Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • kookoo30
    19. Listopad 2017. 10:37

Sanja, koliko mj. ima sada tvoj sin?

• Sanja...
    19. Listopad 2017. 10:44

Sljedeci tjedan ce punih 4 mjeseca 

NevaNevičica
    19. Listopad 2017. 10:48

Sanja...

Kao da radi most … Al se odguruje

Sanja, moja to radi od rođenja. Možda se radi o distoni sindromu. Ja sam imala preeklamsiju i rodila u 36. tjednu hitnim carskim zbog previsokog tlaka. Kako je zbog toga neurorizično dijete išli smo na uzv mozga, kod neuropedijatra i fizijatra koji nam je prepisao vježbe. Najbolje to je tražiti od pedijatra da ga pošalje dalje na preglede. I da se ne zabrineš, ti sindromi nisu bolest, već stanje koje se može popraviti, ako uopće to je u pitanju kod vas. Evo jedan članak o tome:
    http://ordinacija.vecernji.hr/budi-sretan/sretno-dijete/distoni-sindrom-sto-je-to/

• Sanja...
    19. Listopad 2017. 10:53

Stvarno nezz jer on je dosta jak i ovako s rukicama i nogicama radi sve normalno. Nije nista da je zgrceno ili opusteno. Nezz idem slj tjedan na kontrolu kod pedijatra pa cu pitat. Mozda mu je to faza stvarno nezz. Voljela bi samo znati jel sve ok. 

• Sanja...
    19. Listopad 2017. 11:05

Isto mi zna na trbuhu gdje je u pravilnom polozaju povuce sebi koljena i isto se pokusava odgurnut. Ponekad si mislim da vjezba polozaj za puzanje.. sve je to proces ali onako sad ce punih 4 mj. 
    Znam da je sve moguce jer je mala od ptijatečjice prohodala s devet mj. Zato me buni jer ima hipertonus ili nesto od toga ili se normalno razvija samo mozda brze 

NevaNevičica
    19. Listopad 2017. 11:05

Moja isto radi sve normalno kad je dobre volje, ali kad se naljuti onda noge ispruži i ukruti i nema šanse da ih saviješ u koljenu dok ona ne popusti. I znaš onaj pregled kad ih uzmu za ruke i povuku u sjedeći položaj, na tom je fizijatrica rekla kako je jako čvrsta. Uglavnom, ni te vježbe nisu ništa strašno. Moja je čak prestala sa tim izvijanjem i sad je opet počela. 

• Sanja...
    19. Listopad 2017. 11:08

Budem porazgovata s pedijatricom pa cu vidjet cžsto ce mi rec. Ajde bar sam bolje malo jer nije strasno i ak nesto je. Moja velika beba 😂😂

Mamicaaa
    19. Listopad 2017. 11:30

Charmed 10h ???
    Kookoo samo 1 budenje???
    Joj to tak divno zvuci ☺ moj malac je do sad samo 4x odspavao 8h u komadu. Preporod uff.. nije mi problem ni 2 hranjenja po noci al da bar ujutro duze spava uhh..
    Sanja to kao da most radi moj malac radi u ljulji kad hoce da ga dignem

• summerchild
    19. Listopad 2017. 11:43

Moj u most ide kad duze spava pa se rasteze ili kad zaspi u autosjedalici pa ga izvadimo van. Mora se malo rastegnut ;) inace isto dugo je isao u luk i vec sam svakakve dijagnoze mu dala ali sad zadnjih dva tjedna je prestao. Jedino sto zna snazno lupat nogama.

Nocas je spavao skoro 6 sati u komadu, cickao pol sata, malo sam ga nosala i odspavao jos skoro 3 sata. Preporod! Da bar tak hoce stalno. Sad ujutro je bio dobre volje, a sad opet cicka i spava. Mislim da ga grcevi izmore i onda kad ih nema spava kak treba.

Little G link za baby gym ne radi :(

• tmr28
    19. Listopad 2017. 12:29

Moja mala ce sad 4 mj i vec neko vrijeme dok lezi na ledjima a ja joj savinem nozice odigne guzu i pogurne se u rikverc...a dok je na trbuhu stavim joj ruke iz tabana i ona podigne guzu i pogurne se naprijed...mislim da se pripremaju za samostalno gibanje hihihihi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.