Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    28. Rujan 2017. 10:33

Ofnica

Fala Bogu da je gotovo. I ja sam bez epi i znam kak to ful boli, ali očito su trudovi bilo toliko jako da su procijenili da mora ici epi. Mamice, eto vidis, doktorica je sama rekla ok kad su prema ctg-ili vidjeli jačinu trudova. A zašto se nije otvarala Bog zna, mozda je bila malo i u grču, to isto sprečava otvaranje. Maslačak, nije kod svakog isto očito…

Tako je i meni bilo. Nisam se otvarala a imala trudove pola popodneva i cijelu noc. Dali drip,epi i tek u 16 rodila. Mene doktorica nagovarala na epiduralnu. Druga doza mi nije djelovala.... 
    Ofnice,seka je dobrano iscrpljena al bitno da je sve ok proslo. Sve se zaboravi kad imas svoje najvece blago u rukama! 

LlamaFace
    28. Rujan 2017. 11:04

Ja sam neplanski rodila na carski,nakon 9 sati iskljucivog dripa i zbog nenapredovanja poroda i dala bih sve da sam uspjela prirodno.zadnja sam vidjela svoje dijete,i to tek sutradan jer si 24 sata poslije na intenzivnoj,jos cijeli tjedan bila u bolnici (bio je kao godina),rez ce mi jos tko zna koliko dugo bit utrnut i ne smijem ostat trudna barem dvije godine,iako je preporuceno tri..tak da za mene bas nema nis carskog u tom carskom.

LlamaFace
    28. Rujan 2017. 11:06

Usput,cestitam ofnice 😁😅

Ofnica
    28. Rujan 2017. 11:11

LlamaFace ja to velim ovak kao promatrač koji samo želi da voljenoj osobi sve prođe sve brzo i bezbolno. Ali kladim se da bi većina cura koje su rodile na carski, mijenjale to za prirodno. Nemoj me krivo shvatiti.

28. Rujan 2017. 11:22

Prirodno je bolje i za majku i za bebu, ali kad cujes ovo... meni isto ispada da sam imala trudove 48 h, al ja sam prala prozore, gledala serije  meni je pravo pocelo tek kad su mi dali drip i probusili vodenjak. Poslije epiduralna i nesto trudova bez epiduralne, 5 sati i onda nasjedanje na trbuh za kraj. Vjerujem da je moglo biti bolje, ali i puno gore.

Ofnica
    28. Rujan 2017. 11:33

LlamaFace hvala!
    Lagertha bolje se ne sjećati...i bez obzira na to, vec razmišljaš o drugoj bebi, priznaj! 😂🙊
    Ja se planiram vratiti na posao na par mjeseci i opet akcija 😜😂

Charmed
    28. Rujan 2017. 11:40

Ofnica

LlamaFace ja to velim ovak kao promatrač koji samo želi da voljenoj osobi sve prođe sve brzo i bezbolno. Ali kladim se da bi većina cura koje su rodile na carski, mijenjale to za prirodno. Nemoj me krivo shvatiti.

Da ja sam očito neka iznimka. Makar sam bila u bolnici s dosta cura koje su išle na planski CR i sve su to podnjele super. Mislim da je tajna u riječi "planski".
    Ja sam doslovno hopsala nakon tjedan dana a rez od tad nisam osjetila. Ko da nikad niš nije bilo. I ja sam šokirana. A pošto planiramo još jedno, idem ponovo na CR bez obzira kaj se može VBAC ak je sve ok. I meni su rekli sam 2g da čekam. 
    Neću zaboravit kako sam plakala kad su mi rekli da moram na CR. Sad sam zahvalna na tome. 

Meri
    28. Rujan 2017. 14:29

Sanja...

Meni je pedica rekla da ne budim kalog po noci da bi se sam budio da je gladan.
    Ja kad sam ga i budila bio mi je povukao dva puta inastavio spavat tako da nije bilo nikakve koristi od budenja.
    Evo ja odlucila veceras prvi put stavit malog u kindac da spava potrbuske. Do sad je znao kao testiranje zaspat tako izmedu nas u krevetu i spavao je osam sati u komadu. Sad cu pokusat u kindacu jer me do sad bilo strah. Okrece glavu i drzi je sam oa mslim da je pravo vrijeme.
    Jel još nekom beba spava na trbuhu prek noci? Mi imamo sutra tocno tri mjeseca

Moja mala zadnjih 2-3 tjedna spava na trbuhu i u svom kreveticu po noci. Prije je samo preko dana. Al onda se pocela buniti i losije je spavala na boku, a nekoliko puta se sama okrenula na trbuh tijekom noci. Tako joj ocito najbolje pase, i sve je ok. 

Ninche9
    28. Rujan 2017. 14:39

Ofnice jel seki krenulo s dojenjem dobro? Cestitke !
    Ona ce se nadam se brzo oporavit,mislim da je svaki prirodni porod bolji od carskog (tko li mu je dao to ime?!?) Jer prirodno je prirodno. Moze se samo tjesit da ce iduci put ici brze, kao sto se i mi sve ostale tjesimo!

• Kiara19
    28. Rujan 2017. 15:21

Cure mi smo danas bili kod pedijatra. Dobili smo 1,5kg 😁 i posto je meni to sve bilo stresno zaboravila sam sto je doktorica pricala kad piti koje kapi, pa mozda mi moze koja pomoci 😁 znaci biogaia 5 kapi ujutro, D vitamin valjda 2 kapi navecer i prije jela caj od komoraca. A koliko nemam pojma? El bi islo to tako? Kak vi radite?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.