Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ofnica
    29. Rujan 2017. 23:10

Meni je tekst predivan Lagertha...i sad sam jako tuzna što ne dojimo 😥 Plače mi se opet... ali znam da me moj bebač i bez obzira na to voli najviše na svijetu...nadam se da osjeti koliko se mučim za njega s tim prokletim izdajanjem.

koskica
    29. Rujan 2017. 23:20

ja D3 od Plivita dajem 4 kapi na žličicu ujutro prije obroka.
    jednom sam probala okus tim kapima i stvarno su gorke. Još se moja bebolina super drži kad joj to dam. A u ljekarni su mi rekli kad malo poraste i bude mogla jesti da tad mogu nakapat na kruh al do toga jos moramo rasti.
    nego kad smo kod vjenčanuca i ja svoju prodajem. Moguć dogovor oko cijene. http://www.njuskalo.hr/odjeca-vjencanje/vjencanica-42-44-oglas-19256967

url=https://lilypie.com]

Ninche9
    30. Rujan 2017. 00:10

Matie meni je rekla babica sa je prirast 600-1000grama po mjesecu normalan za dojenu bebu.i kad bi mi savjetovali na tvom mjestu ne bi dala AD.jer ni bebe ne dobivanu isto na kilazi.jedan tjedan brze i vise, drugu sporije i manje...mozda ce sad naglo puno dobit.tko zna ☺☺
    Nemoj puno brinuti. 600grama da dobije u 25 dana samo od tvog mlijeka, pa to je super!!mozes si to zamisliti? A mjesec ima 30 dana 
     Ja kad god pogledam svog malca i pomislim na dojenje i raznjezim se 😊

30. Rujan 2017. 07:10

Ofnice, tebi je puno gore nego nama. Mucis se vec mjesecima, a nisi imala to zadovoljstvo da to napokon funkcionira i da uzivas u lijepsoj strani dojenja. Sigurna sam da Fabijan zna koliko ga volis i da vrijedi svaka kap izdojenog mlijeka i da zna razlikovati taj obrok od adaptiranog i da mu je sladji i finiji! Nadam se da ces dojiti drugo dijete! Matej najvise voli prije spavanja cikiti i nijednu vecer ne moze izdrzati da idemo zajedno leci. Obozava to! Jucer kad sam ga stavila u krevet on je jako otvorio usta i vikao "AAAAA" i malo treso glavicom od iscekivanja, a podojila sam ga u dnevnoj sobi sat vremena ranije. 

30. Rujan 2017. 07:14

Koskice ja ustvari nisam stavila link na haljinu zato sto sam mislila da ce je netko kupiti vec da podijelim s vama curama taj trenutak i da vam pokazem vjencanicu koju sam nosila prije par mjeseci kad sam bila trudna i cure su se zabrinule gdje sam jer se nisam dugo javljala 

Charmed
    30. Rujan 2017. 07:52

mrva2017

Charmed

Kiara19

Mamice ja ponavljam pitanje… kako dajete D3 kapi? Na koji nacin? Mi se bas mucimo za zlicicom jer je meni cini da od tih 2 kapi sve ostane u zlicici.

Ja dajem direkt u usta 1 kap. Tako piše i u uputama za Oleovit.

Što se tiče cicanja, meni je moja vražica preslatka kad je pri kraju cicanja, pa pusti cicu, duboko me pogleda svojim velikim plavim okicama i nasmije se od uha do uha. Jednostavno se rastopim.

Ja mu dajem 2 kapi Oleovita. Tako mi rekla pedijatrica. Tebi je receno jednu?

Meni rekla 1. Pise 1-2 kapi. Mi smo dosta po vani pa mislim da nema ni potrebe više od toga. 

Eloa
    30. Rujan 2017. 07:57

Divan je članak Lagertha, i meni suze potekle, al od žalosti:/  Taman pročitala uz izdajanje :/
    Mi više ne koristimo D3 kapi, koristili smo do 3. mjeseca...

Nego curke, jeste i vi mali Lidlić? Mi jesmo.... ;) Nismo siromašni, ali smo svakako Lidlić ;)
    Kakvi su to roditelji da odgoje takvu djecu? 
    "Bolje biti Lidlic nego govno od covjeka"

http://www.index.hr/vijesti/clanak/siromasnu-djecu-u-vrticima-druga-djeca-zovu-quotlidlicimaquot/997687.aspx
    "Bolje biti Lidlic nego govno od covjeka"

NevaNevičica
    30. Rujan 2017. 08:01

Ofnica

Do kad vi dajete te kapi? Ja sam davala puna 3mj, vise ne. Direkt sam ukapala u usta malom.

Babytol je bio do 12 . tjedna, za ove čisti D3 nama je rekla do prvog rođendana.

koskica
    30. Rujan 2017. 08:34

ja sam isto jučer bila u lidlu i kupila robicu. Prekrasna je.

url=https://lilypie.com]

Charmed
    30. Rujan 2017. 09:06

I nama je rekla do 1. rođendana kapi.
    I mi smo lidlići :D Prekjučer su pale vreća, kapice i vestica 
    Jadna ta djeca koju odgajaju takvi roditelji...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.