Hvala Neva!! 😁
Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta
Hej mame jer se smije piti donat voda kad se doji?
Ja opet mucim muke s probavom u kombinaciji sa savovima..
Hej mame jer se smije piti donat voda kad se doji?
Ja opet mucim muke s probavom u kombinaciji sa savovima..
A zasto ne? U onoj njihovoj reklami je trudnica tako da oni preporucaju.
Mi štucamo i sad nakon 2 i pol mjeseca, ne vezano za podoj. Nekad nakon, nekad nevezano. Sve je to ok dok su tako mali. A donat, normalno da se smije - kao i magnezij
I moj malac je stucao i u trbuhu a i sad. U bolnici su mi rekli da mu treba ponudit sisu. U pravilu funkcionira zasad.
Vezano za donat, citala sam da se ne preporuca gazirano za dojilje... Ko ce ga znat!
Moja mala je stucala u stomaku toliko da mi se stomak tresa na veliko.. a i sada obavezno svaki dan ..mozda nije svaki al cesto..ne pratin bas.. to je sve super.. ja iman problem..mojoj je sisa samo hrana i iakljucivo hrana..nije sisoljubac ka ostale bebe.. tako da joj ne mogu ponudit kad stuca..jer kad nije gladna krici kad vidi sisu i baca se nema sanse da je stavi usta.. 😣😣..i nece dojit sjedecki..samo lezat na krevetu izludin..
A.M
Moj isto štuca, ponekad povezujem da se događa nakon bljuckanja, nekad samo od sebe. Mene to baš sekira mada znam da njih baš i ne. Uglavnom ne pomaže ništa dok ne odštuca svoje.
Vezano za donat, citala sam da se ne preporuca gazirano za dojilje… Ko ce ga znat!
Gazirano se misli na sokove, jer je to čisti šećer. Al opet zbog dojilje. Ne samog dojenja. Mineralna slobodno :)
Charmed, a pivo? ;-) onda cu iduci put narucit romerquelle, obozavam ga a dosad sam ga izbjegavala, ali on nema puno secera pa cu ga pit.. A i pivo si zgustam svakih dva tjedna-doduse bezalkoholno,al ajde,utazi zelju za pivom donekle..
Sortiraj odgovore
Najstariji