Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Listopad 2017. 19:44

... nedVno. slobodno se pridruzi... mislim da nikome to ne smeta.

04. Listopad 2017. 19:48

Moj je mali kasljao ljetos mjesec dana. Bili smo na moru pa smo otisli s njim u bolnicu. Nije omao temp pa mu nisu nista dali. Kad smo se vratili u Zg, pedijatar mu je prepisao ventolin jer je to trajalo predugo i nije prolazilo. morali smo kupiti baby inhaler i proslo mu je nakon 5-6 dana terapije.

violeta1
    04. Listopad 2017. 20:36

Lagertha

Moj je mali kasljao ljetos mjesec dana. Bili smo na moru pa smo otisli s njim u bolnicu. Nije omao temp pa mu nisu nista dali. Kad smo se vratili u Zg, pedijatar mu je prepisao ventolin jer je to trajalo predugo i nije prolazilo. morali smo kupiti baby inhaler i proslo mu je nakon 5-6 dana terapije.

Hvala 😊 Ja cu ga sad pratit, ako bas bude jako kasljo idemo odma kod pedijatrice. 

Ninche9
    05. Listopad 2017. 01:02

Tena meni se poslozila ponuda-potraznja otprilike s 2-2.5mj a do tad mi je uvijek sve bilo mokro od mlijeka.pogotovo nocu. Ponekad osjetim refleks otpustanja mlijeka kad mali zaplace pa makar su cice mekane i opustene..ali mlijeka ima.

Ninche9
    05. Listopad 2017. 01:16

Mene zanima kako i s cime perete pupak? Cini mi se kao da mu je malo tamniji a ne bi rado nesto previse oko pupka petljala jer ti ni sebi ne volim radit
    Probala sam malo oprat krpicom sa samponom ali ne vidim razliku.

Eloa
    05. Listopad 2017. 02:46

Ninche,da i mojem je bio iako ga redovito u kupanju operem,pa sam onda samo mallo presla stapicem za usi namocenim u octenisept... 
    Joj,ne znam sto je s mojim ovu noc, zadnjih mjesec dana spava prvi san po 5-6 a evo ga sad vec drugi put jede i to u razmaku od niti 2h.. Inace uvijek do pol 3 on spava...sto ce tek biti do jutra... 

• blu5
    05. Listopad 2017. 07:47

Eloa

Ninche,da i mojem je bio iako ga redovito u kupanju operem,pa sam onda samo mallo presla stapicem za usi namocenim u octenisept…
    Joj,ne znam sto je s mojim ovu noc, zadnjih mjesec dana spava prvi san po 5-6 a evo ga sad vec drugi put jede i to u razmaku od niti 2h.. Inace uvijek do pol 3 on spava…sto ce tek biti do jutra…

Eloa,meni se iato nocas budila nekoliko puta a spava 7-8 sati u komadu.Nadajmo se da je ova noc iznimka

05. Listopad 2017. 07:57

Meni se cini da se moj nocas budil 10 puta. Samo ja po noci ostavim mobitel u dnevnoj sobi...
    nekak mi se cini bolje da bar po noci nije pored njega... i ugasim ga kao za avion.

LlamaFace
    05. Listopad 2017. 08:05

nešto je u zraku  ne znam jel u ove dvije noći sve skupa 8 sati odspavao,kao da me teretni vlak pokupio..a inače su nam noći super,budi se samo jednom za klopu

Eloa
    05. Listopad 2017. 08:08

Evo moj se do sad probudio3x, inače samo 1x, htio se i 4.puta al sam ga preduhitrila sa zvukom fena na mobitelu pa sad dalje spava :D 
    Nadam se i ja da je ova noć iznimka, čak mislim da znam u čem je kvaka--pun mjesec? Iako ne vjerujem baš u to, ali baš smo s mužem neki dan pričali, kak on nije mogao spavat dok je bio mali dok je bio pun mjesec.... Mali je sav na njega tak da ono, možda je to....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.