Evo moj se do sad probudio3x, inače samo 1x, htio se i 4.puta al sam ga preduhitrila sa zvukom fena na mobitelu pa sad dalje spava :D
Nadam se i ja da je ova noć iznimka, čak mislim da znam u čem je kvaka–pun mjesec? Iako ne vjerujem baš u to, ali baš smo s mužem neki dan pričali, kak on nije mogao spavat dok je bio mali dok je bio pun mjesec…. Mali je sav na njega tak da ono, možda je to….
Hehehe...Bome niste jedini!Ista stvar nocas i kod nas!Budjenje u 3.20 pa u 5.20 pa u 6.30-jest nije htjrla,ne znam sta je bilo i evo prije par minuta!A inace u 4 ujutro i u 8!Lijepi pozdravi od nas!!!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Moj u 12h, pa u 3, pa u 5, pa u 7h(pokušaj buđenja).. Moj hoće jest, svaki put po 120ml, nedaj bože da moje ne jede XD Mission impossible :D
Moj u 12h, pa u 3, pa u 5, pa u 7h(pokušaj buđenja).. Moj hoće jest, svaki put po 120ml, nedaj bože da moje ne jede XD Mission impossible :D
Ha ha ha..Pokusaj budjenja!Dobro kazes!Ja za buhtlicu velim da je to proces kad se treba probudit!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Ohh nisam jedina. Okej jeo je oko 1 i oko pola 5, al se stalno budio pa mu uvalim dudicu malo ninam pa ga okrecem na trbuh pa na bok pa na leda. I onda se decko probudi oko 7 i nema vise spavanja. Umoran i je vidim po njemu da mu se spava al neda se.
moja carica se isto danas češće budila. Eloa, ja imam taj problem s punim mjesecom.... 3 dana sene mogu naspavati....
url=https://lilypie.com]
Moram podjeliti s vama. Bile su nam seka i nećakinja na kavi.
prekrasnoooo...
koje su to puzle?di si kupila?
😍😍😍😍😍
Nelice puzle su itz Bubamare.
kupovala sam ih online kad je bilo na 20% i s popusom su me koštale oko 65 kn 9kom
A ja mislila da smo samo mi imali burnu noc.. David inace zaspe oko 8-9 i prvo budenje je tek oko 3 pa oko 7 a ovo nocas je bilo uzas. Sva sreca pa muz radi drugu smjenu pa je i on mogao bit budan po noci. Znaci zaspao je oko 9 probudio se u ponoc i bio budan do 2 ujutro!! To nikad do sad nije.. onda je zaspao pa se probudio u 3 pa oko 4 pa oko 6 i onda je hvala Bogu spavao skoro do 10. Ja sam mislila poludit, ajd da se on budio jest nego je vristao i trazio paznju. Mama mi kaze da bebe vise nego itko osjete promjenu vremena i iskreno mislim da i je tako. Do sad je uvijek bio cendrav kod promjene vremena a i jucer bilo onak suncano a danas evo kisa i jak vjetar.. Tko ce ih znat.. Za koji tjedan idemo u Hr opet na 2 i po mjeseca pa cu ga malo uvaliit baki i dedi nek se bude po noci haha
Koskica iskreno ne vidim nista sa tablice, ja sam mu mislila dat proso prvo ili mozda amaranth hmm.. Sljedeci mjesec cu mu uvjest avokado, on je pun zdravih masnoca i ciklu ..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji