Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelica_4
    10. Kolovoz 2017. 13:28

Sanja...

Zanima me kod curki koje doje koliko beba vasa bljucka? Moj zna i u mlazu izbacit dosta nakon hranjenja i podrigivanja. Nezz dal da se brinem ili se samo prejede pa mu je tesko. Napreduje s kilazom evo uskoro cemo nosit 62 bodije a mjesec i pol smo. S mjesec dana smo bili 56 cm i 5300g

nama je patronazna rekla da ako vise od 2 puta dnevno bljucka u mlazovima da se obratimo pedijatrici...tako da ja bi na tvome mjestu nazvala i pitala...

Maja 3
    10. Kolovoz 2017. 13:31

prvidalmatinac

Cure, pliz recite kad ste imale prvi sex posli poroda?ovaj moj ce izgorit .trci zamnom ko pas , a ja se jos cistim

Nakon 1 poroda,vec nakon 4 tjedna kad sam prestala krvarit..a sad nemam snage jos...valjda me izmori dvoje djece..il hranim..il presvlacim ili se izdajam..krvarenje mi prestalo pred par dana..i imam zelju,ali sam premorena..i ove vrucine me ubijaju. Znojim se ko prasica i kad nis ne radim..

Ofnica
    10. Kolovoz 2017. 15:26

http://www.lidl.hr/hr/2635.htm?id=1052#

Charmed
    10. Kolovoz 2017. 17:18

Sanja...

Zanima me kod curki koje doje koliko beba vasa bljucka? Moj zna i u mlazu izbacit dosta nakon hranjenja i podrigivanja. Nezz dal da se brinem ili se samo prejede pa mu je tesko. Napreduje s kilazom evo uskoro cemo nosit 62 bodije a mjesec i pol smo. S mjesec dana smo bili 56 cm i 5300g

Nama su rekli da je bljuckanje ok dokle god beba dobiva na težini i da je to normalno za prvih par mjeseci...

Trenta
    10. Kolovoz 2017. 22:35

Ofnica, prosli smo i mi fazu rojazola pa nije pomogao. Kupila sam i plymicol jer mi sudokrem zadnji put nije pomogla. Doduse nisam je mazala u tankon sloju:( budem ponovo probala. Al da bas su zive otvorene rane. 
    Danas je cijeli dan na cici. Ne skida se, premorena sam, a jos krvarim, 14 dan:(a ne znaju sto mi je. Sutra opet doktoru. 

• Sanja...
    10. Kolovoz 2017. 23:26

Jel itko od vas morao nakon poroda uzimati ergometrin lijek? Naime isla sam na kontrolu redovnu nakon 6 tjedana nakon carskog i dr je vidjela da ima još u maternici kao ugrusak i da se nisam ocistila i dala mi ovaj lijek jer ak ne pomogne da cu na kiretazu. Na uputstvima pise da prelazi u mlijeko i da moze stetno djelovat na bebu. Nezz sto da radim jer sam ginekologici više puta rekla da dojim. Sutra cu opet nazvat i vidjet. Zanima me jel itko uzimao lijek i dojio

Charmed
    11. Kolovoz 2017. 05:21

Sanja...

Jel itko od vas morao nakon poroda uzimati ergometrin lijek? Naime isla sam na kontrolu redovnu nakon 6 tjedana nakon carskog i dr je vidjela da ima još u maternici kao ugrusak i da se nisam ocistila i dala mi ovaj lijek jer ak ne pomogne da cu na kiretazu. Na uputstvima pise da prelazi u mlijeko i da moze stetno djelovat na bebu. Nezz sto da radim jer sam ginekologici više puta rekla da dojim. Sutra cu opet nazvat i vidjet. Zanima me jel itko uzimao lijek i dojio

Ja sam ga pila odmah po carskom u bolnici i to 3 dana...

mrva2017
    11. Kolovoz 2017. 07:59

Sanja...

Ja pijem klavocin vec 7 dana i dojim. 

koskica
    11. Kolovoz 2017. 09:03

sanja ja sam ergometrin dobila nakon poroda u venu. Sumnjam da bi dali tako nešto da je opasno za dojenje. Meni je više pomogao čaj od stolisnika nego ergometrin. Čajom sam izbjegla drugu kiretažu. Iskrvarila sam zaostale komade maternice po njemu samo ne znam dal se smije kombinirati uz dojenje jer sam ga ja uzimala nakon kiretaže kad sam izgubila bebu....

url=https://lilypie.com]

• Sanja...
    11. Kolovoz 2017. 09:57

Ej curke hvala vam na odgovoru. Smirile ste me pa cu krenut piti i dojit cu kao do sada. Budem pripazila na bebu za svaki slucaj ali ako se u bolnici daje onda mogu i ovako. To je samo 0,2mg. Neka mi bude sa srecom i da izade to zaostalo od krvarenja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.