Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sanja...
    19. Listopad 2017. 12:44

Pronalazim se u ovome al ne moram nista raditi hehe. To je onda bas faza ocito. Budem ga probala snimit. 

Maja 3
    19. Listopad 2017. 14:18

Ej curke,evo mi dosli s pregleda. Malcu cvaknuli frenulum. Ugl.zaplakao je i zaspao na tati u bolnici dok smo cekali da pregledaju jel stalo krvarenje.  Bio je tako naamijan kad smo dosli..gugutao doktoru...dok ga ovaj nije sredio. Ja nisam mogla gledat to,okrenula se na drugu stranu i suze spricale na sve strane. Mislim da je bolilo vise mene nego njega. Dosli doma on guguce i smije se! Mama mu kupila zvecku za hrabrost! I pisulji novu kahlicu koja svira. Baby gym nemamo..ali ih skicam na njuskalu..mozda kupimo,al ne vjerujem. Imamo vrtic,njihaljku i ljuljacku jucer kupili za pocetak dohrane kad jos ne sjede skroz,a na ljuljacki se da podesit polozaj. Nova je oko 900 kn,mi ju platili 150. Odusevljena sam. Istu takvu sam i za malu imala posudjenu,ona ju obozavala!

koskica
    19. Listopad 2017. 14:52

Cure
    Moja isto odspava od 21-7 ujutro u komadu ali ja to pripisujem kašicama. Nnavečer joj dajem kašicu od riže ili heljde ili palentu a to je zasiiti. Tako da ja pripisujem spavanje tome.
    ja vam imam baby gym iz kauflanda za 150 kn i malena uziva u tome.
    netko je pitao za okretanje bebe, evo moja 5,5 mj i još se ne okreće sama s leđa na trbuh ali ne možemo sve generalizirati. Neko dijete napravi nešto ranije neko kasnije. Bitno da su nam maleni zdravi 😃

url=https://lilypie.com]

koskica
    19. Listopad 2017. 14:55

I kod n

aje počela "mama faza" nedaj bože da skuži da sam je ostavila krokodilske suze a kad je zaigrana i ja izmigoljim do podruma ili na wc onda nikom ništa guguće i dalje

url=https://lilypie.com]

Charmed
    19. Listopad 2017. 15:48

Ofnice imamo 9-10 podoja u danu. Manje kad smo vani jer joj valjda tad manje dosadno pa ne traži cicu. A navečer su ta zadnja 2 cicanja poprilično blizu ( sat vremena cca razmak). Skužila sam da ak je stavim oko pol 9 spat spava tak u komadu.

Dok ovo pišem mala mi duda ruku

Ofnica
    19. Listopad 2017. 16:00

Pinkice i druge cure, mi smo svoj baby gym dobili na posudbu, ali da nisam, ovo bi došlo u obzir https://bima-shop.hr/podloga-za-bebe-baby-gym-sort-60x57-cm-proizvod-34654/

• evabeba
    19. Listopad 2017. 16:45

A kako vam po danu spavaju bebe. Moj ne bas puno. Evo od 12 je budan a sad ce skoro 5 sati. Odspavao u setnji sat i pol i od 12 nista. Ima tek 2 mj.,pa mi se nekako cini da malo po danu spava.

Charmed
    19. Listopad 2017. 16:48

Ofnica

Pinkice i druge cure, mi smo svoj baby gym dobili na posudbu, ali da nisam, ovo bi došlo u obzirhttps://bima-shop.hr/podloga-za-bebe-baby-gym-sort-60x57-cm-proizvod-34654/

Tako nešto slično imamo i mi kupljeno u Lesnini na sniženju. Došli je oko 150kn

Ofnica
    19. Listopad 2017. 17:00

Evabeba, mormalno je tek sad s 4,5mj počeo vise spavati po danu. Isto nam je tak znalo proći po 5 sati da ne zaspi. Moj mali je danas spavao od 11-12, u nosiljci od 13.30-14 i sad od 15.30 i dalje spava 👍🏻😍😊

Ofnica
    19. Listopad 2017. 17:03

Charmed, i ja mislim da ne treba davat puno para. Kuma mi je rekla da je njoj pedica rekla da malu ne stavlja puno na leđa u baby gym, odnosno skuzila je da je često u njemu jer je stalno isla ručicama prema gore prema igračkama i slabo se okretala. Ja sam svom malom okolo posložila igračke, pa se on stalno okreće i ide prema njima, ove gore ga ne zanimaju. Ali i dalje voli samo lijevu stranu. Imas koji link od tih videa s YouTube sto si spominjala, kako stimulirati bebu da se okreće? Budemo ja potražila, a ti stavi pliz ako imas kakav zgodan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.