Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    19. Kolovoz 2017. 21:21

summerchild

Ja mu dajem od waye D3 koji ima i probiotik i mislim da nam isto radi probleme sa vjetrovima i grcevima. Dosad sam mu davala navecer, a danas ujutro i danas nije imao toliko problema. Ne znam jel to ima kakve veze.

Ujutro sam mu davala.. i znaci kaos cijeli dan.. 

• tmr28
    19. Kolovoz 2017. 21:58

Mi koristimo babytol(d3+k1) jer smo ga dobili kad smo isli iz rodilista doma pa nam je pedica rekla da samo nastavimo sa tim do 3.mj a nakon toga samo d3...uzimamo ga od 8.dana nakon rodjenja pa nemogu bas rec da primjecujem razliku al prdi ko odrasla hahahahha

Nella1211
    19. Kolovoz 2017. 22:05

Cure hvala vam..ima i u mene stomaka al topim se ja ne mogu jest od vrucine.. joj ja d3 kapi dajen ujutro.. kad san tek pocela znate da san i ja isto sumnjala da joj smetaju al nekako smo prosli to.. sad cesto i zaboravin a u nas to i nije toliko bitno imamo prirodnog vitamina D.. vanka su cak i prestali to propisivat jer je nepotrebno nismo skandinavci..

A.M

Trenta
    19. Kolovoz 2017. 22:32

Dajem d3+k1 i definitivno ima grceve od toga. Uz to jos dam i biogaiu i espumisan. Al da budem iskrena nisam bas redovita s d vitaminom jer smo na moru i ima dosta sunca. A i ne mogu ga gledati kako ga frce od boli. Sto kolike sto obicni grcevi sto napinjanje da prdne. Jednostavno tu i tamo preskocim. 

Charmed
    19. Kolovoz 2017. 22:54

To za D vitamin je i nama pedica rekla, jer smo zemlja sa puno sunca, da ne brinem ako zaboravim, eventualno zimi malo više paziti. A K vitamin nismo ni dobili jer veli da je skroz nepotrebno i da ona u svojih 39g rada nije vidjela niti jedan slučaj vezan za krvarenje i nedostatka K vitamina...

• Sanja...
    19. Kolovoz 2017. 23:22

Iskreno ja mislim da veliki utjecaj na kakicu i vjetrove ima nasa prehrana i to sam se uvjerila sama u to. I od tad pazim sto jedem bar dok mu je sazrije probava. Moj sin se muci samo dok treba istisnut kakicu i nemamo grceve. Pijemo babytol od pocetka.
    Nama se sad cuju crijeva kako rade i bas prdi ko veliki. 
    Sad ovo je samo moje iskustvo. 

• Bambi34
    20. Kolovoz 2017. 06:27

Pozic cure evo da se javimo na ovoj temi...17.8 stiga Antun :-) jos smo u bolnici. Pisemo se i citamo kad dodjemo svojoj kucici :-)

20. Kolovoz 2017. 09:07

Dobro jutro klokanice :)
    Nemojte misliti da sam vas zaboravila. Malo me nije bilo ali nadam se evo da cu sada ponovno biti aktivna kao prije :))
    Moj David je pravi mali zvrk, ima vec 68cm i blizu 7kg :)

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• AnaFit123
    20. Kolovoz 2017. 16:21

Sanja...

Iskreno ja mislim da veliki utjecaj na kakicu i vjetrove ima nasa prehrana i to sam se uvjerila sama u to. I od tad pazim sto jedem bar dok mu je sazrije probava. Moj sin se muci samo dok treba istisnut kakicu i nemamo grceve. Pijemo babytol od pocetka.
    Nama se sad cuju crijeva kako rade i bas prdi ko veliki.
    Sad ovo je samo moje iskustvo.

Ako smijem pitati šta si izbacila / uvela iz prehrane ? :) jer imamo isti problem....

• Sanja...
    20. Kolovoz 2017. 23:45

Ja ti nejedem nista sto napuhuje od graha,mahuna,graska. Izbacila sam grozde jer je bio opci kaos drugi dan nakon sto sam ga jela.
    Jedem ti jogurte pod obavezno svaki dan sa zitaricama, uvela sam sljive ili svjeze ili knedle sa sljivama (to me preporodilo), obavezno po noci pijem bio caj od hippa za dojilje. Ne konzumiram sokove skoro nista. Prehrana mi se bazira na povrcu i sto cesce ja juhama i varivu. Uzimam i sira dosta. I samo lagano. Nikako tesku hranu.  U zadnjih tjedan dana maleckom cujem crijeva kako rade i prducka cesto i ima minimalnu jednu stolicu postenu.. punu pelenu a nekad i dvije,tri a sad smo sedam i pol tjedana. 
    Tako da ja stvarno pazim jer osjetim kad nesto konzumiram sto ne smijem onda je sljedeci dan muka. 
    Mislim svi smo mi drugaciji i nekom prehrana ne utjece ali ja od kad pazim sin mi po noci ima jedno budenje. Po danu je divna beba koja nije nervozna i ne place konstantno. Zna stenjati dok istiskuje kakicu ali to je ful kratko. Place samo kad je gladan i ima bas super dnevna spavanja. Prije kad ga je mucilo znao je pola dana ne spavat. Toga vise nema. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.