Mi imamo baby gym od Tiny love, Move & play, ima pomične lukove i zbog toga mi je super. Može se koristiti na razne načine, prilagodit bebi ako želi bit na leđima ili na trbuhu. Bio je dosta skup, al po meni super investicija. Kupili smo ga za prvo dijete uz misao da tako i tako planiramo još barem jedno pa će se isplatiti. Sin se igrao u njemu, ali ne baš puno. Dok curka sad, apsolutno uživa u njemu
Kako se vase bebe ponasaju u autu, moj ako je budan to je takva dreka da je to strasno, ljudi smiruju bebe vozeci ih a moj se dere ko mali manijak.Ako spava kada ga stavljam u jaje nije problem samo nastavi spavati.I nije problem u jajetu jer nedjeljom idemo na misu i bude miran u jajetu bas je problem voznja.Pricale ste za kolica i moj se isto zna plakati pa ga malo nosim pa ga vratim pa na kraju jedan popusti 😂
Evabeba ja sam malca pocela stavljat na trbuh kad jos nije proslo 6tj. I on sad skoro uvijek spava na trbuhu, stavim ga na bok i odem se npr otusirat a on se okrenuo na trbuh i spava. On voli bit na trbuhu i kad ga stavim na leda pa da se tak igramo on se odma okrene na trbuh.
Kookoo ja ima kazem ne diraj ga dok spava😠 pa tko se naljuti zbog tog nek se ljuti.
A kolica ja svog okrenem na trbuh maknem onaj iza dio pa mi bude sam mrezica i onda je okej jer on moze gledat okolo.
Prije cim bi se vozio min-dve u autu zaspe, a sad nema sanse, nekad je dobar al nekad uzas.
Cure do kad se koristi umetak za novorodence u AS??
I mi imamo babygym TinyLove. Takoder sam mu stavila jos razne igrackice da vise da mu bude zanimljivije. U njemu je tek tj dana i svida mu se.
Takoder mi kosa jaaaako ispada...dugacka je i ima je po cijelom stanu.
Sto se tice mraka..i on place..pa vise ne idemo van po mraku a ako smo u autu upalim nam iza svjetlo i onda je ok.
Slini jako i gura sve u usta, od cijele sake, igracaka, deke, popluna.. nekad ima gustu slinu ko pas i padne na pod..ne znam dal su to onda lagano zubici ili ne..ima li koja iskustva?
Ja vas se trudim citat, ali nikak da iskomentiram kad prekasno procitam.
Vezano uz grceve, mi koristimo tiba kapi - cini mi se da mu je bolje od njih, ali neke dane bude super neke dane se grci i svako prduckanje ga probudi.
Sto se tice spavanja, moj ima neki ritam izmedju pol 8 i 10. Zadnjih par dana zaspi u pol 10, a prije toga je imao nekoliko dana u pol 8 i tak si stalno salta vrijeme. U subotu smo bili na rodjendanu i mislila sam da ce kao i obicno biti cendrav ako nismo doma u to doba, no bio je prava dobrica, gledao smjeskao se ljudima, malo zakmecio kad mu se prispavalo i odmah sam otisla u drugu sobu s njim, malo je cikio i zaspao. Nakon 2 sata se probudio, opet cika i malo nosanja i opet spavanje. Nismo mogli vjerovat :)
Ja mislim da bebe ne placu zbog mraka nego jer im tim izlascima vani po mraku remetimo rituale i bioritam. Mislim da bebe vrlo skuze da je vecer=mrak=vrijeme za spavanje=pidžamica=klopica=vlastiti krevetić=san.
Evo i mene napokon, mi smo u kaosu pa ne stignem pisati. Spušila sam kroničnu upalu uha (ipak) pa sam išla na hitnu, kontrolu kod svoje doktorice, kapam, ne spavam, užas.
OhSoBoho, ja sam malcu počela davati po malo čaja od komorača za bebe (hipp) i mislim da je bitno bolja situacija sa grčenjem i vjetrovima. Prvi put je napravio grimasu jer mu je gadan taj novi okus, no kad sam mu drugi put ponudila potegnuo je 5-6 gutljaja i ostata dana prduckao vez drame i napinjanja. Sad u prosjeku popije oko 60 ml dnevno tog čaja u dva-tri navrata tijekom dana. Povremeno još napravi grimasu no onda ipak kasnije popije, kao da zaboravi da mu se prošli put nije sviđao. :D
Mi smo se jučer prvi put vozili autom (ako ne brojimo izlazak iz bolnice) i išli na pregled kukića. Sve je super prošlo, a on je zaspao u autu u roku 2 min. Zasad samo protestira kad bude u njihalici duže od 10 min, i to mi je jako krivo jer smo je kupili da nam olakša malo život ako nešto moram napraviti, a ovako ga imam na oku, svira mu i ima mali mobil...nije mu dosadno, no 0 bodova.
Vidim da ste pisale i o odnosima sa gorim polovicama. :)
Mislim da ćemo mi ovih dana napokon "vratiti iskru" u naš odnos tj. ići do kraja :D fakat se osjećam kao da sam opet u drugom srednje pa mi je frka. Jučer sam opet pizdila na njega, i baš sam skužila da nikako da se naviknem na taj novi odnos, ne kužim što smo si i to me jako plaši. A valjda sve to sjedne na svoje s vremenom. Evo i neke od vas imaju 2+ djece. Pa dogode se nekako i to drugo i treće dijete. :D
Baš malo gledam te baby gym i moram reć da su dosta skupi ko i sve stvari za bebe. Nisu ludi oni koji proizvode i prodaju takvu opremu. Lijepi novčići se okreću na takvim stvarima jer svi mi hoćemo samo najbolje za svoje mališani, a to sve bome košta dosta. Morat ću se bacit na njuškalo vidjeti jel ima kakvi po ok cijeni.
Mi smo samo jednom bile po mraku vani. Još nas je i kiša ulovila pa pošto smo bile dalje od Doma, morale ić s taksijem. Jest da se vozila samo 2x u autu( kad smo išle iz bolnice u kombiju i ovo s taksijem), al mislim da joj se sviđa vožnja. Nije bila uopće cendrava i to mi je bilo super.
Opadanje kose mi je trenutno problem no.1!!! Kad god ju perem ostanem bez šake kose i to šake mokre kose. Svako malo mi neka dlaka visi iz repa i kose naravno ima posvuda. Samo mi još fali da mi padne u hranu ili da mala uhvati, a da ja to ne skužim.
Gala, na flasicu mu daješ?
Mislim da ću probati ako se ovako nastavi jer ovo je očaj koliko ne spavamo po noći od toga. Još lako što ja ne spavam ali njega mi žao da se stalno tako grci.
Zadnjih par dana mi je počeo urlikati kad treba na spavanje, ništa ga ne može smiriti. Nosim, mazim, pjevam, skacem, okupali ga, ljuljamo, ništa...čak ni cicu neće. Ne znam kaj se dogadja...nije mi to tipično za njega. Inače je pravi veseljak i voli cicu i spavanje nakon večernje klope.
Sortiraj odgovore
Najstariji