Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sanja...
    27. Rujan 2017. 15:02

Ofnice cestitke i od mene. 😀

Matie89
    27. Rujan 2017. 15:36

Gala jesu ti crvene grudi? Imas li Jos uvijek temp? Iako bi mi bilo cudno da se odmah stvori upala. :S

Eloa
    27. Rujan 2017. 15:59

Sanja, za dan dva je prošlo.... 
    uf gala, čudno mi je da bi tako brzo dobila mastitis... Ja se znam neizdajati po noći po 6 sati pa nikad ništa, osim nekih sitnih kvrga koje odu čim izdojim... al tako mi je od početka...
    lako moguće da te baš neka viroza uhvatila....

Ofnica
    27. Rujan 2017. 16:08

Joj cure molite Boga da brzo prođe...Mamicaaa, nakon 9 sati otvorena je samo 3-4 prsta. Uzas! Jako ju boli, dok je Bild u kadi bilo je lakse. Meni je grozno čekati i ne mogu joj pomoći.

Eloa
    27. Rujan 2017. 16:38

jesi ti  s njom ofnice il netko?jel ti i seka aktivna bila na forumu? 

• gala_28
    27. Rujan 2017. 17:34

Ofnice, već 9 sati rađa? Jesu joj dali drip?

Ma nisu crvene, tad noćas ih je uspio pola pocicati pa su bile omekšale malo i onda jutros (3 i pol sata nakon) ih je cijele ispraznio, pa još dvaput tako danas. Nema kvrga niti oku vidljivih promjena. Stvarno ne znam što je u pitanju. Znam da vi neke imate razmake po 5-6 sati...kod nas je bio samo par puta toliki razmak i bile bi onda teške no ne bi bilo ovih nuspojava. Sad osjetim u donjem dijelu desne pa opip malo bol, ali to je ta sa ragadom i jučer se opet onako vrpoljio pa to pripisujem tome. Očito je viroza koja se totalno poklopila sa tim preskočenim dojenjem pa sam pomislila na mastitis. Ne znam. Popila sam lupocet prijepodne, sad je temp pod kontrolom (37,2 što je zanemarivo spram one jutros) i samo me bole mišići i kosti onako kao što bole u virozi kad temp skoči, inače sam ok.

27. Rujan 2017. 18:15

Na kraju smo kupili jos jednu dozu. Pedijatar je rekao da se vjerojatno cjepivo apsorbiralo, ali nije 100% siguran. Kako sam ja bila sigurna da je on vecinu ispovracao nismo htjeli riskirati. Ovo drugo nije ispovracao. Dva su cjepiva inace, rotarix i rotateq (tako nesto). Ovo prvo se pije, a drugo ide na inekcije. Za drugo smo zakasnili preko mjesec dana, nismo znali da se mora tako rano cijepiti dijete protiv toga, a bilo smo na ljetovanju i nismo ni isli na pregled. I za ovo smo skoro zakasnili, najbolje je obje doze primit prije 18. tjedna, a preporucljivo prije 24. Razmak mora biti bar 4 tjedna i onda ak je dijete npr bolesno moras odgodit pa treba i o tome razmisljati.

Mamicaaa
    27. Rujan 2017. 19:52

Ofnica

Joj cure molite Boga da brzo prođe…Mamicaaa, nakon 9 sati otvorena je samo 3-4 prsta. Uzas! Jako ju boli, dok je Bild u kadi bilo je lakse. Meni je grozno čekati i ne mogu joj pomoći.

Ako te sto tjesi nakon puknuca vodenjaka sam bila otvorena samo 1prst, nakon nez koliko 6-8h i dalje 1 prst hh tek onda sam isla u kadu pa mi je to pomoglo kod otvaranja. Ne brini bude to sve okej 

27. Rujan 2017. 20:09

Ofnice ti nisi s njom? Ona je u Njemačkoj ili sam nešto krivo zapamtila.

Ninche9
    27. Rujan 2017. 20:59

Gala moram pitati zasto budis bebu da papa? Moj je s 5 punih tjedana prespavao noc. (5-6sati u komadu) i doktor mi je rekao da ga ne budim. A bilo me strah da se nece probudit od gladi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.