Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Rujan 2017. 21:02

Samo mlijeko, ni vodu ni caj. Ofnice ja bi u načelu mozda drugo, srce kaze da 😂😂😂 ali mi razum kaze da je ovo skroz ok za nase godine i nacin zivota. Eto mi se planiramo prijaviti za maraton slijedece godine u ovo doba u Berlinu. Lutrija je pa ako nas izvucu, isli bi zajedno to trcati. Naravno svatko svojim tempom. 

MalaRuzica
    28. Rujan 2017. 21:07

A mozda je tebi preporucila da pijes caj od komoraca.Meni je patronazna preporucila prvi puta kada je dosla.

Kiara19

Eloa i meni je cudno sto mi je pedijatrica rekla da mu dajem caj od komoraca a rekla sam joj da samo dojim. I na caju pise davati sa 6 mj. Ne znam sad jel da dajem ili ne? Dajete li vi koja caj?

A mozda je mislila da ga ti pijes.Meni je patronazna rekla da ga pijem kada je prvi puta bila.

MalaRuzica
    28. Rujan 2017. 21:09

Super sam ja sada to gore citirala 🙉

Charmed
    28. Rujan 2017. 21:20

Lagertha

Eto mi nemamo za sad nuspojava od rotarixa. Lijepo spava, lijepo jede, malo place, prdi, zatvor tri dana znaci prije cjepiva.

Mi nismo kakali 6 dana. Ako nema napinjanja i tvrdog trbuščića do 14 dana je normalno i nije zatvor (nisam vjerovala al tako je). Znaju sagoriti svo mlijeko da ne ostane za kakicu 

• Kiara19
    28. Rujan 2017. 21:27

Ne bas je rekla da njemu dajem na zlicicu znam jer sam rekla da sam citala dok se doji da se nista ne daje uz to. A kako dajete D3 kapi?

Meri
    28. Rujan 2017. 21:47

Ja D3 kapi dajem ujutro. Iako ne dajem ih svaki dan..
    Ofnice, cestitam na necaku! 

• blu5
    28. Rujan 2017. 21:49

Ofnice cestitam!Bas se namucila, al eto gotovo je sada.Iako kad razmisljam, najlakse je porod odradit ako naravno rezultat bude ok.Tek onda krecu muke sa dojenjem , nespavanjem i brigom...Sto se tice caja, ne vidim razlog jer kroz mlijeko sve dobije sta treba.Ja nisam nijednom od troje djece davala caj.

Eloa
    28. Rujan 2017. 21:57

Kiara, nemoj mu davati caj..sad kad nema vrucina uopce nema potrebe za tim, a i s vrucinama nisu cajevi bas pametni za tako malene zelucice kao sto su bebini...
    Netko pitao za nuspojave-nikakve,stavljala sam hladni oblog za svaki slucaj..m 
    Danas smo dobili rotateq protiv rotavirusa-isto nista hvala bogu...

LlamaFace
    28. Rujan 2017. 22:13

Ja nisam cak ni po vrucinama davala vodu ni caj,malo sam pratila kakva je situacija s pelenama,a posto su bile bas fino popiskene svaki put,procijenila sam da ne treba,iako su me svi futrali da mu dajem vode.

• Kiara19
    28. Rujan 2017. 22:25

Necu davati caj. Ja sam ga popila ☺ bas mi je cudno da je doktorica rekla da dajem caj a kao najbolja je u nasem kraju 😐 ja sam mu dala d3 kapi na zlicicu s malo mog mlijeka. Valjda je to ok? A ujutro cemo biogaiu. Ja mislim da nas muce grcevi svaki dan od negdi 20 do 23.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.