Samo mlijeko, ni vodu ni caj. Ofnice ja bi u načelu mozda drugo, srce kaze da 😂😂😂 ali mi razum kaze da je ovo skroz ok za nase godine i nacin zivota. Eto mi se planiramo prijaviti za maraton slijedece godine u ovo doba u Berlinu. Lutrija je pa ako nas izvucu, isli bi zajedno to trcati. Naravno svatko svojim tempom.
A mozda je tebi preporucila da pijes caj od komoraca.Meni je patronazna preporucila prvi puta kada je dosla.
Eloa i meni je cudno sto mi je pedijatrica rekla da mu dajem caj od komoraca a rekla sam joj da samo dojim. I na caju pise davati sa 6 mj. Ne znam sad jel da dajem ili ne? Dajete li vi koja caj?
A mozda je mislila da ga ti pijes.Meni je patronazna rekla da ga pijem kada je prvi puta bila.
Eto mi nemamo za sad nuspojava od rotarixa. Lijepo spava, lijepo jede, malo place, prdi, zatvor tri dana znaci prije cjepiva.
Mi nismo kakali 6 dana. Ako nema napinjanja i tvrdog trbuščića do 14 dana je normalno i nije zatvor (nisam vjerovala al tako je). Znaju sagoriti svo mlijeko da ne ostane za kakicu
Ne bas je rekla da njemu dajem na zlicicu znam jer sam rekla da sam citala dok se doji da se nista ne daje uz to. A kako dajete D3 kapi?
Ja D3 kapi dajem ujutro. Iako ne dajem ih svaki dan..
Ofnice, cestitam na necaku!
Ofnice cestitam!Bas se namucila, al eto gotovo je sada.Iako kad razmisljam, najlakse je porod odradit ako naravno rezultat bude ok.Tek onda krecu muke sa dojenjem , nespavanjem i brigom...Sto se tice caja, ne vidim razlog jer kroz mlijeko sve dobije sta treba.Ja nisam nijednom od troje djece davala caj.
Kiara, nemoj mu davati caj..sad kad nema vrucina uopce nema potrebe za tim, a i s vrucinama nisu cajevi bas pametni za tako malene zelucice kao sto su bebini...
Netko pitao za nuspojave-nikakve,stavljala sam hladni oblog za svaki slucaj..m
Danas smo dobili rotateq protiv rotavirusa-isto nista hvala bogu...
Ja nisam cak ni po vrucinama davala vodu ni caj,malo sam pratila kakva je situacija s pelenama,a posto su bile bas fino popiskene svaki put,procijenila sam da ne treba,iako su me svi futrali da mu dajem vode.
Necu davati caj. Ja sam ga popila ☺ bas mi je cudno da je doktorica rekla da dajem caj a kao najbolja je u nasem kraju 😐 ja sam mu dala d3 kapi na zlicicu s malo mog mlijeka. Valjda je to ok? A ujutro cemo biogaiu. Ja mislim da nas muce grcevi svaki dan od negdi 20 do 23.
Sortiraj odgovore
Najstariji