Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matie89
    29. Rujan 2017. 15:10

Anjaaa

Ofnice cestitam!
    Mici ja imam jastuk iz bubamare i super mi je. Punjen je s nekim kuglicama.
    Mi sutra punimo mjesec dana, danas bila patronazna s vagom i ima 3820 konacno smo nakon svih muka s ne dobivanjem i stangiranjem na tezini poceli dobivat i to dobro, cca 57 grama na dan. Iskljucivo dojimo

Super Anja! :)
    Mi smo 25 dana stari, za sada dobili 600g. Tezina stagnira zadnja 3 dana. Pedijatrica kaze moramo dobro paziti tezinu narednih par dana :( to me bas dotuklo, jer mala sise satima I satima. Jucer sam proplakala dan. Glupi sesirici 

• Anjaaa
    29. Rujan 2017. 16:26

Znam da je to mucno ali probaj se ne opterećivat time i opustit se, briga ti moze samo dodatno otezat situaciju. Ja bi probala izdojit nakon podoja i dat na zlicicu, bocicu.. Mozes raditi i kompresije da joj bolje ide mlijeko. Dosad je super dobila, pa vjerujem da ce i dalje tako :) javi za sljedece vaganje kako je proslo!

29. Rujan 2017. 16:56

Sve cure kojima je tesko pri dojenju, procitajte si ovo: 
    https://superbeba.com/2017/05/27/kada-i-beba-mogla-da-prica-sta-bi-rekla-o-dojenju-2/

Ja sam se rasplakala  Zaista vrijedi sva muka, bol i iscrpljenost. Ne predajte se i izdrzite!

• blu5
    29. Rujan 2017. 17:22

Ja imam troje djece i sa prvo dvone je dojenje bilo savrseno!Mlijeko krenilo odmah, nije moglo biti bolje.A sad, krivi hvat, 2xmastitis, sesirici, ma strava.Tek sam sad razumila sta su muke po dojenju al sva sreca sad je sve ok i dojimo normalno.Treba to izdrzat al nije lako nikako!

LlamaFace
    29. Rujan 2017. 18:27

Lagertha

Sve cure kojima je tesko pri dojenju, procitajte si ovo:
    https://superbeba.com/2017/05/27/kada-i-beba-mogla-da-prica-sta-bi-rekla-o-dojenju-2/

Ja sam se rasplakalaZaista vrijedi sva muka, bol i iscrpljenost. Ne predajte se i izdrzite!

Super,idem u goste i vec vidim kak izlazim iz auta nabrekla od plakanja 😂 nekad mi prodje kroz glavu kako bih prosla sve to jos sto puta kad ga vidim kako spava pored mene,ili mi se nasmije i pocne pricat za vrijeme sisanja..btw,imamo blizu 9kg 😂😂

• Kiara19
    29. Rujan 2017. 19:12

Mamice ja ponavljam pitanje... kako dajete D3 kapi? Na koji nacin? Mi se bas mucimo za zlicicom jer je meni cini da od tih 2 kapi sve ostane u zlicici.

LlamaFace
    29. Rujan 2017. 19:23

Kiara19

Mamice ja ponavljam pitanje… kako dajete D3 kapi? Na koji nacin? Mi se bas mucimo za zlicicom jer je meni cini da od tih 2 kapi sve ostane u zlicici.

Ja nakapam 3 kapi u zlicicu i tako mu dam,bez problema 😉

Charmed
    29. Rujan 2017. 19:30

Kiara19

Mamice ja ponavljam pitanje… kako dajete D3 kapi? Na koji nacin? Mi se bas mucimo za zlicicom jer je meni cini da od tih 2 kapi sve ostane u zlicici.

Ja dajem direkt u usta 1 kap. Tako piše i u uputama za Oleovit.

Što se tiče cicanja, meni je moja vražica preslatka kad je pri kraju cicanja, pa pusti cicu, duboko me pogleda svojim velikim plavim okicama i nasmije se od uha do uha. Jednostavno se rastopim. 

29. Rujan 2017. 19:37

Bravo llama, dobro si ga utovila! Bit ce pravi buncek za blagdane ko i moj! 
    Dajem kapi direkt iz onih cahurica.
    Cure, prodajem svoju vjencaniicu: http://www.njuskalo.hr/odjeca-vjencanje/zimska-vjencanica-trudnicu-500-kn-oglas-23587673

Zao mi je  Uspomene su tu! Ali sto ce meni u ormaru. Mozda se jos nekom svidi i donese joj sreću!

• Kiara19
    29. Rujan 2017. 19:38

Hvala. Bas citam da su Oleovit bolje od Plivita, a nama teta u ljekarni dala Plivit 😡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.