Neda mi se citat sad sve ispocetka...
A za zamrzavanje voca-ja stavila kruske,jabuke i sljive smrznut. Mrkvu cu ostavit u zemlji ako nece bit prehladno,ili cu ju kasnije iskopat. To mi je za pocetak dosta. Kod kuce imam pilica i zeceva..tako da ce i meso imat domace. U trgovinama ne mislim voce kupovat jer je skoro sve iz uvoza..a bakice na placu ako nisu poznate..isto kupe u ducanu i prodaju pod domace-ne sve..ali ima takvih
Mi bili na sistematskom. Imamo 9 tjedana. Dugacki smo 60cm i teski 6800g (rodeni sa 4480g). Cijepili se redovno i kupili cjepivo za rota virus prvu dozu. Sve je bilo supeeer.
Eto Charmed samo trebas spomenuti i krene u kontra smjeru. Zato vise ne hvalim:)
Nego, da li vama beba mahnito ide lijevo desno glavom kada se budi ili sprema zaspati? Mislila sam da je to nekaj prolazno al sad mi vec ide u malu brigu…
Upravo sam ga gledala kako to radi,kontam da je normalno,i oni mali tikovi kako mu prvo pobjegne smjesak pa je tuzan kad se sprema zaspat 😂 nego,mi jos na pedijatriji,zavrsili zbog proljeva i temp,iskopali jos e.coli u urinu i anemiju,sto reci,koju posluku porati 😑
Maslacak, trebao je rodni list i slikica. Trebaju doci oba roditelja ili jedan podnijeti zahtjev, a drugi preuzeti osobnu.
Hvala Trenta i Lagertha! Ja isto tako mislim, jedino sto me muz poceo pilat da je gladna jer je njega uvjerila samo da ne pada vise,
barem da stangira
Zao mi je Anja, bilo bi bolje da imas podrsku i njega i patronazne. Probaj da ti je sto vise na sisi... na pocetku je tesko, ali kasnije bude lakse.
Maslacak, trebao je rodni list i slikica. Trebaju doci oba roditelja ili jedan podnijeti zahtjev, a drugi preuzeti osobnu.
Hvala! A za koliko ti je bila gotova?
E i mene je Ivo zanimalo za osobnu jer planiram s bebom na avion tamo u veljači ožujku. Lagertha koliko je rok trajanja osobne?
Anjaaa i meni je bila slicna situacija, samo sto smo mi jos imali nepravilan hvat i ja ragade i poslije se mastitis nakalemio na sve to...probaj jos malo bez ad nego stalno ju stavljati na cicu. Nije se mala rodila, moj je izašao s 2600 pa je to uz sve ipak bila drukčija prica. Čim se uvede boca moze doci do konfuzije bradavice, znas i sama. Moj vise uopce ne zna cikiti, probala sam mu dati. Mlazova iz sise na izvoz, a on ne zna cikiti, nista mi ne preostaje nego izdajanje. Evo vec preko 3mj, fakat muka Isusova ali sve za mališu. Što nas ne ubije to nas ojača.
Mi bili na sistematskom. Imamo 9 tjedana. Dugacki smo 60cm i teski 6800g (rodeni sa 4480g). Cijepili se redovno i kupili cjepivo za rota virus prvu dozu. Sve je bilo supeeer.
Sanja i tvoj bebac je veliki. Jel ti dojis?
Llamaface bas mi je zao. Jel znate kad ce vas pustiti doma?
Ma necu ni ja osim tikvica nis smrzavati. Imamo domace jabuke i u podrumu traju do proljeca samo treba svako tolko trule izabrati i baciti.
Mamika hvala ti za post. Kak to da si se prebacila u 2016 bebe
Sortiraj odgovore
Najstariji