Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Charmed
    05. Listopad 2017. 19:37

O super :) Daj reci kako se zove knjiga? 

05. Listopad 2017. 19:41

Ja isto planiram tu metodu koristiti! Ima na fejsu grupa s hrpom informacija. Super mi to zvuci!

05. Listopad 2017. 19:45

Super sto ce jos netko krenuti tim smjerom pa da razmjenimo iskustva. Moj decko je skuzil da ima zub i stalno ga opipava jezikom i ja ga osjetim na bradavici 

NevaNevičica
    05. Listopad 2017. 19:55

Charmed

O super :) Daj reci kako se zove knjiga?

Beba vođa dohrane, Gill Rapley i Tracey Murkett. Iskreno nisam daleko stigla, al računam imam bar još 2 mj fore 

05. Listopad 2017. 21:10

Svaka vam cast cure ja osobno nemam hrabrosti to pokusavat barem dok ne bude samostalno sjedio i bio mali jaci nego sad. Ne usudim se dat mu komadic necega dok se malo ne privikne na hranu jer za sad samo guta kasice ne znam kako bi s cijelim komadicem..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

Charmed
    05. Listopad 2017. 21:12

Hvala za knjigu, definitivno ću je posuditi! 
    I ja pratim tu grupu na fejsu!
    I super za zubić 

NevaNevičica
    05. Listopad 2017. 21:23

Pandica, sa ovom metodom se ne bi trebalo početi dok beba ne počne sama sjediti, dok joj se ne izgubi refleks guranja jezika van i dok ne počne sama uzimati kažiprstom i palcem, tzv. pincetin hvat. Zato i ide kao od 6mj pa nadalje.
    Ja isto već neko vrijeme pratim face grupu.
    Našla sam negdje kako postoji i knjiga sa receptima, nije prevedena, no može se skinuti sa neta. Za tu nisam sigurna kako se točno zove.

Ofnica
    05. Listopad 2017. 22:26

Cure stavite link za tu Fb grupu please

koskica
    05. Listopad 2017. 22:37

Pandicwe stavljam ponovno link od kalendara prehrane. Tu se bolje vidi nego slike
    https://www.rijeka.hr/wp-content/uploads/2016/05/Kalendar-prehrane-dojen%C4%8Dadi.pdf

url=https://lilypie.com]

Ninche9
    05. Listopad 2017. 22:44

Mene ova metoda o kojoj pricate bas i ne privlaci..ja cu krenuti s zlicicom pa ce to mislim prije il poslije docicna svoje kad dijete pocne hvatat onda ce i stavljat u usta. Onda ce i bit voda dohrane 
    Mene zanima dal netko od vas koristi Elimination Communicaton? Tocnije bespelenasenje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.