Tko je spomenuo onaj sapun iz dm-a , svaka mu cast 😁 mislim da je bila Ofnica. Spasio me 😁
Usla u jedan dm, nema sapuna. Odem u drugi, kupim 4 komada ( kad je cijena mizerna), sinoc istrljam pokakane platnene, operem ih ( na 40, jer ne bi smjele na visu temperaturu) i sve , ali sve cisto. Preporodila sam se, nema vise suncanja fleka na pelenama 😁
Ja sam probala Ai2 i meni su i one mokre za noc, zato sam se prebacila na Bambo za noc. Sad cekam speciajlku od Molly, ona bi navodno trebala bit dobra za noc. Sto se cuvanja tice, u principu sam stalno ja s malim ali mm ga je uzeo par puta u setnju sam dok sam ja nesto po doma spremala i jucer prvi puta je ostao sam s njime doma nakon sto smo ga stavili
na spavanje a ja sam otisla u 21.00 na cugu sa frendom (doduse u birc prek puta zgrade, al opet). Nisam bila vani iza 20.00 od kad sam rodila. Bilo je cudno i ok u isto vrijeme :) nemrem se pozalit na mm, mene samo bedira koliko on radi i kako malo vidi maloga, dode doma svaki dan najranije u 18.00, tako sam i ja prije radila a sad to sve gledam iz neke druge perspektive. Ne znam kako cu kad zavrsi porodiljni.:(
Hehe, i ja narucila od Molly specijalki par, 3 Ai2 i jos malo covera 😁
Mene zanima jel moguce da mi beba sad ne spava jedan period po noci jer ga nesto muci iz razloga sto sam u sub otisla na koncert i muz mu je dao dohranu. Od noci s ned na pon pocelo u razdoblju od 2-5 ujutro. Spavao bi al jako nemirno ili su zubi. Inace samo cica i dalje
U tom periodu odspava pols sata samo. Inace se samo budio oko 3 u polu snu posisao i spavao do 7
Što se cuvanja tice, moja je stalno samnom, di god idem , vucem ju za sobom. I iskreno, ne bi ni htjela drukcije. Doduse, usred kave mi se znala rasplakati , pa je bilo trcanja kuci i sl, ali nema veze. Nisam ju cak ostavljala mm-u ( jednom na pola sata u setnji je bila sama s njim i to je to). Ali zato on svo svoje slobodno vrijeme provodi s nama, pa mi dodje na isto.
Što se pelena tice, moja je po danu u platnenima, po noci joj stavljam pampers 2 jer jos uvijek stane u njih iako mislim da se priblizila 7 kg. Duga je dosta, pa joj valjda ta kilaza u duljinu ide. Cure koje koriste platnene : da li bi Ai2 bila bolja opcija za noc? Upravo cekam da mi stigne par komada Ai2, ali ne znam koliko ce mi pouzdane biti, jer evo ova moja odlucila cijelu noc prospavati, a stvarno ne bi da bude mokra sva do jutra.
Iskreno AI2 je losa kombinacija za noc. Ne znam nikoga ko koristi AI2 za noc. Najbolja je bambusica i dobar cover.
Ja zasad preko dana foldam tetru, a za noc imam bambusicu s ME coverom i funkcionira savrseno.
Sve covere koje stavljam danju preko tetre su zapravo AI2 tako da cekam dane kad ce kakica bit malo gusca pa cu stavljat tetru kao ulozak a ne vise foldati.
Imam bambus boostere od Molly.. Ta zena ima zlatne ruke
Moram jos pitati koje platnene imas da ih peres na 40C? Platnene bi morale obavezno ici na 60C jer se na 60C rijesavas pranjem svih bestija i operu se kako treba.
I ja koristim prefoldicu i cover ai2 preko noci ili obican cover.. perem tetre na 90 a cover na 40..ninche ciju bambusicu imas za noc?
Aha, na 60 moram staviti... Thanks. Imam sve od Molly i nesto od Dolise. Ne tetram jer mi se iskreno nije dalo jos to proucavati ( par dana, dok je bila jos malena , sam je motala u mini kite fold ), onda smo dobili tonu jednokratnih ,pa sam joj kedno vrijeme stavljala samo te jednokratne da ih se vise rijesim. Mislim, steta mi ih je baciti, a opet, ne mogu ih gledari vise. Ta posiljka koju cekam od Molly , ukljucuje jos i bambus boostere i wetbag, jer jelte, treba mi kad idemo negdje da imam gdje odloziti mokru pelenu. Ne znam vise ni sama sto sam sve nakrcala u tu narudzbu, valjda ce je poslati ovih dana. Cekam postara ko luda 😁 Ne znam kako vi, ali od kada sam rodila , samu sebe sam stavila u zadnji plan , stalno maloj nesto kupujem, te robicu, te pelene, te ovo ulje, te ona podloga...i bas uzivam 😍 od mom design sam narucila trakice za kosu, pa neku didakticku kocku, podlogu za kolica, doslovno sve sto mi je palo na pamet 😁
Drage mame pozdrav :) nova sam na klokanici:)
Čitam često ali nisam pisala jos. Imam bebicu od 3 mj i konstantno spava po danu samo na meni. Ima li koja mama iskustva ili sličan “problemčić “? Po noći s nama i to od 19 pa do jutra. Budi se jedino za jest. Dojena beba je. Da ne spominjem da u ruke ide samo MM i meni. Kod drugih place odmah.
Sortiraj odgovore
Najstariji