Cure,jel pazite vi kako dizete i nosite bebice,tzv.babyhandling? Ja stalno misluim kako cu poceti ispravno vga dizati i onda mi bude najprakticnije ruka ispod glave,druga ispod guze,pa ga podignem,a to niksako nije ispravno.
Evabbeba,ja za to nisam ni cula do 2.mjeseca zivota nit mi je ko rekao da na to skrenem paznju i dizala sam ga svakako i onda sam negdje naletjela na to i od onda pazim kak ga dizem i muzu sam rekla...to mi je apsurd u nasim bolnicama da te nitko na to ne upozori kad rodis, a nit mi je patronazna skrenula paznju na to, a ja nisam imala pojma za to...
Eloa,ja sam za to cula kad mi je prvo dijete vec bilo vece,pa sam si rekla da cu s drugim to prakticirati,al nekako mi nespretno tako ga dizati. Jel i tebi bilo nespretno ili ti je odmah sjelo?
Da,nevjerojatno je da nam u bolnicama nitko nista za to ne kaze😞
Eva,dost dobro mi je sjelo,prematam ga tako, oblacim ga tako i dizem vecinom, jedino nikako ne mogu kad je u viperu tako ga uzet van.. Al vecinom ga dizem tako kak treba... Ma dobro, sve si mislim da nase bake i mame nikad nisu cule za to niti nas dizale tak pa smo svi zivi i zdravi...
Maslacak31 cije su te tibi kapi? Idemo odmah u ljekarnu
Nemogu ti sliku stavit,jebe me intternet.
Uglavnom proizvodjac je PlanT,kupujes u biljnoj ljekarni,mi smo kupili u bio i pharmacia. Izguglaj,pa ces nac di ih ima. 98.96 kn smo mi platili
Cure ja sam u C&A naletjela na robicu po 6.90! Doduše u ST, ne vidim zašto ne bi bilo i drugdje. Većinom ljetna robica, ali ja sam recimo uzela haljinice koje mogu na dugi body i hlačice.
Maslacak31 hvala ti! Danas nas zaustavili grcevi, cim ga stavila u kolica poceo urlati da je cijela riva cula:( sutra cemo za Gospojinu probat u ljekarnu
Sortiraj odgovore
Najstariji