Kiara, zašto čaj od komorača? Jel dojiš? ako dojiš nikakvi čajevi.
Kapi d možeš davati i ujutro...nije to tolko bitno..
Mi smo danas dobili cjepivo protiv rotavirusa...micek, prije cjepiva nije htio papati, a poslije cjepiva je morao ostati bez hrane još pola sata... takav plač je bio.... sada spava, umorio se od plača.....
LlamaFace ja to velim ovak kao promatrač koji samo želi da voljenoj osobi sve prođe sve brzo i bezbolno. Ali kladim se da bi većina cura koje su rodile na carski, mijenjale to za prirodno. Nemoj me krivo shvatiti.
Ma nema frke 😀 sam hocu rec da sam i ja imala malo drugaciji stav prema carskom dok nisam zavrsila na njemu.nije cak ni do tog oporavka poslije operacije,ja sam vec treci dan sjedila u turskom sjedu,med.sestri su oci ispale kad je usla u sobu,vec sto sad moram cekat par godina jer je razrezano sto slojeva koze,misica,zila i zivaca i sto mi je najgore i valjda ce me uvijek peckat,to sto sam ga zadnja vidjela i tih 24 sata na intenzivnoj su mi bili ka-ta-stro-fa.al dobro,nek je to sve sad iza nas 😄
Ninche počela je dojiti, sestra jok jedna tu s područja bivše juge pomaze oko pravilnog hvata. Daj Boze da to sve bude ok s dojenjem kad se meni vec sve zakompliciralo.
Cure koje ste cijepile bebe s 2 mj kako su bebaci podnijeli cjepivo ? Mi sutra idemo pa da se pripremimo... xo
Cure koje ste cijepile bebe s 2 mj kako su bebaci podnijeli cjepivo ? Mi sutra idemo pa da se pripremimo… xo
U nas je proslo sve super, taj dan bilo sve normalno, nije imao ni temperaturu niti mu je nateklo. Samo stavili hladan oblog doma i taj dan nismo smjeli u šetnju.
Cure koje ste cijepile bebe s 2 mj kako su bebaci podnijeli cjepivo ? Mi sutra idemo pa da se pripremimo… xo
Isto prošlo super čak i bez ikakvog obloga.
Ninche počela je dojiti, sestra jok jedna tu s područja bivše juge pomaze oko pravilnog hvata. Daj Boze da to sve bude ok s dojenjem kad se meni vec sve zakompliciralo.
Super! Znam da se bojala kako ce jer si ti prosla svasta zbog dojenja
Prenesi joj lijepe pozdrave i neka se javi na njemackim bebama kad se malo oporavi
Eto mi nemamo za sad nuspojava od rotarixa. Lijepo spava, lijepo jede, malo place, prdi, zatvor tri dana znaci prije cjepiva.
Eloa i meni je cudno sto mi je pedijatrica rekla da mu dajem caj od komoraca a rekla sam joj da samo dojim. I na caju pise davati sa 6 mj. Ne znam sad jel da dajem ili ne? Dajete li vi koja caj?
Eloa i meni je cudno sto mi je pedijatrica rekla da mu dajem caj od komoraca a rekla sam joj da samo dojim. I na caju pise davati sa 6 mj. Ne znam sad jel da dajem ili ne? Dajete li vi koja caj?
Ja ne dajem. Rekla mi je pedijatrica samo mlijekeco i to je to. Preko ljeta dok su bile one ekstremne vrucine po njenoj preporuci sam mu davala vode, a na zadnjem pregledu mi je rekla da to vise nije potrebno.
Sortiraj odgovore
Najstariji