Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    17. Listopad 2017. 23:09

Eloa nije konjuktivitis, oko je normalno otvoreno i normalne boje ali se stalno radi taj zuti sekret 
    Nazaost nemam nikoga tko ima Just, zasad ostajem kod ove verzije s vodom, nadam se da ce se povuci

Maja 3
    17. Listopad 2017. 23:12

Evo sad sam sve procitala tek! 
    Voznja u autu-moji oboje vole i zakrme odmah! Nije bitno dan ili noc. Mislim da ih odmala treba privikavat.
    Evo bila kod mame cijeli dan..i u 10 navecer isli po muza na posao i doma..oboje odmah zaspali..samo smo ih prenjeli u krevete.
    Odvikavanje od pelena? Cure,uzas!
    Kaj je moguce da tak malo dijete zapisa 7 gaca/hlaca u 3 sata? Uzas! Jutro proslo super..suha cijelo vrijeme. A popodne..stavim ju na kahlicu..nista..digne se i popisa.. pa upucat cu se prije nego se ona pelena ostavi! A zbilja mi se ne kupuju nove,nego bi ih za malog koristila..a ovako nemam dosta.

Ninche9
    17. Listopad 2017. 23:28

Eloa ali moram reci da sam za Just cula same pohvale. 
    Maslacak da se probas za malog krpati s tetrama? Znaci kod tebe radi vesmasina kao luda
    Sreca pa je nama ta faza tako daleko..jos moram svasta proci da bi dosla do odvikavanja od pelena  ne znam kako je tu u njemackoj po vrticima s platnenima 

Maja 3
    17. Listopad 2017. 23:38

Ninche,bome radi..a ovim tempom mi susilica treba podhitno!
    Mislim da bi probala nesto s ebaya uzet za malu mozda.. 
    Ispalit cu na zivce..majke mi. Zvala popodne muza na posao..i rekla mu da mi treba alkohol i sex..on presretan,valjda bi da mala stalno pisa u gace
    Mala slaze face danas..ja ju pitam jel kaka,kaze ona kaka..brzo na tutu..pokaka se,ustane..obucem ju..i popisa se.

• Tena1203
    18. Listopad 2017. 00:27

Evo da se i ja ukljucim, vezano uz spavanje na trbuhu, moj mali tak spava od kad je imao nepunih mj dana, spava u vreci, isprva me bilo strah ali kako vidim da on uziva i kad mi je mama rekla da smo mi svi spavali na trbuhu a glavicu lijepo dize, ja ga pustim..sex.. jos uvijek nula bodova.baby gym imamo fischer price al ga jos nismo koristili, mislim da je premsli za to. Vezano uz ove vecernje nervoze koje spominjate, i mi ih imamo ali ja mislim da je to normalno jer klinci su prema krsju dana umorno, ne znaju se uspavat, unervoziraju se, imaju svu tu energiju koju treba potrosit pred spavanje pa of tud plac.. tak ja to sebi objasnjavam.. ne znam jesam u pravu.

• Tena1203
    18. Listopad 2017. 00:28

Pardon na tipfelerima.. umor..

Me+mybaby
    18. Listopad 2017. 02:59

Evo mi smo budni jer se pokakao i totalno razbudio. U zasnjih par dana je nervozan i vristi za popizdi kod popodnevnog uspavljivanja, a vecernje traje li traje. U zadnje vrijeme me toliko izudara sakom po prsnom kosu da imam osjecaj da cu poplaviti.
    Baby gym imsmo fisher price i on je u njemu od valjda nepunih mj dana. Nama je super isplativ jer u njemu zna biti miran po pola sata. Lupa rukama i nogama, a mi u miru rucamo ili sl.
    Sex...0 bodova. Imala sam dosta dugo lohije, a nakon toga... Neznam iskreno. Vec sam js kojoj se bas i ne da potaknula razgovor o tome, ali eto nista.
    Mene nocas pocelo uzasno peci grlo. Jel mogu ja koje one pastile za grlo koristit. Sad vec jedvs gutam

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

• AnaFit123
    18. Listopad 2017. 06:55

Ninche9

Eloa nije konjuktivitis, oko je normalno otvoreno i normalne boje ali se stalno radi taj zuti sekret
    Nazaost nemam nikoga tko ima Just, zasad ostajem kod ove verzije s vodom, nadam se da ce se povuci

I mi smo to prošli u 1. mjesecu, ispirala sam kamilicom i povuklo se za 4-5 dana.....

Charmed
    18. Listopad 2017. 07:04

Ninche9

Ofnicemislim da se tvom malcu dugo cistilo oko. Moj to vuce vec dobra 2 tjedna. Pedijatar nam je rekao jucer da cistimo samo prokuhanom vodicom ali toga ima i ima.
    Kako ste vi rijesili problem?

Mi ga nismo još u potpunosti. Radi se o neprohodnosti suznih kanalića. Dobili smo i tobrex i maxitrol, ali riješilo se samo jedno oko. Osim čišćenja treba i žestoko masirati u kutu oka da se kanalić proširi.

Eloa
    18. Listopad 2017. 07:40

Anja, Fredu sam  oprala u jastučnici na 40, s tekućim praškom, bez omekšivača ;) 
    Ninche, nadam se da će brzo proći :/ Ja hvala bogu ne znam što je to...
    P.s. zaboravila reći da mi je stigla menga evo nakon cca 4 i pol mjeseca... I nekak to povezujem s tim što sam smanjila broj izdajanja. 
     Jbga, sad menga, pa zima, brzo posao , sve će opet biti isto, samo ćemo imati jednog malog "miša" više u kući 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.