Bas cu pitaz doktoricu kad mogu opet na bebu. Jer neki su mi rekli da nakon carskog ako ostanes trudan unutar dvije godine da je porod onda obavezno carski a ako je veci razmak da mozes i prirodno. Da nije neki bed ako prije zatrudniš sad iskreno nezz. Na netu svasta se pise pa nezz kome vjerovat po razlicitim stranicama.
Bas cu pitaz doktoricu kad mogu opet na bebu. Jer neki su mi rekli da nakon carskog ako ostanes trudan unutar dvije godine da je porod onda obavezno carski a ako je veci razmak da mozes i prirodno. Da nije neki bed ako prije zatrudniš sad iskreno nezz. Na netu svasta se pise pa nezz kome vjerovat po razlicitim stranicama.
Min 2 godine treba da stjenka maternice zacijeli. Ali opet postoji rizik i nakon toga ako se ide na prirodni porod da na tom mjestu dođe do rupture od napora i onda je to žešći problem. Tako da ja odo na CR sigurno i drugi put.
Neki dan sam izdojila malo mlijeka pa sam Mateju malo davala na žličicu i na kljun čašicu. Super mu je islo i vrlo je malo izbacio. Povremeno cu to raditi da ga malo ucim na te stvarčice. Vidi se kako mu jezik ide prema van dok srkne mlijeko sa zlicice, sladak je.
Mm se tako zezao neki dan s malom u krilu i čašom vina i kao nagnuo čašu prema njoj, a vidiš mala ide jezikom ko da će piti. Umrli smo od smijeha
Navodno da bebe od rođenja znaju piti na čašu.
Cure, di ima u Zagrebu kupit pošteni jastuk za dojenje?
Svi mi rekli da uzmem od Odeje a njih više niko ne drži :-/
Ja sam vam umoran ko pas...mala nikako da spava pored mene, stalno bi na meni bila..mogu ju 20 puta umirit i sputit i ona opet...tako dan e spavam ni dok ona spava.. danas smo mjesec dana, 3900 teški al ja sam totalni zombi...
Kak ste vi to uspjele?
Charmed, ja sam sa svojim neki dan jela zobenu kašu. On mi je bio u krilo. Kad vidiš u sekundi mali zalamatao ručicom i kaša po meni, po njemu, po svuda Eto, radi nered i prije nego što je počeo jest.
Mici_0555, meni je jako pomogao muž, on bi poslije posla pazio malog na sat-dva, otišao se s njim prošetati pa bi ja odspavala. Ili prije posla, kak šeće psa tak bi uzeo i njega. Eeeee, kako puno znači tih sat-dva da si sama u krevetu i da spavaš opušteno. To me odmorilo više od ičega. Također nosiljka, kad se htio nosati, stavila bih ga u nosiljku i krenula u šetnju. Spavao bi cijelo vrijeme. Nisam to radila svaki dan, ali povremeno jesam kad više ne bih znala što ću. Također hrana pomaže, znači puno domaćih juha koje bi mi muž ili mama spremali da imam. To bi me baš okrijepilo i ja obožavam ono kuhano meso iz juhe - bila to piletina, teletina ili govedina. Eto, ja sam tip "za na lešo" iako nisam dalmatinka. Mogla bih svaki dan jesti meso na lešo, ribu na lešo, povrće na lešo... I da, probaj staviti malu u kolica, ti se sjedi u stolicu i naprijed nazad zibaj... meni je to isto palilo 9 od 10 puta - nakon nekog vremena bi zaspao pa bih mogla i ja. Također, pomaže dojenje ležećki jer onda on već zaspi na krevetu pa ja lako mogu zaspati pored njega ili se tiho iskobeljati i otići nešto pojesti.
Moj mali je počeo malo mljackati i smije se kad vidi da mi nesto jedemo...jos ako mu govorim mmmmmm finoooo njam njaaaam, on sav u čudu i malo valja jezik po usnicama, oponaša me dok jedem valjda.
Mici moze li ti muz uskociti? Da spava na njemu koji sat? Bi li upalilo? Moja isto hoce da spava na meni, pogotovo sada kad je muci trbuscic, ali hoce I na muzu, pa ja onda spavam.
Za jastuk ne znam, svoj sam dobila od rodice. :(
Mici sta mislis pod pošteni jastuk? Svaki baby centar ga ima, samo pitanje je sta tebi pase, onaj tvrđi, mekaniji...pogledaj Bubamar, Baby Centar, Magic Baby, Bebenova...
Ofnice cestitam!
Mici ja imam jastuk iz bubamare i super mi je. Punjen je s nekim kuglicama.
Mi sutra punimo mjesec dana, danas bila patronazna s vagom i ima 3820 konacno smo nakon svih muka s ne dobivanjem i stangiranjem na tezini poceli dobivat i to dobro, cca 57 grama na dan. Iskljucivo dojimo
Sortiraj odgovore
Najstariji