Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaFit123
    17. Listopad 2017. 19:50

OhSoBoho ista stvar kod mene!!! Prek dana, pa i po noći sve sasvim okej !! Tu i tamo cmoljkanje od par sekundi koje umorimo pričanjem i smijanjem . I onda tih paklenih 20 min između zadnjeg papanja i spavanja....već tri večeri zaredom :/ veselo se okupa, puno se smije i onda papanje koje vise slici na nervozno bacakanje po cici ...i onda urlikanje 15 min dok ga suze ne slome i bace u san. Inače je bez problema sam zaspao u svom krevetiću a evo večeras tek kad smo se čvrsto zagrlili na našem kreveti , pa ga planiram prebaciti nakon prvog noćnog podoja u njegov krevetac ....zašto tolika odjednom nervoza / tuga? Da nije mu premalo mojeg mlijeka(primjetila sam
    Da su mi cice na kraju dana skroz mekane i ko prazne iako se da istisnuti ....) Ugl bas sam tužna/ očajna zbog toga iako kratko traje ...:ko druga beba :( 

• AnaFit123
    17. Listopad 2017. 19:54

A šta se odnosa s muškima tiče nemam primjedbe na muza koji je iskreno zlatni anđeo (doslovno Ne znam kako drugo da ga nazovem) već na samu sebe!!! Grozna sam! Stalna najčešće neopravdana nervoza, stalno u grču (beba vise manje ok ), nikako da se opustim....a o seksu da i ne počinjem. Probali jesmo ali iskreno nije bilo bas nešto. Malo me bolilo i nekak sam 'suha' (oprostite na otvorenosti) ...i naravno zgrčeno. Kao da je spavao s panjem :( 

MalaRuzica
    17. Listopad 2017. 20:43

I moj tako cijeli prosli tjedan je imao oko 20 min do pola sata grcevitog placa, ali po danu i ne pred spavanje.Ova dva dana srecom jos nije tako.Nista ga nije moglo umiriti, ni nosenje ni cica, a onda sam upalila usisavac i frajer usuti i cim ugasim opet pocne, pa mislim da je to bila neka nervoza a ne da ga je bolilo nesto.
    Anafit i meni budu preko dana cice mekane ali imam mlijeka cesto se i prejede a i sve tezi je tako da sigurno nije gladan.

• nelica_4
    17. Listopad 2017. 20:47

AnaFit123

OhSoBoho ista stvar kod mene!!! Prek dana, pa i po noći sve sasvim okej !! Tu i tamo cmoljkanje od par sekundi koje umorimo pričanjem i smijanjem . I onda tih paklenih 20 min između zadnjeg papanja i spavanja….već tri večeri zaredom :/ veselo se okupa, puno se smije i onda papanje koje vise slici na nervozno bacakanje po cici …i onda urlikanje 15 min dok ga suze ne slome i bace u san. Inače je bez problema sam zaspao u svom krevetiću a evo večeras tek kad smo se čvrsto zagrlili na našem kreveti , pa ga planiram prebaciti nakon prvog noćnog podoja u njegov krevetac ….zašto tolika odjednom nervoza / tuga? Da nije mu premalo mojeg mlijeka(primjetila sam
    Da su mi cice na kraju dana skroz mekane i ko prazne iako se da istisnuti ….) Ugl bas sam tužna/ očajna zbog toga iako kratko traje …:ko druga beba :(

Moja mala ti je imala napadaje vriskanja pred spavanje sa nekih 3 tjedna starosti...To je bio horor..pred spavanje navecer mene je jeza hvatala jer svaka vecer ista..
    To me satralo skroz..Jedino je pomogla voznja u autu,nista drugo je nije moglo smiriti.I tako dobrih 3 tjedna.Iskreno mislila sam da cu prolupat u ono vrijeme.Uzrok nepoznat...Iako ja sumnjam posto smo prva 3 dana u rod.bile razdvojene zbog svih cuda koje su je napale pa je bila u izolaciji.

Eloa
    17. Listopad 2017. 20:54

Cure kojima bebe tako neutjesno placu,ste probale upaliti fen i nositi ih naopacke da ih drzite za trbuh? Mojeg je to smirilo skoro uvijek. Nekih 5 minuta nosenja i  ko da nista prije nije bilo. 

Ninche9
    17. Listopad 2017. 21:40

Ofnice mislim da se tvom malcu dugo cistilo oko. Moj to vuce vec dobra 2 tjedna. Pedijatar nam je rekao jucer da cistimo samo prokuhanom vodicom ali toga ima i ima.
    Kako ste vi rijesili problem?

Eloa
    17. Listopad 2017. 22:10

Ninch,jel konjuktivitis? Ja sam jucer bila na prezentaciji proizvoda Just i zena je preporucila bas za bebe njihov proizvod kremu od cajevca,prouci, pa ako imas od kog uzmi i raspitaj se kak se nanosi. Znam da se po kapku i ispod oka,al ne znam tocno kak. To su stvarno odlicni proizvodi. Mi tu kremu koristimo za dermatitis, a inace se moze koristiti za jakooo puno stvari. Cak i kao za praviti vaginalete za "pipi" :-)

• gala_28
    17. Listopad 2017. 22:30

Da, čaj mu dam na flašicu. Mi imamo inače kombiniranu prehranu od 3. tjedna no nikad ga nije bunila. Mislim daje ta zabuna sad nakon što cicaju kao veliki par mjeseci skoro pa nemoguća. I patronažna mi je rekla da do te zabune dolazi ako im se ponudi u prvih tjedan dana dok se tek uče na cicu pa onda često odaberu ovu lakšu opciju.
    Uf, nama je ta špica plakanja oko 4-5 popodne. Zadnja tri dana je nije bilo jer je fino raspodjelio za prijepodne po malo. Večeras oko 8 je imao, no evo isprdio se i sad već sad vremena nakon cicanja super spava. Baš sam taj čaj prekasno napravila danas. :-/
    On mene satre u drugom dijelu noći. Sad spava 4 sata u komadu do negdje 3-pola 4, i onda kreće parti. Jeo bi kao sivonja, pa se naguta zraka pa prducka i nemirno spava. Ako ostane između nas, cijelu me išuta. Stvarno je inače bebač za poželjeti no toliko priželjkujem da imamo koliko toliko prospavanu noć kao 5 sati u komadu ili da barem i ovaj drugi dio spava kako spada.

• gala_28
    17. Listopad 2017. 22:33

Pinkica, nama je moja frendica kupila ovo

http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/00266245/

i mislim da ću mu na to improvizirati neku ogradicu, a luk sa igračkama se može kupiti i zasebno. Negdje sam vidjela. Ne znam koliko su inače gymovi, još mi se ta faza čini dalekom no mislim da se relativno brzo preraste.

• Anjaaa
    17. Listopad 2017. 22:43

Ja sam danas prvi put duze izbivala iz kuce (3 sata) i ostavila malenu s mamom i izdojenim mlijekom a ja otisla kod frizera na farbanje i sisanje. Kako imam nenormalno puno kose to je trajalo dva i pol sata, a cudno je kako mi ne ispada tako puno. Stanjila mi je kosu i napravila pletenicu jer mi je ionako stalno svezana.
    Cure koje imate Fredu, jeste ju prale u masini i na koliko stupnjeva i okretaja?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.