... nedVno. slobodno se pridruzi... mislim da nikome to ne smeta.
Moj je mali kasljao ljetos mjesec dana. Bili smo na moru pa smo otisli s njim u bolnicu. Nije omao temp pa mu nisu nista dali. Kad smo se vratili u Zg, pedijatar mu je prepisao ventolin jer je to trajalo predugo i nije prolazilo. morali smo kupiti baby inhaler i proslo mu je nakon 5-6 dana terapije.
Moj je mali kasljao ljetos mjesec dana. Bili smo na moru pa smo otisli s njim u bolnicu. Nije omao temp pa mu nisu nista dali. Kad smo se vratili u Zg, pedijatar mu je prepisao ventolin jer je to trajalo predugo i nije prolazilo. morali smo kupiti baby inhaler i proslo mu je nakon 5-6 dana terapije.
Hvala 😊 Ja cu ga sad pratit, ako bas bude jako kasljo idemo odma kod pedijatrice.
Tena meni se poslozila ponuda-potraznja otprilike s 2-2.5mj a do tad mi je uvijek sve bilo mokro od mlijeka.pogotovo nocu. Ponekad osjetim refleks otpustanja mlijeka kad mali zaplace pa makar su cice mekane i opustene..ali mlijeka ima.
Mene zanima kako i s cime perete pupak? Cini mi se kao da mu je malo tamniji a ne bi rado nesto previse oko pupka petljala jer ti ni sebi ne volim radit
Probala sam malo oprat krpicom sa samponom ali ne vidim razliku.
Ninche,da i mojem je bio iako ga redovito u kupanju operem,pa sam onda samo mallo presla stapicem za usi namocenim u octenisept...
Joj,ne znam sto je s mojim ovu noc, zadnjih mjesec dana spava prvi san po 5-6 a evo ga sad vec drugi put jede i to u razmaku od niti 2h.. Inace uvijek do pol 3 on spava...sto ce tek biti do jutra...
Ninche,da i mojem je bio iako ga redovito u kupanju operem,pa sam onda samo mallo presla stapicem za usi namocenim u octenisept…
Joj,ne znam sto je s mojim ovu noc, zadnjih mjesec dana spava prvi san po 5-6 a evo ga sad vec drugi put jede i to u razmaku od niti 2h.. Inace uvijek do pol 3 on spava…sto ce tek biti do jutra…
Eloa,meni se iato nocas budila nekoliko puta a spava 7-8 sati u komadu.Nadajmo se da je ova noc iznimka
Meni se cini da se moj nocas budil 10 puta. Samo ja po noci ostavim mobitel u dnevnoj sobi...
nekak mi se cini bolje da bar po noci nije pored njega... i ugasim ga kao za avion.
nešto je u zraku ne znam jel u ove dvije noći sve skupa 8 sati odspavao,kao da me teretni vlak pokupio..a inače su nam noći super,budi se samo jednom za klopu
Evo moj se do sad probudio3x, inače samo 1x, htio se i 4.puta al sam ga preduhitrila sa zvukom fena na mobitelu pa sad dalje spava :D
Nadam se i ja da je ova noć iznimka, čak mislim da znam u čem je kvaka--pun mjesec? Iako ne vjerujem baš u to, ali baš smo s mužem neki dan pričali, kak on nije mogao spavat dok je bio mali dok je bio pun mjesec.... Mali je sav na njega tak da ono, možda je to....
Sortiraj odgovore
Najstariji