Pise od 4.mjeseca da se moze, to mi je ok, al bebu od dva mjeseca nebi vozila vise od onog sto je stvarno nuzno. Mi pogotovo dosta moramo u zagreb sad s njim, i to je tri sata voznje do tamo i natrag, a to ne mogu izbjeci...sva sreca pa mi voli biti u kosari ...
Danas sam bila u m.a.n.i. i imate punooo toga na akciji od 70%... Ja mu kupila kompletic majca i hlacice za 22kn.. Presmijesno... Sebi majcu za 20kn,i suknju za 37... Eto,cisto da znate
100 clanaka, 100 razlicitih informacija. Ja samo znam da je mene mama vozila u kolicima i da imam savrseno formiranu S kraljeznicu, bez ikada ikakvih problema s njom.
Ja uzimam samo one koji su znanstveno istraženi u obzir ;)
100 clanaka, 100 razlicitih informacija. Ja samo znam da je mene mama vozila u kolicima i da imam savrseno formiranu S kraljeznicu, bez ikada ikakvih problema s njom.
Ja uzimam samo one koji su znanstveno istraženi u obzir ;)
Eloa gdje u Mani? U Cakovcu na 1.katu Medimurke?
Cure ja cu biti vjencana kuma na jednoj jako velikoj svadbi iduci mjesec i muku mucim s kupovinom haljine. U svakoj imam "trudnicki" trbuh mozda nesto uspijem sakriti steznim gacama ali bas ga se tesko rijesiti
Nella blago tebi da uzivas, linija ti je za deset!
Ninche,ja bila u cakovcu u velikom konzumu tamo na zagrebackoj... Ja mislila da je svuda,sta nije?
Nella, bome dobra linija... Ko bi reko dansi rodila, a kamoli jos nedavno rodila! Svaka cast... Ja nemam trbuh,ali zato mi ostale debele noge... Ima me, visak je ostao nekih 5-6 kilograma.. Pocet cu to rjesavat kroz mjesec dana, trebam se psihicki pripremit:-)
Ne znam jer ne kupujem tamo bas.. al mislila sam da je samo u Medimurki.Bas cu otici pogledati kad se vratim u Hrv.cula sam da ima i odjece za dojilje
Cure,dajete vi svojim bebama D3 kapi? Mi poceli u cetv nakon prve kontrole. Jucer je bio nemoguc cijeli dan, za ne izdrzat a inace je super beba. Urlao je cijeli dan... danas mu ih nisam dala jer smo bili cijeli dan vani i danas je super..citala sam nuspojave-grcevi,nadutost..a to ga je sve jucer mucilo...
Ja mu dajem od waye D3 koji ima i probiotik i mislim da nam isto radi probleme sa vjetrovima i grcevima. Dosad sam mu davala navecer, a danas ujutro i danas nije imao toliko problema. Ne znam jel to ima kakve veze.
Mi dajemo biogaju s vitaminom d,i da,stalno ga muce vjetrovi,a sad dal je od toga nisam sigurna
Sortiraj odgovore
Najstariji