Curke koje ste na moru s bebicama-kad ste na plazi jel vam beba u kolicima, na rucniku..?
Naravno da cemo na plazu ici samo ujutro i poslije podne ali tad ima sunca pa nisam sigurna kako adekvatno zastiti dijete na putu do plaze? Mislim da se tako mali ne smiju mazati sa kremama sa zastitnim faktorom.
Mi idemo ujutro od 8ipo do 10ipo..ona se budi tada.. a kreme nisu bas za bebe.. mi se drzimo ladovine.. zakacimo tetrice priko kolica dok prolazimo sunce..al vecinom ujutro sa autom tako da ne idemo po suncu..a navecer tek u 7 7ipo idemo jer je pakleno ...
A.M
Da i ja sam razmišljala o tome. Mazanje prije 6mj nikako. Moja kolica imaju uv zaštitu pa se tu ne brinem za put do plaže. A za plažu razmišljam kupiti onaj kao šator s uv zaštitom i svejedno biti u hladu uz to.
Mi idemo ujutro od 8ipo do 10ipo..ona se budi tada.. a kreme nisu bas za bebe.. mi se drzimo ladovine.. zakacimo tetrice priko kolica dok prolazimo sunce..al vecinom ujutro sa autom tako da ne idemo po suncu..a navecer tek u 7 7ipo idemo jer je pakleno …
Pazi na ovo! https://klokanica.24sata.hr/beba/zdravlje-i-njega/nikako-ne-prekrivajte-kolica-u-kojima-je-beba-ni-laganom-tkaninom-5916
Ja ovako prekrijem ali to je na max 10min, inace tetrica samo do pola visi da ima zraka, alo da ima sjenu. A ujutro oko 8-9 nogice se malo sunčaju po 5-10min, tako dobije prirodni d vitamin.
Pa to je to samo dok prolazimo bas djelom di je sunce ... mislin da joj ne moze bit nista tih par minuta.. al inace smo u debeloj ladovini tako da nam nije ni potriba stavljat tetru.. 😎😎
A.M
Ja ovako prekrijem ali to je na max 10min, inace tetrica samo do pola visi da ima zraka, alo da ima sjenu. A ujutro oko 8-9 nogice se malo sunčaju po 5-10min, tako dobije prirodni d vitamin.
Jel to Bebetto
cure kak ste zadovoljne violeta pelenama?
a kakve su vam lidlove?vidim sad budu na akciji pa ne znan dal uzmem il ne..
Da definitivno iskljucivo u hladu cemo biti. Do plaze imamo par min pjeske ali sunce je bas jako...kak su bebe podnjele put do mora? Toga me malo frka. Ja sad uzela violetu i mogu reci da sam zadovoljna. Nasa kolica isto imaju uv zastitu ali nogice mu vire van i vec su pocrnile :( a u setnju idemo samo ujutro od 8-10 i navecer oko 19. Ofnice jesi zadovoljna sa bebetom? Mi ih imamo isto murano. Odlicna su za voznju ali bas su teska
I mislim da cu naruciti pamucni madrac za 150 kn jer ovaj kokosov se ne smije prati. Stavim na njega tetricu ali mom pišuljincu malo malo promoci pelena pa je vec flekav. A prematamo se svaka dva sata.
Sortiraj odgovore
Najstariji