Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    29. Rujan 2017. 20:38

Charmed

Kiara19

Mamice ja ponavljam pitanje… kako dajete D3 kapi? Na koji nacin? Mi se bas mucimo za zlicicom jer je meni cini da od tih 2 kapi sve ostane u zlicici.

Ja dajem direkt u usta 1 kap. Tako piše i u uputama za Oleovit.

Što se tiče cicanja, meni je moja vražica preslatka kad je pri kraju cicanja, pa pusti cicu, duboko me pogleda svojim velikim plavim okicama i nasmije se od uha do uha. Jednostavno se rastopim.

Ja mu dajem 2 kapi Oleovita. Tako mi rekla pedijatrica. Tebi je receno jednu?

mrva2017
    29. Rujan 2017. 20:49

Lagertha

Sve cure kojima je tesko pri dojenju, procitajte si ovo:
    https://superbeba.com/2017/05/27/kada-i-beba-mogla-da-prica-sta-bi-rekla-o-dojenju-2/

Ja sam se rasplakalaZaista vrijedi sva muka, bol i iscrpljenost. Ne predajte se i izdrzite!

Predivno, predivno. Citala sam naglas muzu i tulila... mazio me cijelo vrijeme da ne placem a ja sam doslovce jedva citala... savrsen tekst.... hvala sto si ga stavila..

Me+mybaby
    29. Rujan 2017. 21:09

mrva2017

Charmed

Kiara19

Mamice ja ponavljam pitanje… kako dajete D3 kapi? Na koji nacin? Mi se bas mucimo za zlicicom jer je meni cini da od tih 2 kapi sve ostane u zlicici.

Ja dajem direkt u usta 1 kap. Tako piše i u uputama za Oleovit.

Što se tiče cicanja, meni je moja vražica preslatka kad je pri kraju cicanja, pa pusti cicu, duboko me pogleda svojim velikim plavim okicama i nasmije se od uha do uha. Jednostavno se rastopim.

Ja mu dajem 2 kapi Oleovita. Tako mi rekla pedijatrica. Tebi je receno jednu?

Ja isto dajem 2 kapi.

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

NevaNevičica
    29. Rujan 2017. 21:35

Kiara19

Kiara, i ja dajem na žličicu 2 kapi, a kada mi se čini da je ostalo onda još okrenem žličicu stavim joj na jezik onak kao da poliže.

MalaRuzica
    29. Rujan 2017. 21:57

Kiara19

Ja mu sad na kraju dajem plivit i na jedne i druge je lose reagirao, ali se na plivit nekako naviknuo.Dajem mu ih navecer, dvije kapi sa žlicom ali u žlicu nakapam i svoje mlijeko pa mu to samo ulijem u usta i on proguta.Prvih par puta mi je malo bljucko van ali vise ne.I onda mu jos okrenem žlicu i povucem po ustima tako da sigurno nista ne ostane.

• blu5
    29. Rujan 2017. 22:10

Ajme majko!Predivan,dirljiv tekst!O Boze koji sam pekmez postala...Al sad dok sam ovo citala i gledala nju kraj sebe, nema vece srece na svijetu😍

• Kiara19
    29. Rujan 2017. 22:30

Nakapala sam mu u usta 2 kapi. Malo se je mrstio ali uglavnom ok je 😊

Matie89
    29. Rujan 2017. 22:31

Divan tekst, hvala Lagertha :) 

I prelijepa vjencanica btw :)

LlamaFace
    29. Rujan 2017. 22:49

Super,ja jedina dajem 3 kapi,pise 2-3 kapi pa sam zaokruzila ako slucajno nesto ode "ta tlane" 😂 a text jeeee,upalo mi je nes u oba oka dok sam citala 😅

Ofnica
    29. Rujan 2017. 23:07

Do kad vi dajete te kapi? Ja sam davala puna 3mj, vise ne. Direkt sam ukapala u usta malom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.