Maslacak,hvala na odgovoru. A kad je otpao jesi spricala octeniseptom,pa ga pocistila i onda stavila sterilnu ili?
Sranje ja bas jedem dosta mliječnih proizvoda i općenito hranu bogatu bjelančevinama :/ nadam se da nisam sad previše zeznula :/ :(
Meni patronazna rekla da moram puno mlijecnih proizvoda... kazem, svatko prica svoje...
Ja sto vise citam to manje znam i samo sam zbunjenija.
Jedem samo kuhano, nista przeno, zacinjeno..sve pazim.. i otkad smo uveli d3 koma.. neki govore nije od toga, ali ja sam uvjerena da je… svako najbolje pozna svoje dijete…
Ako si uvjerena da mu te kapi skode, reci pedijatru da vam ih promijeni. Ima vise proizvođaca pa mozda bi mu druge bolje odgovarale. Nas je pedica pitala hocemo Plivit ili Oleovit. Sin mi nije imao problema s Plivitom, pa smo opet to uzeli i nama je ok. Al nije neobicno da neki imaju nuspojava, a neki ne (isto kao i kod lijekova).
AnnaFit, i ja sam u prvih mjesec dana jela jaaako puno mlijecnih proizvoda. Svaki dorucak, a cesto i vecera, su sadrzavali jogurt, mlijecni namaz i sl. I to u vecim kolicinam nego inace, ali organizam mi je bas to trazio 😆I sve je ok, i sa sinom i sa kceri 😊
Sranje ja bas jedem dosta mliječnih proizvoda i općenito hranu bogatu bjelančevinama :/ nadam se da nisam sad previše zeznula :/ :(
Meni patronazna rekla da moram puno mlijecnih proizvoda… kazem, svatko prica svoje…
Svako vodi svoju politiku ...izgleda da su to sve bapske... 😂 pa sad, kome sta pase i kako koje dijete reagira na sto.. 😂
Maslacak,hvala na odgovoru. A kad je otpao jesi spricala octeniseptom,pa ga pocistila i onda stavila sterilnu ili?
Da..prvo ocistit,pa dobro posusis..ako ima jos iscjetka-naprasis ga s praskom i onda kompresa.
Napravis mali kvadratic od nje..na debelo. I onda rub pelene ide na to da drzi. Zabb sam jel imas curu ili decka..ako je decko mozda ces morat vise mjenjat jer pisaju prema gore..pa da nebude mokro.
Ja san ti spricala octanisept..pa malo posusis pa onda tirosur prasak.. i preko gazu.. a da se gaza ne bi micala imas onaj rastezljivi zavoj..slikat cu ti i navuces ga na stomacis ..ja kupila najsiri..i divota nju nije stiskalo jer bi vidila po otiscima na kozi a cuvalo mi gazu.. a kad je otpa onda isti postupak.. octanisept ...malo gazom posusim i praska stavin..i nisan mocila dok nije bio ka nas na izgled.. toliko san se bojala jer nam je od prijatelja maleni dobio sepsu preko pupka.. tako da san bila bas pazljiva oko toga..i gaze san uzimala za vrhic iako bi mi ruke bile sterilne.. eto kasnije ti stavin sliku tog zavoja pa kupi ..stvarno spasi..meni pelena ne bi drzala..
A.M
A.M
Ne radi se o mliječnim proizvodima jer oni ne sadrže tu bjelačevinu kao i samo čisto kravlje mlijeko koje zna biti problematično - ostalo si prerađevine i derivati. Ja sam od početka pila bijelu kavu i nikalvih problema. Znači nije alergična/intolerantna na to
Cure,bas vam hvala na informacijama i slici, Nella😊. Tako cu i raditi. Poz😉
Sto se tice dohrane, jel vi znate kada se to treba uvesti? Svuda citam da se racuna tek kad beba prode 6.mj da ga je napunila znaci kad prakticki vec bude 7.mj i da tad krecu kasice hmm .. tko ce ih znat, svatko kaze svoje.. ja planiram sa 4.mj krenuti polako s povrcem..
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Sortiraj odgovore
Najstariji