I smo htjeli kupiti kisobran kolica koja idu u nulti polozaj al su nam u ducanu bebi opreme rekli da se mora prih 6mj vozit u korpi jer je ona jedina ravna..cak i taj nulti polozaj u kisobran kolicima nije skroz ravan.malo cemo jos pricekati ali mislim da se prije 6mj prerasti korpu.
On je meni vec sad prevelik za košaru i najcesce ga vozimo u jajetu. Nema jos 3 mjeseca!
Moj isto kad se ispruzi puna su ga kolica,ne vidim kak cemo jos izdrzat dulje od mjesec dana 😐
Nasa kosara je jako velika,i mogo bi se do prve godine unutra voziti u njoj. Meni se cini da ce jaje prije prerasti. Ne volimo ga stavljati u jaje duze nego moramo jer se ne preporuca duze od pola sata bas zbog kicmice. Onda svugdje sa sobom vucemo i kosaru. Ipak je tako sigurnije.
I mi isto tako. Jaje nam ostaje u autu jer je AS, a korpa je u gepeku pa s njom idemo dalje.
To nije tocno: http://www.mamatataja.hr/beba/kakva-djecja-kolica-koristiti-ovisno-o-dobi-djeteta/
Znaci vec od treceg mjeseca se moze koristiti jaje umjesto kosare. Mi smo poceli malo ranije instinktivno jer smo vidjeli da mu je tako udobnije, da voli gledati uokolo i da mu je u kosari tijesno.
Mi smo makli kosaru..jer je ona preeeznatizeljna i zanima je sve okolo a iz kosare nista ne vidi..i doslovno smo vozali kosaru ka ukras a nju u rukama u zadnje vrime..sad smo stavili vec sportski dio koji ima 3 polozaja..i stavimo ga u nulti polozaj i super joj je.. i kad idemo nizbrdo stavimo na drugi polozaj i opet joj je ravno..a sta se jajate tice maxycosi drzimo samo u autu..ja san isto citala dosta da se ne smije bas dugo drzat u njemu.. al svako ima svoje mislje je i svako radi po svome i ne mora znacit da je iko od nas u pravu 😉..iako zna bit sitacija kad nam zaspe bas lipo pa da je ne budimo samo je tako u jajetu prebacimo i spojimo na kolica..al to je bilo svega par puta u ova 2ipo miseca..
A.M
Zgodan članak o razvoju dječje kralješnice :)
https://boba.com/pages/strollers-baby-carriers-and-infant-stress
100 clanaka, 100 razlicitih informacija. Ja samo znam da je mene mama vozila u kolicima i da imam savrseno formiranu S kraljeznicu, bez ikada ikakvih problema s njom.
Sortiraj odgovore
Najstariji