Mamice ja ponavljam pitanje… kako dajete D3 kapi? Na koji nacin? Mi se bas mucimo za zlicicom jer je meni cini da od tih 2 kapi sve ostane u zlicici.
Ja dajem direkt u usta 1 kap. Tako piše i u uputama za Oleovit.
Što se tiče cicanja, meni je moja vražica preslatka kad je pri kraju cicanja, pa pusti cicu, duboko me pogleda svojim velikim plavim okicama i nasmije se od uha do uha. Jednostavno se rastopim.
Ja mu dajem 2 kapi Oleovita. Tako mi rekla pedijatrica. Tebi je receno jednu?
Sve cure kojima je tesko pri dojenju, procitajte si ovo:
https://superbeba.com/2017/05/27/kada-i-beba-mogla-da-prica-sta-bi-rekla-o-dojenju-2/
Ja sam se rasplakalaZaista vrijedi sva muka, bol i iscrpljenost. Ne predajte se i izdrzite!
Predivno, predivno. Citala sam naglas muzu i tulila... mazio me cijelo vrijeme da ne placem a ja sam doslovce jedva citala... savrsen tekst.... hvala sto si ga stavila..
Mamice ja ponavljam pitanje… kako dajete D3 kapi? Na koji nacin? Mi se bas mucimo za zlicicom jer je meni cini da od tih 2 kapi sve ostane u zlicici.
Ja dajem direkt u usta 1 kap. Tako piše i u uputama za Oleovit.
Što se tiče cicanja, meni je moja vražica preslatka kad je pri kraju cicanja, pa pusti cicu, duboko me pogleda svojim velikim plavim okicama i nasmije se od uha do uha. Jednostavno se rastopim.
Ja mu dajem 2 kapi Oleovita. Tako mi rekla pedijatrica. Tebi je receno jednu?
Ja isto dajem 2 kapi.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Kiara, i ja dajem na žličicu 2 kapi, a kada mi se čini da je ostalo onda još okrenem žličicu stavim joj na jezik onak kao da poliže.
Ja mu sad na kraju dajem plivit i na jedne i druge je lose reagirao, ali se na plivit nekako naviknuo.Dajem mu ih navecer, dvije kapi sa žlicom ali u žlicu nakapam i svoje mlijeko pa mu to samo ulijem u usta i on proguta.Prvih par puta mi je malo bljucko van ali vise ne.I onda mu jos okrenem žlicu i povucem po ustima tako da sigurno nista ne ostane.
Ajme majko!Predivan,dirljiv tekst!O Boze koji sam pekmez postala...Al sad dok sam ovo citala i gledala nju kraj sebe, nema vece srece na svijetu😍
Super,ja jedina dajem 3 kapi,pise 2-3 kapi pa sam zaokruzila ako slucajno nesto ode "ta tlane" 😂 a text jeeee,upalo mi je nes u oba oka dok sam citala 😅
Do kad vi dajete te kapi? Ja sam davala puna 3mj, vise ne. Direkt sam ukapala u usta malom.
Sortiraj odgovore
Najstariji