Ne stizem citati ali samo da se pozalim da je zadnja 2 dana nemoguuuuuuc. Ima sve igracke sve zabave na i oko kreveta al on cendra i cendra. Samo bi se nosio i tad jos cendra. Namazala sam mu gelom za izbijanje zubica( ako je to u pitanju) i dalje cendra. Obicno je tako navece al sad evo po cijeli dan. Za poluditi...nis ne uspjevam napraviti. Morat cemo poceti narucivati hranu jer nema sanse da se maknem
Pinkica, nama je moja frendica kupila ovo
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/00266245/
i mislim da ću mu na to improvizirati neku ogradicu, a luk sa igračkama se može kupiti i zasebno. Negdje sam vidjela. Ne znam koliko su inače gymovi, još mi se ta faza čini dalekom no mislim da se relativno brzo preraste.
Uh to mi se čini nekako puno s obzirom na to da bi trebalo staviti još brdo čudesa na tu prostirku. Više se onda isplati uzeti i neku skuplju sa svime, nego ovo+još dodatne igračkice. Bar se meni čini tako. Čekam sad idući mjesec onaj sajam beba u West gate-u. Možda tamo nađem neki koji mi se svidi. Rabljeni je uvijek opcija ako ništa drugo ne nađem.
Nas dvije smo sa spavanjem koma. S nekih mjesec i pol mi je znala zaspati tek oko ponoći i ja bi poludila na to. Sva druga djeca spavaju, a moja ko da je podne gleda. Sad što je starija, vrijeme spavanja se pomiče prema nekom normalno za bebu tako da je sad to više 9, pol 10.
Pitanje sexa kod nas je koma. Prvo je problem bilo mjesto, a sad je vrijeme. Kad napokon uhvatimo vrijeme kad bi mogli, ja sam mrtva umorna pa mi se neda, ali mi bude žao njega koji je bio bez sexa skoro 5 mjeseci pa popustim. Što se tiče nekih problema i bolova koje vi spominjete, kod mene ih nije bilo. Jedino kod prvog ulaska malo jer je to očito bio sok za nju.
Evo ja se stvarno nadam da ce se to s okecom povuci. Nije strasno ali ujutro mu bude sve suho i zuto oko oka, jadan
Nama je zasad dobro i lijepo, imamo rutinu i samo cekam dan kad ce nas poceti zezati zubici. Do tad uzivamo.
Ima li ovdje beba koje se s 4mj+ jos ne okrecu?
Moj voli biti na ledima. Na ledima spava i na ledima se igra. Stavljam ga na trbuh, i to voli ali ne predugo. Medutim jos nije skuzio da bi se mogao i okrenuti. Kad je gol okrece se na bok, dalje od toga ne ide. Okrenuo se tek par puta s trbuha na leda ali mislim da to vise slucajno kad se naljutii. Inace mi se cini kao dosta mirna beba, a ne znam dal igra ulogu to sto nosimo tetre a ne pampersice pa nam je guza malo veca. Sad sam narucila puzzle za pod,mozda ce se na skroz ravnoj podlozi malo vise aktivirati.
Ninche,moj se samo dvaputa okrenuo,nedavno i to je to. Kak ga stavim tak je. No,mi smo mjesec dana ranije rodeni pa ima jos vremena. Mislim da oko tog ne treba brinuti...poceo je neki dan tek sam loviti igracke,drzati bocicu i sl.
Da, Jan je dosao malo ranije. Onda se nadam da ce sve doci na svoje.
Moj lovi igracke vecinom lijevom rukom.. npr u lijevoj ruci drzi zvecku a s desnom lupa po njoj.
Pinkica, nama je moja frendica kupila ovo
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/00266245/
i mislim da ću mu na to improvizirati neku ogradicu, a luk sa igračkama se može kupiti i zasebno. Negdje sam vidjela. Ne znam koliko su inače gymovi, još mi se ta faza čini dalekom no mislim da se relativno brzo preraste.
Uh to mi se čini nekako puno s obzirom na to da bi trebalo staviti još brdo čudesa na tu prostirku. Više se onda isplati uzeti i neku skuplju sa svime, nego ovo+još dodatne igračkice. Bar se meni čini tako. Čekam sad idući mjesec onaj sajam beba u West gate-u. Možda tamo nađem neki koji mi se svidi. Rabljeni je uvijek opcija ako ništa drugo ne nađem.
Nas dvije smo sa spavanjem koma. S nekih mjesec i pol mi je znala zaspati tek oko ponoći i ja bi poludila na to. Sva druga djeca spavaju, a moja ko da je podne gleda. Sad što je starija, vrijeme spavanja se pomiče prema nekom normalno za bebu tako da je sad to više 9, pol 10.
Pitanje sexa kod nas je koma. Prvo je problem bilo mjesto, a sad je vrijeme. Kad napokon uhvatimo vrijeme kad bi mogli, ja sam mrtva umorna pa mi se neda, ali mi bude žao njega koji je bio bez sexa skoro 5 mjeseci pa popustim. Što se tiče nekih problema i bolova koje vi spominjete, kod mene ih nije bilo. Jedino kod prvog ulaska malo jer je to očito bio sok za nju.
Ja čak mislim da neću kupovati taj luk jer nije lud ni za mobilom u njihalici. Stavit ću mu još par klasičnih igračaka na tu prostirku, da ima uz ove ušivene u kutovima. I ja sam tek sad vidjela koliko to košta kad sam išla staviti link, a ikea je još cjenovno super što se tiče tih stvari za bebače. Kao što rekoh, to se brzo preraste pa je najbolje improvizirati. Jedino opcija polovnog mi je malo problematična zbog čistoće. Jasno mi je da se strpa u veš mašinu i opere ali to mi nekako dođe kao i polovni madrac, ne mogu izbaciti iz glave da je neka druga nepoznata beba slinila, puzala i piškila po tome. Da se razumijemo, mi koristimo hrpu naslijeđene robice i drugih stvari, no za ove veće stvari na/u kojima mali boravi ipak rađe biram novo.
Cure koje ste dobile mengu, da li su vam drugacije od prije poroda ili iste? Ja oduvijek imam bolne menge, povracam i sl.. bas me zanima da li ce se sto promijeniti po pitanju toga...
Evo ja se stvarno nadam da ce se to s okecom povuci. Nije strasno ali ujutro mu bude sve suho i zuto oko oka, jadan
Nama je zasad dobro i lijepo, imamo rutinu i samo cekam dan kad ce nas poceti zezati zubici. Do tad uzivamo.
Ima li ovdje beba koje se s 4mj+ jos ne okrecu?
Moj voli biti na ledima. Na ledima spava i na ledima se igra. Stavljam ga na trbuh, i to voli ali ne predugo. Medutim jos nije skuzio da bi se mogao i okrenuti. Kad je gol okrece se na bok, dalje od toga ne ide. Okrenuo se tek par puta s trbuha na leda ali mislim da to vise slucajno kad se naljutii. Inace mi se cini kao dosta mirna beba, a ne znam dal igra ulogu to sto nosimo tetre a ne pampersice pa nam je guza malo veca. Sad sam narucila puzzle za pod,mozda ce se na skroz ravnoj podlozi malo vise aktivirati.
Nama je pedica pokazala kako stimulirati bebu da se okrece. Imate na YT primjere. Dok je na ledjima im se rotiraju kukovi pa ramena. Moja je to pohvatala nakon par puta vježbanja. Al smiješna je jer se okrene na trbuh, bude 5 min i udri u plač xD
Menga mi je bez ikakvih bolova (prije sam umirala prvi dan) i kraće traje nego prije.
Cure koje ste dobile mengu, da li su vam drugacije od prije poroda ili iste? Ja oduvijek imam bolne menge, povracam i sl.. bas me zanima da li ce se sto promijeniti po pitanju toga…
To me bilo oduševilo kod menge nakon prvog poroda. Ništa me više nije bolilo nijednom. Znalo me skroz iznenaditi kad bih dobila jer nisam baš ništa osjećala u donjem dijelu trbuha (prije sam znala imati lagane bolove kao "najavu", a onda me prvi dan užasno bolilo). I bile su mi nešto obilnije, ali su trajale kraće. Nadam se da će mi i ovaj put kad dobijem biti tako bezbolne.
Sortiraj odgovore
Najstariji