Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnaFit123
    17. Kolovoz 2017. 19:42

Cure pomoć! Jel se još nečija beba muci s kakanjem? Mi bez grčeva ali stenjemo satima a od kakice nula bodova :/....jedva čekam da bude stariji, bar ću mu moć uvaliti npr smokve 😂😭😭

Tamara..
    17. Kolovoz 2017. 21:15

Moj kaki kao veliki svako malo mijenjamo pelenu..  E ja sam pitala pantronaznu dali smijem jesti smokve i sljive ona je rekla da smijem ali da ce mi mali puno kakiti..  To je sada u sezoni pa mozes probati.. Mame spominjale ste neke cepice za kakiti,  meni bi nesto trebalo..  Kud sam u strahu tud bas i nejde...  Kada su kod vas počeli grčevi? 

Nella1211
    17. Kolovoz 2017. 21:53

Cure drage svaka cast na zelji za drugo.. moja mama nas ima 6.. najstarija sestra i brat su razlike 14 miseci... a ta najstarija sestra ih ima troje.. 11godina 9ipo godina i 6god.. a sestra druga ima sada malu od 2godine za koji dan i trudna je 6 miseci.. tako kad vidin svoje sekice koliko imaju posla oko svojih nije da mi se zuri.. iako je lipo kad su blizu pa se zabavljaju i odrastaju skupa.. 😎😆.. ja iman vrimena ako Bog da pricekat cemo dobrih par godina.. neka malo ova princeza uziva u mazenju i pazenju sama.. iako sve odlucuje Onaj gore (bar ja tako virujen).. pa kako Bog da.. 🤗😇

A.M

17. Kolovoz 2017. 22:13

Ja sam par put pojela kupovnu kasicu od sljiva i sad kaka svaki dan 2-3 puta. Prije toga smo imali 8 dana bez kakanja dva puta! 
    Prvidalmatinac uslikas uputnicu i posaljes mailom, imas na stranicama bolnica.

Charmed
    18. Kolovoz 2017. 03:55

prvidalmatinac

Cure, moze pomoc. Donio mi muz od pedijatra uputnicu za kukove ..di da ga narucim i kako/telefonski ili mejlom. Zagreb

Mi bili na šalati i dost brzo dobili termin. Mejlom pošalješ uputnicu.

Charmed
    18. Kolovoz 2017. 04:00

Tamara..

Moj kaki kao veliki svako malo mijenjamo pelenu.. E ja sam pitala pantronaznu dali smijem jesti smokve i sljive ona je rekla da smijem ali da ce mi mali puno kakiti.. To je sada u sezoni pa mozes probati.. Mame spominjale ste neke cepice za kakiti, meni bi nesto trebalo.. Kud sam u strahu tud bas i nejde… Kada su kod vas počeli grčevi?

Tvoja prehrana u 99% slučajeva neće imati veze s kakicom tvoje bebe jer na mlijeko utječe jako malo namirnica (više u mlijeko prodire alkohol i lijekovi). Mljeko nastaje od hormona a ne od prehrane dojilje. Tako da jedi smokve slobodno. I šljive ;)

Ja sam baš neki dan satrala pol kg smokvi pa je samo mene protjeralo,mala već 2. dan nema kakicu xD

Eloa
    18. Kolovoz 2017. 07:52

Charmed, očeš reći da niti naša prehrana ne igra ulogu u kvaliteti mlijeka?Zašto onda svi težimo da jedemo zdravo kad dojimo?

mrva2017
    18. Kolovoz 2017. 08:16

Charmed

prvidalmatinac

Cure, moze pomoc. Donio mi muz od pedijatra uputnicu za kukove ..di da ga narucim i kako/telefonski ili mejlom. Zagreb

Ja sam jucer ujutro poslala uputnicu na salatu i jos mi nitko nije odg. Bas mi je to cudno. Morat cu ih zvati danas ako se uskoro ne jave...

• tmr28
    18. Kolovoz 2017. 08:28

mrva2017

Charmed

prvidalmatinac

Ja sam jucer ujutro poslala uputnicu na salatu i jos mi nitko nije odg. Bas mi je to cudno. Morat cu ih zvati danas ako se uskoro ne jave…

I mi smo cekali da se jave 2-3 dana sa potvrdom al smo zato termin dobili u roku 3 tjedna tak da pricekaj jos malko

mrva2017
    18. Kolovoz 2017. 08:39

tmr28

mrva2017

Charmed

prvidalmatinac

Ja sam jucer ujutro poslala uputnicu na salatu i jos mi nitko nije odg. Bas mi je to cudno. Morat cu ih zvati danas ako se uskoro ne jave…

I mi smo cekali da se jave 2-3 dana sa potvrdom al smo zato termin dobili u roku 3 tjedna tak da pricekaj jos malko

hvala ti na informaciji...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.