gala to se regulira nakon nekog vremena. Bar kod mene je bilo tako. Na pocetku mi nisu curile, onda su pocele u drugom mjesecu pa sam stavljala po kuci tetre u majicu. Pocetkom treceg mjeseca prestalo, sad mi mrvicu pocne pustat jako rijetko... toliko rijetko da ne stavljam ni one uloske za po van. Ono tipa 1 u 2 tjedna.
Znači, bude se sredilo samo od sebe? Ovo poprilično opterečuje, pogotovo ako nisam doma. Hvala bogu pa je zahladilo malo pa mi je ok biti slojevito obučena. Da je toplije i za jednu majicu, bilo bi veselo.
Možda i ja griješim što ne radim veće razmake između podoja no baš se bojim tog mastitisa kao vraga, iako mi je jasno da se neće ništa dogoditi sa razmacima od 4 sata. Ako mogu noću, pa valjda se ne bi zakompliciralo ni danju. Ovako mu ja nudim cicu svaka tri sata i ako ne traži. Moram se opustiti. Uf.
Gala, izregulirat će ti se to kroz nekih mjesec dana, tako je i meni bilo u početku,a kako sam imala dermatitis i soor stalno sam se "luftala" a pod bio sav flekav od mlijeka :D Al eto, sad se to izreguliralo ima već dobrih mjesec dana, i nadođe mi mlijeko možda jednom dnevno tak da me iznenadi...
Jastučiće ni ne bih morala nositi, al ih ja stavim jer su mi ti bez push up grudnjaci prazni i moje sise male, pa da bar nekaj imam
Gala, izregulirat će ti se to kroz nekih mjesec dana, tako je i meni bilo u početku,a kako sam imala dermatitis i soor stalno sam se "luftala" a pod bio sav flekav od mlijeka :D Al eto, sad se to izreguliralo ima već dobrih mjesec dana, i nadođe mi mlijeko možda jednom dnevno tak da me iznenadi…
Jastučiće ni ne bih morala nositi, al ih ja stavim jer su mi ti bez push up grudnjaci prazni i moje sise male, pa da bar nekaj imam
I moje su male :D čak i kad su ful pune. Mislim da su se povećale za pola broja samo, a inače sam bila neka jadna dvojka. Zaobišle su me veće cice čak i u ovoj fazi života. A kad sam zbog toga patila u pubertetu, mama mi je znala reći da će biti veće kad rodim. Nema nade za mene :D
Ali sad bih sve dala za svoje nekadašnje male suhe cice :D evo prošlo je sat i pol od dojenja i već kreće grrr
cure,ak se sjećate,kak su vam klinci spavali nakon prve doze 6 u 1 cjepiva?mi smo se tek prije 4 dana cijepili zbog bolnice i godišnjeg doktorice i i mali mi sad već 4 dana partija po noći,budi se,plače,totalno je poremetio ritam.i sisanje je totalno isprevrtao pa mi se sad opet prepune i tijekom dana uz novi dodatak kvrga koje me baš bole.krepana sam i sve me boli
Gala ako te tjesi apsolutno imam isti problem kao ti sa curenjem mlijeka, do rijeci! Cak i ovo da mi je mama rekla kad rodim da ce narasti a one sad uz svo to mlijeko su jadna dvojka!;)
Cure,hvala vam na odgovoru😊. Ipak sam popila neofen,prejaka mi je upala😞
cure,ak se sjećate,kak su vam klinci spavali nakon prve doze 6 u 1 cjepiva?mi smo se tek prije 4 dana cijepili zbog bolnice i godišnjeg doktorice i i mali mi sad već 4 dana partija po noći,budi se,plače,totalno je poremetio ritam.i sisanje je totalno isprevrtao pa mi se sad opet prepune i tijekom dana uz novi dodatak kvrga koje me baš bole.krepana sam i sve me boli
Moj je spavao normalno i samo je treci dan bio malo nervozniji.Ali zato je plako kao nikada kada mu je puklo ono na ruci od cijepiva u bolnici.
Moj je nocas drugu noc za redom prespavao 8 sati u komadu tako da je ujutro bila poplava u krevetu, preko dana mi se ne prepune ali znaju curiti pa ja stalno imam jastucice a i vide se bradavice preko tih sirotih grudnjaka.
cure kakve ste po pitanju kupovanja skupih igracaka?mi kupili daljinski Fisher Price i super joj je,smije se i tipka po njemu...E sad za Bozic planiramo uzet i seku sveznalicu...pa dal je ima ko i dal se isplati?
Cure koje dojite, sto se tice lijekova protiv bolova, Ibuprofen se najmanje izlucuje u mlijeko tako da je on prvi izbor (neofen, I ti lijekovi). Paracetamol (lupocet, lekadol) je iduci izbor. Pa da se ne brinete :)
Sortiraj odgovore
Najstariji