Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • summerchild
    18. Listopad 2017. 09:06

Vezano uz oko, mi smo cistili sa fizioloskom, oblozi od kamilice i nekoliko puta sam mu znala s mojim mlijekom preci i otislo. Dobili smo i mast ali ju na kraju nismo koristili.

Sex? Pokusavamo, ali mene pece :( mislim da cu probat linex stavljat, tak sam i u trudnoci. Bas sam procitala da zene koje su rodile carskim ili vakuumom imaju duze problema :(

Meri
    18. Listopad 2017. 09:09

Evabeba ja sam malu počela preko noći stavljati na trbuh s cca 3 mjeseca, kad mi se i sama počela tako okretati tijekom noći. Sad stalno spava tako. Mislim da sam ju komotno mogla i ranije staviti na trbuh po noći, ali nisam s obzirom da je na boku isto mirno spavala A preko dana je na trbuhu od 2. il 3. tjedna. 
    Nisam išla s njom u šetnju tako da nas ulovi mrak vani, osim kad smo bili na moru - nije bilo problema jer je zaspala u kolicima. Ovih dana uglavnom šećemo između 11 i 14 h, ovisno kako se koji dan organiziramo. Jučer smo s klokanicom šetale duže od sat vremena, bila je baš uživancija, ona je naravno spavala. I sve je bilo super dok nismo došle doma i dok nisam otkopčala klokanicu - bome su me leđa bolila - al ok, malo sam istegnula taj donji dio i odmah je prošlo.
    MalaRužica, moja se najčešće ne voli voziti u autu. Nema baš nekog pravila. Nekad zna toliko histerično plakati da se ne može ni smiriti da bi zaspala...ja imam osjećaj da je ona razočarana jer misli da je sama.. možda zvuči smiješno, ne znam kako da vam to opišem. A opet ima situacija kad očekujem da će plakati, a onda me iznenadi jer je mirna ko bubica, a čak i ne spava nego gleda igračke na autosjedalici. 
    Mamica ti si pitala za umetak za novorođenče za AS - ne znam koju imaš. Mi imamo chicco i imali smo umetak na kojem je pisalo da se koristi do 6 kg. Mi smo ga prestali koristiti s nekih 2,5 mj.

Mamicaaa
    18. Listopad 2017. 09:39

Meri

Evabeba ja sam malu počela preko noći stavljati na trbuh s cca 3 mjeseca, kad mi se i sama počela tako okretati tijekom noći. Sad stalno spava tako. Mislim da sam ju komotno mogla i ranije staviti na trbuh po noći, ali nisam s obzirom da je na boku isto mirno spavala A preko dana je na trbuhu od 2. il 3. tjedna.
    Nisam išla s njom u šetnju tako da nas ulovi mrak vani, osim kad smo bili na moru - nije bilo problema jer je zaspala u kolicima. Ovih dana uglavnom šećemo između 11 i 14 h, ovisno kako se koji dan organiziramo. Jučer smo s klokanicom šetale duže od sat vremena, bila je baš uživancija, ona je naravno spavala. I sve je bilo super dok nismo došle doma i dok nisam otkopčala klokanicu - bome su me leđa bolila - al ok, malo sam istegnula taj donji dio i odmah je prošlo.
    MalaRužica, moja se najčešće ne voli voziti u autu. Nema baš nekog pravila. Nekad zna toliko histerično plakati da se ne može ni smiriti da bi zaspala…ja imam osjećaj da je ona razočarana jer misli da je sama.. možda zvuči smiješno, ne znam kako da vam to opišem. A opet ima situacija kad očekujem da će plakati, a onda me iznenadi jer je mirna ko bubica, a čak i ne spava nego gleda igračke na autosjedalici.
    Mamica ti si pitala za umetak za novorođenče za AS - ne znam koju imaš. Mi imamo chicco i imali smo umetak na kojem je pisalo da se koristi do 6 kg. Mi smo ga prestali koristiti s nekih 2,5 mj.

Imam kiddy AS. Planiram vec neko vrijeme maknut taj umetak jer msm da mu je neudobno pa se zato buni. Hvala na odgovoru 😊
    Mali mi je sinoc zaspao tek u pol 11 navecer. Prvo se igrao u kreveticu i krenuo je zmirit ja mu dam dudicu i ninam malo a on pocne cendrat. To radi i ujutro na drugom budenju. On pojede i zmiri al cendra i protestira, par dana je palilo kad ga prebacim kod nas u krevet pa ga ninam, zagrlim ga lupkam mu po dudi a jutros sam ga morala nosit sat vremena 😲 da bi odspavao 2h i cini mi se da bi jos spavao al neeece i nece..msm da je to regresija spavanja. O tome ste vec pisali 🤔

• Bambi34
    18. Listopad 2017. 09:47

Di ste curke??!?! Odavno me nije bilo ahahhahaha ne stizem :-) pozic svima :-) Ninche to je moj princ ima iz rodilista dosli s tim bili na kapima maxitrol a onda iza na biljnim kapima Oku Flesh tako nekako se zovu..uglavnom zacepljen je ocni kanalic. Ja sam masirala i prija mi je rekla da ga pustim da se dobro isplace i tako sam napravila 

• Bambi34
    18. Listopad 2017. 09:49

Nesto mi se dogodilo s postom..uglavnom trajalo je malo manje od mjesec dana i onda se odcepilo. Oko sam ispirala sa fizioloskom. Nama je ludilo babinje su krenule tako da rintam ahahahhaha jel ikome danas sjela porodiljna?

• Kiara19
    18. Listopad 2017. 10:01

Bambi34

Nesto mi se dogodilo s postom..uglavnom trajalo je malo manje od mjesec dana i onda se odcepilo. Oko sam ispirala sa fizioloskom. Nama je ludilo babinje su krenule tako da rintam ahahahhaha jel ikome danas sjela porodiljna?

Meni je jucer sjelo. A kada sjeda ona naknada za dijete?

• Bambi34
    18. Listopad 2017. 10:08

Meni je to sjelo tocno dan iza kad je mali ima mjesec dana.

• Bambi34
    18. Listopad 2017. 10:09

Naravno vec odavno slistila ahahhaha kupila mu fisher price ljulju i mobil i vezi ga tu. I drzava i grad naknada otisle ahhahahaha

Charmed
    18. Listopad 2017. 10:31

summerchild

Vezano uz oko, mi smo cistili sa fizioloskom, oblozi od kamilice i nekoliko puta sam mu znala s mojim mlijekom preci i otislo. Dobili smo i mast ali ju na kraju nismo koristili.

Sex? Pokusavamo, ali mene pece :( mislim da cu probat linex stavljat, tak sam i u trudnoci. Bas sam procitala da zene koje su rodile carskim ili vakuumom imaju duze problema :(

U mom slučaju nije istina ovo za CR. Nakon prvog pregleda (točno 2mj od rođenja), dobla amen od gyn i prionuli na posao :P Suhoća je kod svih koji doje, ali kod mene je to riješila malo duža predigra i sve je apsoluto isto kao prije a možda još i bolje 
    Mi smo s okom probali apsolutno sve i niš se nije pomoglo...kažu oftamolozi da to može trajati do 2g....nadam se da ipak neće :/

• kookoo30
    18. Listopad 2017. 10:54

I moja je sa ocima imala problema, tj najprije jedno , a onda drugo oko, jako puno joj se tog zutog sekreta stvaralo. Samo sam joj kapala malo mlijeka i ispirala 2 puta dnevno sa fizioloskom i povuklo se kroz dan-dva. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.