Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Charmed
    06. Listopad 2017. 01:20

Ofnica

Cure stavite link za tu Fb grupu please

https://www.facebook.com/groups/bebavodadohrane/
    :)

Ofnica
    06. Listopad 2017. 08:42

Tnx Charmed...malo cu proučiti, ali ja sam nekako razmišljanja kao Ninche

Charmed
    06. Listopad 2017. 10:12

Ma neću ja ostaviti dijete da gladuje ako neće moći dobro rano savladati hvatanje hrane, a juhice ne znam kak bi jela drugačije nego žlicom ;)
    Ja se samo grozim tog miksanja, a i ima mi smisla da ne bude sve iste teksture. Mislim ni ja neke stvari ne bi jela smiksano - piletina u kaši

Charmed
    06. Listopad 2017. 10:13

I da u grupi sam vidjela da ljudi ipak budu vođeni tablicama s uvođenjem dohrane i namirnicama, pogotovo alergenima, ali ne miksaju hranu. 

06. Listopad 2017. 10:37

Ja cu to s alergenim jos malo prouciti, ali nisam sigurna da cu uvoditi jednu po jednu namirnicu, koliko sam skuzila: taj se pristup napušta.

06. Listopad 2017. 10:39

Mislim da cu mu vec na pocetku skuhat jabuku, brokulu, batat, mrkvu i tikvu pa mu to ponudit da si sam uzme i proba sto zeli.

06. Listopad 2017. 10:40

Bananu necu uvodit neko vrijeme jer sam cula da se bebama svidi tak slatki okus pa ne zele nista drugo jest ili bar nista drugo u sto nije umijesana i banana.

Ofnica
    06. Listopad 2017. 10:42

Ja sam mislila isto malo zdruckat povrće, i ostaviti namirnice u komadićima...i ne miksat sve u kašu ili pire, Boze oslobodi meso tak miksati...

06. Listopad 2017. 10:45

E da, nama je niknuo i drugi zub! Juuuhuu nadam se da smo sad mirni neko vrijeme. Sad cemo proucavati kako rastu  Danas je vidljivo manje nervozan, al stvarno je ok proslo i bez temperature i bez neprospavanih noci. Stvarno imam srece!

06. Listopad 2017. 10:49

E da, ja mu mislim vec otpocetka davati juhu od kosti. Citala sam da se i meseko moze odmah davati, samo ne znam kako oni to prozvacu... tako da cu na pocetku samo mesnu juhu, a kasnije cu mozda kupiti neki strojcek za mljevenje mesa ili mozda se moze stapnim mikserom?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.