Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Charmed
    08. Kolovoz 2017. 17:00

Nella1211

Lagertha

Moj se danas pokakal, 8-i dan. Jel ima još netko da mu je beba nakon 2. mj počela rijedje kakati? Ono bilo je kakice za svih 8 dana

Moja isto dosta rijede.. svako 2 dana.. al prducka stalno sta prije nije.. al sve je to normalno

Moja isto tako. Baš se jučer pokakala nakon 2 dana i kako je bila u AS sve otišlo naprijed do pupka. Čudno da nije propustilo preko. I niš, s njom pod tuš...

koskica
    08. Kolovoz 2017. 17:07

Da ja sam iz okolice VZa,

evo nas četvero. Zašto ne? Ideja je super.

url=https://lilypie.com]

Ofnica
    08. Kolovoz 2017. 18:51

Eloa, ja sam mazala 4 dana jednom na dan, nisam htjela dvaput jer ja imam iskustva s tim kortikosteroidnim kremama i znam da mi onak srednje pomažu. Zato mi je cicalfate odličan. Mazi sa cicsplastom nekoliko puta dnevno, bijel je jer je na bazi cinka i bakra. Ja sam sa cicalfate svojevremeno znala namazati cijelo lice u jesen zimu zbog crvenila od vjetra.
    Lagertha bas sam se začudila kad si pisala da ti bebač kaka jednom tjedno, pogotovo jer dojis. Znam da je to dosta uobičajeno ali ne bih to voljela doživjeti. Moj kaka jednom dnevno veliku masakr kakicu, vise onak rjeđe, majkemi da u šusu pokaka oko 1dcl. Ja izdajam za oko 6-7 obroka, a jedan maksimalno je adaptirano, ponekad nijedan. I onda jos kroz dan mozda ima onak 2-3 prdac kakice.  Bas sam danas kad se tak muški pokakao pomislila jadno dijete, toliko kakice u tim malim crijevima, a kako je onda svima vama kojima ta kakica u bebama stoji po par i vise dana.

• Sanjalica23
    08. Kolovoz 2017. 20:39

Cure da li je neka primjetila da bebica ponekad malo  pllazi jezik?  Mislite da je to ok? 

koskica
    08. Kolovoz 2017. 21:45

sanjalica moja je radila koje kakve grimase.
    evobsad sa puna 3 mjeseca se atalno smije, guguće, hoće se čuvati gore da sama drži glavicu. Više joj možda ni nebi trebala pridržavati ali se bojim pa neka bude za svaki slučaj. Sve je zanima. Posevno lišće i drveće. Smije se onako od uha do uha. Puno slini kad je nosimo na rukama, kada leži ne toliko i gura cijele šakice u usta. Mi sad polako učimo hvatati stvari sa ispruženim rukama. Da palac bude vani po preporuci pedijatra. I kada leži na trbuhu isto joj ispružim šake. Još uvijek se ne okreće sama na bok to isto vježbamo radi ravnoteže, ali zato nogicama riče da sve odzvanja od lupanja. U noći kada me probudi za hranu nađem je na pola kinderbeta i to okrenutu sa glavicom i nogama na bočnim strabama.

url=https://lilypie.com]

Rozaa
    09. Kolovoz 2017. 07:12

Curke bokic...nadam se da vi i vase beboline super i da podnosite vrucine.Curke kojima su bebe bile mirne u trbuhu...kakva je sad situacija😁je li se vani nastavilo isto ppnasanje ili ?puse

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

09. Kolovoz 2017. 08:34

Mi smo ga mjerili i vagali onako amaterski (muz je stao s njim na vagu) i ima oko 6 kg i 61-62 cm. Ja sam se malo opustila tu na moru sto se tice dojenja. Prevruce je pa samo izvucem sisu gdje god bila i nahranim ga. Ako bilokoji covjek ima pravo pojesti pecivo nasred ceste bez da se pokriva maramom, ima i moj sin pravo pojesti svoj obrok.  I mom se dosta ucvrstila glavica, šake su mu ispruzene već dulje vrijeme, puno guguće i smije se, kad mu stišćem obraščiće i ljubim ga po njima malo jaće onda hihoće  
    Ofnice, evo danas se pokakal opet pa slavimo  Uglavnom to je normalno, od prijateljice sin je u tom razdoblju od 2 mj do uvodjenja dohrane kako 3 put mjesecno. 

Velika većina beba prazni se tijekom svakog podoja, dok ostale bebe rjeđe imaju stolicu, posebno kada se hranjenje majčinim mlijekom dugo provodi bez dohrane. To jednostavno znači da takva prehrana ostavlja malo neiskorištenih tvari, a prolazak kroz crijeva sporiji je ako se prehrani ne dodaju vlakna.

Ofnica
    09. Kolovoz 2017. 09:09

Bravo Lagertha, tak bi i ja...ako zenske mogu polugole šetat po cesti, onda mama moze bez srama zadovoljit osnovnu fiziološku potrebu svoje bebe.

Ofnica
    09. Kolovoz 2017. 09:09

Rozaa moj mali je čista suprotnost, vani je aktivan sto na sat.

Rozaa
    09. Kolovoz 2017. 09:25

Ofnica

Rozaa moj mali je čista suprotnost, vani je aktivan sto na sat.

😊neka,super hvala Bogu...jos dva tjedna pa cemo vidjeti kak ce nasa buhtlica biti!Rasteze se i javi ona ali njezno

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.