Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    19. Listopad 2017. 05:24

Tipfelera more, ali skužile ste sta hocu reci...

Ofnica
    19. Listopad 2017. 05:25

Ps piskavica djeluje jako slabo na količinu, vjerojatno bi vise da se izdajam cesce od 4x dnevno.

LittleG
    19. Listopad 2017. 06:11

Pinkica93

Baš malo gledam te baby gym i moram reć da su dosta skupi ko i sve stvari za bebe. Nisu ludi oni koji proizvode i prodaju takvu opremu. Lijepi novčići se okreću na takvim stvarima jer svi mi hoćemo samo najbolje za svoje mališani, a to sve bome košta dosta. Morat ću se bacit na njuškalo vidjeti jel ima kakvi po ok cijeni.
    Mi smo samo jednom bile po mraku vani. Još nas je i kiša ulovila pa pošto smo bile dalje od Doma, morale ić s taksijem. Jest da se vozila samo 2x u autu( kad smo išle iz bolnice u kombiju i ovo s taksijem), al mislim da joj se sviđa vožnja. Nije bila uopće cendrava i to mi je bilo super.
    Opadanje kose mi je trenutno problem no.1!!! Kad god ju perem ostanem bez šake kose i to šake mokre kose. Svako malo mi neka dlaka visi iz repa i kose naravno ima posvuda. Samo mi još fali da mi padne u hranu ili da mala uhvati, a da ja to ne skužim.

Pozdrav svima ja opet sa mjesecima zakašnjenja samo upadam. Čitam vas povremeno, ali nikako da nešto napišem. Ja sam kupila jeftiniji novi gym 199 kn i baš sam zadovoljna. Nekako mi to bilo bolje nego polovni... B je oduševljen. Dolje stavim link. Što se spavanja tiče on je zlato za sada. Kupanje u 19, klopicu i krevetić nakon čega odmah zaspi i spava cca 5-6 satu u komadu, nekada i dulje. Popije mi 150 ml klopice. Noćno hranjenje žmireći i odmah nastavi spavati... Ujutro se budi oko 5-6 opet jede i spavamo do 8, on sad spava ja tipkam... I zadovoljna sam, a valjda i on. Nas od grčeva spasio Novalac AC jer se mi ne dojimo.
    https://www.ekupi.hr/-Lionelo-djecja-podloga-za-igru---edikativni-madrac-Amy-1086051
    I sad vidim gym na sniženju 149 kn.... 

Charmed
    19. Listopad 2017. 08:32

Mi već drugu noć zavredom obaramo rekord u spavanju - 10h u komadu. Ljubi mama svoje zlato 

• kookoo30
    19. Listopad 2017. 09:30

Mi smo baby  gym dobili, ali za sada je mirna u njemu cijelih 5 min. Ali je zato moram pohvaliti, inace zaspe svaku vecer izmedju 8:30-10 ( ovisno o danu i dogadjanjima), pa hranjenje u 1 i u 5. Zadnja 4 dana, zaspe oko 9:30, i tek u 4 je slijedeće hranjenje i onda odrapi jos do 9. Mislim, u 4 je krevet mokar, cice imaju eksplodirati, ali nema veze 😁 Nadam se da ce nas zaobici ta nocna ludovanja i nespavanje. O seksualnom zivotu necu, jer ne znam vise sto je to 😂 mengu jos nisam dobila, nek me i ona zaobidje bar jos par mjeseci 😂

Ofnica
    19. Listopad 2017. 09:59

Svaka čast cure...nego recite jel onda po danu puno vise na cici te vaše bebe cjelonoćne spavalice? Charmed 10 sati? Sretnice...

• Sanja...
    19. Listopad 2017. 10:27

Nezz da li vase bebe to rade ali moj sin na ledima zabaci glavu iza digne trbuh malo u zrak prema gore i na taj nacin se odgurne u nazad. Stvarno sam zanrinuta da li to smije radit😔😔

• Sanja...
    19. Listopad 2017. 10:28

Kao da radi most ... Al se odguruje 

• kookoo30
    19. Listopad 2017. 10:28

Pokusala sam brojiti koliko podoja imamo u danu, ali se uvijek pogubim :) Ali racunam da je podoja minimalno 10. Moju pred spavanje uhvati neka opsesija sisanja, npr oko 8:30 navecer jede ko sivonja, pa malo stane , podrigne, pa ju malo nosim. Onda je vec u nekom polusnu, vidim joj po ocima da se bori sa snom. Pa mi pocne sliniti po ruci, to obicno znaci da je spremna na jos jednu turu sisanja i tada obicno nakon  sto 10-ak puta potegne, zaspe na cici. Zna to biti i sisanje u 3 navrata, ali rutina joj je ista. Prije bi joj dala jesti, pa nosila i nosila dok mi ruke ne otpadnu,a ona se hrva po meni, a ne zeli zaspati, ali sam onda skuzila da je to hrvanje neka njena potreba da zaspe sa cicom. Pa kad sefica tako diktira, ponizni sluga se pokori 😂 

• kookoo30
    19. Listopad 2017. 10:30

Ali da ne bi netko pomislio da je sve cvijece kod nas, dok ju nisam skuzila, iskreno, ludila sam. Sto me ne bi tokom dana izmorila, pred spavanje bi me izmozdila, jer jednostavno nisam znala sto joj je sad, zasto ne zeli spavati, pa milijun pitanja po glavi, pa vadi toplomjer, da nije temperatura, pa do kad se misli nositi i sl.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.