Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    28. Rujan 2017. 15:24

Kiara, zašto čaj od komorača? Jel dojiš? ako dojiš nikakvi čajevi.  
    Kapi d možeš davati i ujutro...nije to tolko bitno..
    Mi smo danas dobili cjepivo protiv rotavirusa...micek, prije cjepiva nije htio papati, a poslije cjepiva je morao ostati  bez hrane još pola sata... takav plač je bio.... sada spava, umorio se od plača..... 

LlamaFace
    28. Rujan 2017. 16:07

Ofnica

LlamaFace ja to velim ovak kao promatrač koji samo želi da voljenoj osobi sve prođe sve brzo i bezbolno. Ali kladim se da bi većina cura koje su rodile na carski, mijenjale to za prirodno. Nemoj me krivo shvatiti.

Ma nema frke 😀 sam hocu rec da sam i ja imala malo drugaciji stav prema carskom dok nisam zavrsila na njemu.nije cak ni do tog oporavka poslije operacije,ja sam vec treci dan sjedila u turskom sjedu,med.sestri su oci ispale kad je usla u sobu,vec sto sad moram cekat par godina jer je razrezano sto slojeva koze,misica,zila i zivaca i sto mi je najgore i valjda ce me uvijek peckat,to sto sam ga zadnja vidjela i tih 24 sata na intenzivnoj su mi bili ka-ta-stro-fa.al dobro,nek je to sve sad iza nas 😄

Ofnica
    28. Rujan 2017. 16:32

Ninche počela je dojiti, sestra jok jedna tu s područja bivše juge pomaze oko pravilnog hvata. Daj Boze da to sve bude ok s dojenjem kad se meni vec sve zakompliciralo.

• AnaFit123
    28. Rujan 2017. 17:14

Cure koje ste cijepile bebe s 2 mj kako su bebaci podnijeli cjepivo ? Mi sutra idemo pa da se pripremimo... xo 

• anaaa24
    28. Rujan 2017. 17:44

AnaFit123

Cure koje ste cijepile bebe s 2 mj kako su bebaci podnijeli cjepivo ? Mi sutra idemo pa da se pripremimo… xo

U nas je proslo sve super, taj dan bilo sve normalno, nije imao ni temperaturu niti mu je nateklo. Samo stavili hladan oblog doma i taj dan nismo smjeli u šetnju. 

Charmed
    28. Rujan 2017. 17:53

AnaFit123

Cure koje ste cijepile bebe s 2 mj kako su bebaci podnijeli cjepivo ? Mi sutra idemo pa da se pripremimo… xo

Isto prošlo super čak i bez ikakvog obloga.

Ninche9
    28. Rujan 2017. 18:25

Ofnica

Ninche počela je dojiti, sestra jok jedna tu s područja bivše juge pomaze oko pravilnog hvata. Daj Boze da to sve bude ok s dojenjem kad se meni vec sve zakompliciralo.

Super! Znam da se bojala kako ce jer si ti prosla svasta zbog dojenja 
    Prenesi joj lijepe pozdrave i neka se javi na njemackim bebama kad se malo oporavi 

28. Rujan 2017. 19:24

Eto mi nemamo za sad nuspojava od rotarixa. Lijepo spava, lijepo jede, malo place, prdi, zatvor tri dana znaci prije cjepiva.

• Kiara19
    28. Rujan 2017. 19:30

Eloa i meni je cudno sto mi je pedijatrica rekla da mu dajem caj od komoraca a rekla sam joj da samo dojim. I na caju pise davati sa 6 mj. Ne znam sad jel da dajem ili ne? Dajete li vi koja caj?

mrva2017
    28. Rujan 2017. 20:00

Kiara19

Eloa i meni je cudno sto mi je pedijatrica rekla da mu dajem caj od komoraca a rekla sam joj da samo dojim. I na caju pise davati sa 6 mj. Ne znam sad jel da dajem ili ne? Dajete li vi koja caj?

Ja ne dajem. Rekla mi je pedijatrica samo mlijekeco i to je to. Preko ljeta dok su bile one ekstremne vrucine po njenoj preporuci sam mu davala vode, a na zadnjem pregledu mi je rekla da to vise nije potrebno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.