Ninche koji fold motas? Moja je prerasla mini kite i motam origami ali ne sviđa mi se nikako.. Izgleda mi zguzvano i neuredno. Tako da koristimo uglavnom pp pa kad ostanem bez, tetre. Za noc ME sandy's bambus i super su mi!
Cure koje ste narucile specijalke javite kakve su kad ih isprobate :)
Mojoj su isto još uvijek sivo plave, a kosa tamna. Ali ja sam do prve godine imala plavu kosu i plave oči. Sad su mi oči smeđo zelene, a kosa smeđa. Tak da ima vremena još za promjenu.
Ajme raspisala se i ode mi sva txt:(
Isto imamo sivo plave oci i nadam se da ce tako i ostati. Bili na pregledu kod fizijatra i sve je u skladu s mjesecom u kojem je. Okrece se na trbuh samo ga muci ppvrqtak nazad na ledja kad se umori na trbuhu:) po noci dosta burno spava i dize noge tako da nemali broj moram k nama u krevet i na cicu pristekat da se smiri i uspava i onda povratak u kinderbet. A dojenje je oko 3 i 5. Nisam revna u nocnom presvlacenju jer se bojim da se ne razbudi, ali pelena bude krcata. Babylove 4 koristimo ali probat cu i lidl i violetu ak bolje drze jer i nama zna po rubu do bodija propustiti. U zadnje vriejme ostavimo ga pred jutro u nasem krevetu tako da def moram nabaviti ogradicu. Cjepivo 6u1 smo izbjegli jos ovaj tjedan al sljedeci ne znam...
Na babylove objesili smo malo spiglo i crkava od smijeha kad se vidi. Super stvar. E da, kose jos nemamo:( nemam kaj ni cesljati....
Nama je koda presla u smedu sa crne. Imamo je puno od rodenja i nije nam ni jedna dlaka otpala hehe još je veca. 😂😂 Ah na mamu. A oci su mu plave za sad. Mamin je sin. 😀😀 Moj se ne okrece na trbuh a u sub ce 4 mj. Mozda nakon ovog ne spavanja dode promjena.
Ajme koseee!Moja je celava skroz😊😊😊Moja isto crkne kad se vidi u ogledalo😊Bila sam na redovnom pregledu kod gin, papa i uzv, cekam nalaz.U svakom slucaju kaze on meni, jeli znate da mozete ostat trudni prije nego dode menstruacija?Ja ga pogledala i kazem, jeste vi to stvarno meni rekli?!?U svakom slucaju je reka da je puno njegovih pacijentica ostalo trudno tako dok su jos dojile i nisu dobile m, i pitaju se kako je to moguce?!?Boze moj...u 21.stoljecu..
Bas sam vas htjela pitati za prst ( palac) - moja ga je pronasla prije 5-6 dana i udri. Nocas se s njim sama uspavala :) i onda spavala od 9:30 do 6, mm me budi i pita me da li je mala jela. Onako u polusnu se mislim i mislim….ne, ona je CIJELU noc prespavala u kinderbetu, a u 6 ujutro je lijepo opet uvalila sebi palac. Digla sam se samo da je presvucem, skuzila da su mi cice poplavu u krevetu napravile, dala joj jesti, da bi ona nakon tog podoja opet prst sebi uvalila i nastavila spavati. Mislim, super je to sve, ali evo, ona i dalje spava a mlijeko mi kapa po stanu :)
Moja ga je otkrila kad je imala 5 tjedana... to i je jedan od razloga zasto dugo spava po noci. A kad se probudi ona si strpa prstic u usta i nastavi spavati, uopce ne place, a mene budi cmaktanje i meskoljenje. Onda ju uzmem i prstic zamjenim cikom. No naravno bilo je noci kad ju nisam cula pa mi se cica znala prepuniti.
Moja ima malo kose, al pocela joj je rast. Oci su jos uvijek sivo plave.
Mi smo za vikend bili na svadbi u Slavoniji. Dosli doma u nedjelju kasno navecer. Ritam joj se bas poremetio. Tamo je sve bilo dobro, al u pon i uto smo imale šou doma. Preko dana je spavala samo 3 puta po 15 min. A jucer je isla spavati oko 21, a u 22:30 se probudila u placu. Nosim ju, ne smiruje se, nije htjela ni cicu ni dudu, samo je vristeci plakala. To je trajalo 10tak min, meni se cinilo ko vjecnost. Na kraju smo legle zajedno ko da ide cicat, no ona je u usta stavila prstic i zaspala. Danas nam je vec bio uobicajeni ritam.
Sortiraj odgovore
Najstariji