Ne znam maslačak...ali trudovi svake 2min punih 14 sati, uzas. Ja sam prošla bogovski onda.
Cestitam ofnice! A jadna ona, ali sada je bolje! Bude se oporavila.
Ne znam maslačak…ali trudovi svake 2min punih 14 sati, uzas. Ja sam prošla bogovski onda.
Ja sam s malom imala trudove od 2 ujutro na 3 min razmaka. Rodila sam u 2 popodne. Bez epiduralne. Tek oko podneva su pocii jaci trudovi. Je trajalo 12 sati..al nije bilo neizdrzivo..
Ofnice cestitam! 😊 bome se namucila, al bitno da je sve proslo.
Nego ta epi mi zvuci kao luksuz hahah meni nisu dali 😟
Fala Bogu da je gotovo. I ja sam bez epi i znam kak to ful boli, ali očito su trudovi bilo toliko jako da su procijenili da mora ici epi. Mamice, eto vidis, doktorica je sama rekla ok kad su prema ctg-ili vidjeli jačinu trudova. A zašto se nije otvarala Bog zna, mozda je bila malo i u grču, to isto sprečava otvaranje. Maslačak, nije kod svakog isto očito...
Meni je sok bio kad sam nakon nekih 8h pitala koliko to jos smije trajat jer mi je vodenjak puknuo, a veli mi babica pa do sutra jer nije izasla sva plodna voda 😲
Super sto nije rezana. Inace svi kazu da uopce nisu osjetili kad su ih rezali, a ja sam osjetila uff
Kako kazes,hvala Bogu da je to gotovo! I da nije rezana! Kolki je bebac?
Fala cure! Charmed bome je CR stvarno carski tretman čega sve ima i kak se žene napate.
Sortiraj odgovore
Najstariji