Aaa divan je... gospodin mali, uziva... Cestitan van na primanju sakramenta.. 😙😙
A.M
Pozdrav cure, evo da javim i tu da sam rodila 30.8. malu Doriu, 3400g 50cm. Porod je bio induciran, trajao cca 3 sata, primila epi koja nije pomogla bas, nisam rezana ni sivana. Trenutno se borim s prepunjenim sisama i cijeli dan mi se vrti oko dojenja, masiranja, toplih obloga i sl.
I mi smo uzeli u babycentru.
Mene takoder strah da ce urlati cijelo vrijeme u crkvi.
Mrva,jel to mali andeo? Kolko dode?
Je, mali andeo. 280 kn. Nema bas velicina, sve su veliki brojevi. Ovo je 56, malo mu je veliko. A bodice nosi neke vec 62 tako da sve ovisi o proizvodacu i modelu.
Anjaaa cestitam! Samo masiraj cike i izdajaj... eee drago mi je cuti da ste uzeli ime Doria, ako se ne varam to smo ime tu na forumu predlagale, meni je prekrasno!
Maslacak,prekrasan je!Bas pravi mali gospodin!Mi smo malu krstili kad je imala 20 dana jer je m isao na brod pa smo tili to prije nego ode. Sve proslo super!Anja, cestitam ti na maloj Dorii!
mrva, takvo bismo i mi htjeli naručiti i super što si mi rekla da je veći model...moj je sad između 62/68pa ću onda valjda uzet manji, al opet krštenje je tek 24.09. :/
Sortiraj odgovore
Najstariji