Cure ja sam pedijatrici spomenula ono kasljucanje o kojem smo pisale neki dan i ipak ga nije htjela cijepiti.
LlamaFace drz te se. Bas mi je zao. Sta veli pedijatr?
Anja samo slusaj svoje instinkte i neka te beba sto vise mirisi i osjeti. Zaista, davaj cicu na zahtjev il i cesce. Samo ne odustaj tek si na pocetku:)
Anja meni su ga u bolnici svukli do gola samo u pelenu i mene skroz gore svukli i polegli mi ga na prsa samo da tako na prsima lezi i spava na trbuhu.i zamotali nas toplom dekom.kontakt kozom o kozu, tzv.bonding. da se beba poveze samnom a kasnije smo to prakticirali i s muzem.znam da nema veze s tvojim problemom o kojem pises ali bilo je neopisivo lijepo da se beba dok je jos tako mala mala poveze s roditeljima..svakako vam preporucam..
Koskica i ja imam mrvicu ☺, u nedjelju će biti 3mj, prije 2 tjedna imala je ima 4,300 (rođena je sa 2,250), a dugačka je bila 52 (46).
Također smo imali e.coli, ali kako nije bilo simptoma nije dobila terapiju i morali smo pratiti. Na kraju se povukla sama od sebe.
Kokica ja ti samo dojim od pocetka 😀😀. Pedica je rekla da je sve odlicno.
E i mene je Ivo zanimalo za osobnu jer planiram s bebom na avion tamo u veljači ožujku. Lagertha koliko je rok trajanja osobne?
Mi smo dali raditi osobnu prije 2 tj i rekli su da se čeka mjesec dana :/
Nasa pedijatrica nas isto bi nanradije na ad, bili smo prvi tjedan na kombinaciji i jedva ga odvikla i sad bi ona uvodila ad. Kad sam krenula u obranu da je dijete nakon podoja mirno, gleda naokolo, normalno piski i ima ceste stolice, onda je zakljucila da sam motivirana za dojenje i da nam daje priliku do petka. Patronazna ne vidi problem jer on dobiva na tezini, nije dobio dovoljno po tablicama u mjesec dana, ali on je u bolnici puno izgubio. Porodjajna mu je bila 3990 gr, u bolnici je dosao na 3550 i otpusten sa 3620. Sad je kod pedijatrice prosli petak imao 3970 (+racunala je 80 gr tetra pelenu, znaci preko 4 kg). Patronazna i ja smo provjeravale evidenciju i zadnji tjedan je dobio 160 gr, tjedan prije 120 gr. Sad cekam petak da vidim sta ce vaga pokazat :/ btw patronazna i ja smo vagale tetricu i ima 30 gr, ne 80 gr.
Pozdrav svim mamama i ljetnim bebama! Moja bebica curica je mjesec dana, sutra imamo prvi pregled kod pedijatra i dosad ju nismo vagali, ali ocigledno dobro napreduje, iskljucivo ju dojim. Dojenje je stvarno horor u pocetku, sad tek nakon mjesec dana su prosli bolovi, ali jos uvijek mi se nije izregulirala ponuda i potraznja. Sto se tice zamrzivanja voca, svakako preporucam svima jer sam za prvo dijete ( isto je ljetno) hrpu toga smrznula (domace kruske, breskve, sljive- samo oprati i u cijelosti zamrznuti) i onda smrznuto kuhala na pari (5 min, nakon kuhanja se voce ocisti) i kasice su bile odlicne jer kuhanjem na pari sacuvaju se zdrava svojstva. Mislim da je to daleko zdravije i naravno jeftinije.
Charmed jesu vam rekli koliko vrijedi dugo osobna za bebu?
Nisu rekli ali 5g navodno vrijedi.
Sortiraj odgovore
Najstariji