vjerovatno razlog taj sto smo uglavnom sami. Tata nam dođe navečer tek. A moji ne žive u istom gradu a njegovi su isto jako zaposleni ... tako da mali i ja smo ugl sami. Ni u kolicima neće zaspat .. Uff
Moj je isto imao takve i sa negdje 2 i pol mjeseca su postale smeđe isto kao i muževe.
Sortiraj odgovore
Najstariji