Cure pomoć! Jel se još nečija beba muci s kakanjem? Mi bez grčeva ali stenjemo satima a od kakice nula bodova :/....jedva čekam da bude stariji, bar ću mu moć uvaliti npr smokve 😂😭😭
Moj kaki kao veliki svako malo mijenjamo pelenu.. E ja sam pitala pantronaznu dali smijem jesti smokve i sljive ona je rekla da smijem ali da ce mi mali puno kakiti.. To je sada u sezoni pa mozes probati.. Mame spominjale ste neke cepice za kakiti, meni bi nesto trebalo.. Kud sam u strahu tud bas i nejde... Kada su kod vas počeli grčevi?
Cure drage svaka cast na zelji za drugo.. moja mama nas ima 6.. najstarija sestra i brat su razlike 14 miseci... a ta najstarija sestra ih ima troje.. 11godina 9ipo godina i 6god.. a sestra druga ima sada malu od 2godine za koji dan i trudna je 6 miseci.. tako kad vidin svoje sekice koliko imaju posla oko svojih nije da mi se zuri.. iako je lipo kad su blizu pa se zabavljaju i odrastaju skupa.. 😎😆.. ja iman vrimena ako Bog da pricekat cemo dobrih par godina.. neka malo ova princeza uziva u mazenju i pazenju sama.. iako sve odlucuje Onaj gore (bar ja tako virujen).. pa kako Bog da.. 🤗😇
A.M
Ja sam par put pojela kupovnu kasicu od sljiva i sad kaka svaki dan 2-3 puta. Prije toga smo imali 8 dana bez kakanja dva puta!
Prvidalmatinac uslikas uputnicu i posaljes mailom, imas na stranicama bolnica.
Cure, moze pomoc. Donio mi muz od pedijatra uputnicu za kukove ..di da ga narucim i kako/telefonski ili mejlom. Zagreb
Mi bili na šalati i dost brzo dobili termin. Mejlom pošalješ uputnicu.
Moj kaki kao veliki svako malo mijenjamo pelenu.. E ja sam pitala pantronaznu dali smijem jesti smokve i sljive ona je rekla da smijem ali da ce mi mali puno kakiti.. To je sada u sezoni pa mozes probati.. Mame spominjale ste neke cepice za kakiti, meni bi nesto trebalo.. Kud sam u strahu tud bas i nejde… Kada su kod vas počeli grčevi?
Tvoja prehrana u 99% slučajeva neće imati veze s kakicom tvoje bebe jer na mlijeko utječe jako malo namirnica (više u mlijeko prodire alkohol i lijekovi). Mljeko nastaje od hormona a ne od prehrane dojilje. Tako da jedi smokve slobodno. I šljive ;)
Ja sam baš neki dan satrala pol kg smokvi pa je samo mene protjeralo,mala već 2. dan nema kakicu xD
Charmed, očeš reći da niti naša prehrana ne igra ulogu u kvaliteti mlijeka?Zašto onda svi težimo da jedemo zdravo kad dojimo?
Cure, moze pomoc. Donio mi muz od pedijatra uputnicu za kukove ..di da ga narucim i kako/telefonski ili mejlom. Zagreb
Ja sam jucer ujutro poslala uputnicu na salatu i jos mi nitko nije odg. Bas mi je to cudno. Morat cu ih zvati danas ako se uskoro ne jave...
Ja sam jucer ujutro poslala uputnicu na salatu i jos mi nitko nije odg. Bas mi je to cudno. Morat cu ih zvati danas ako se uskoro ne jave…
I mi smo cekali da se jave 2-3 dana sa potvrdom al smo zato termin dobili u roku 3 tjedna tak da pricekaj jos malko
Ja sam jucer ujutro poslala uputnicu na salatu i jos mi nitko nije odg. Bas mi je to cudno. Morat cu ih zvati danas ako se uskoro ne jave…
I mi smo cekali da se jave 2-3 dana sa potvrdom al smo zato termin dobili u roku 3 tjedna tak da pricekaj jos malko
hvala ti na informaciji...
Sortiraj odgovore
Najstariji