Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    19. Kolovoz 2017. 16:33

Pise od 4.mjeseca da se moze, to mi je ok, al bebu od dva mjeseca nebi vozila vise od onog sto je stvarno nuzno. Mi pogotovo dosta moramo u zagreb sad s njim, i to je tri sata voznje do tamo i natrag, a to ne mogu izbjeci...sva sreca pa mi voli biti u kosari ... 
    Danas sam bila u m.a.n.i. i imate punooo toga na akciji od 70%... Ja mu kupila kompletic majca i hlacice za 22kn.. Presmijesno... Sebi majcu za 20kn,i suknju za 37... Eto,cisto da znate

Charmed
    19. Kolovoz 2017. 16:34

Lagertha

100 clanaka, 100 razlicitih informacija. Ja samo znam da je mene mama vozila u kolicima i da imam savrseno formiranu S kraljeznicu, bez ikada ikakvih problema s njom.

Ja uzimam samo one koji su znanstveno istraženi u obzir ;)

Charmed
    19. Kolovoz 2017. 17:00

Lagertha

100 clanaka, 100 razlicitih informacija. Ja samo znam da je mene mama vozila u kolicima i da imam savrseno formiranu S kraljeznicu, bez ikada ikakvih problema s njom.

Ja uzimam samo one koji su znanstveno istraženi u obzir ;)

Ninche9
    19. Kolovoz 2017. 18:27

Eloa gdje u Mani? U Cakovcu na 1.katu Medimurke?
    Cure ja cu biti vjencana kuma na jednoj jako velikoj svadbi iduci mjesec i muku mucim s kupovinom haljine. U svakoj imam "trudnicki" trbuh   mozda nesto uspijem sakriti steznim gacama ali bas ga se tesko rijesiti 
    Nella blago tebi da uzivas, linija ti je za deset!

Eloa
    19. Kolovoz 2017. 19:15

Ninche,ja bila u cakovcu u velikom konzumu tamo na zagrebackoj... Ja mislila da je svuda,sta nije? 
    Nella, bome dobra linija... Ko bi reko dansi rodila, a kamoli jos nedavno rodila! Svaka cast... Ja nemam trbuh,ali zato mi ostale debele noge... Ima me, visak je ostao nekih 5-6 kilograma.. Pocet cu to rjesavat kroz mjesec dana, trebam se psihicki pripremit:-)

Ninche9
    19. Kolovoz 2017. 19:23

Ne znam jer ne kupujem tamo bas.. al mislila sam da je samo u Medimurki.Bas cu otici pogledati kad se vratim u Hrv.cula sam da ima i odjece za dojilje

Eloa
    19. Kolovoz 2017. 20:25

jesi ti iz čk inače?

mrva2017
    19. Kolovoz 2017. 20:55

Cure,dajete vi svojim bebama D3 kapi? Mi poceli u cetv nakon prve kontrole. Jucer je bio nemoguc cijeli dan, za ne izdrzat a inace je super beba. Urlao je cijeli dan... danas mu ih nisam dala jer smo bili cijeli dan vani i danas je super..citala sam nuspojave-grcevi,nadutost..a to ga je sve jucer mucilo...

• summerchild
    19. Kolovoz 2017. 21:07

Ja mu dajem od waye D3 koji ima i probiotik i mislim da nam isto radi probleme sa vjetrovima i grcevima. Dosad sam mu davala navecer, a danas ujutro i danas nije imao toliko problema. Ne znam jel to ima kakve veze.

Eloa
    19. Kolovoz 2017. 21:20

Mi dajemo biogaju s vitaminom d,i da,stalno ga muce vjetrovi,a sad dal je od toga nisam sigurna

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.