Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kokica
    11. Kolovoz 2017. 16:12

Odnice di si kupila tetrice? Preslatke su. Ja u bubamari i dosta su se unistile vec pa cu uskoro nove uzeti

• Kokica
    11. Kolovoz 2017. 16:12

Ofnice*

koskica
    11. Kolovoz 2017. 17:21

ja imam iz bubamare njihove bambusove roze.
    taj materijal se ne može mjeriti sa pamukom. Tako su nježne. Super su. Stavim i sliku

url=https://lilypie.com]

koskica
    11. Kolovoz 2017. 17:23

• Kokica
    11. Kolovoz 2017. 18:52

Preslatke su :) jel ima u plavim nijansama?  Kad sam ja kupovala nije bas bilo nekog izbora

Trenta
    11. Kolovoz 2017. 19:46

Mi ne koristimo tetre otkad sam nabavila suncobran. Ionako smo cijeli dan u hladu l, a to malo sunca fakat hvatamo rano ujutro i kasno popodne.inace danas poslije doktora nisu nis pametniji zasto krvarim i ne znaju dal je ostala posteljica ili je miom. 
    Tako da ako se nastavi slj tjedan ne gine mi kiretaza:( popila sam litru aronije danas i soka od cikle jucer da zeljezo popravim

koskica
    11. Kolovoz 2017. 22:12

Kokica ja sam vidjela u bubamari i plave.
    Tako da pogledaj neće ti biti žao ako ih uzmeš. Skuplje su od pamučnih al vrijede. Imam 3 kom velikih 80x80 i 9 kom takvih malih i prezadovoljna sam njima

Ofnica
    11. Kolovoz 2017. 22:59

Ej cure, da Bebetto murano, dosta su teska, ali  meni su super jer imaju dvostruke amortizere sto je super po ovim neravninama i plažama na moru. Ps. Dvaput dnevno ih nosim gore dolje s drugog kata, prvo malog u košari odnesem gore ili dolje, a onda se vratim po konstrukciju. Hehe nabijam misice. Sto se tice tetrice, ovu na kolicima sam dobila na poklon, neka hrvatska proizvodnja, ne sjecam se imena.

Nella1211
    12. Kolovoz 2017. 11:08

Koja je razlika izmedu nakupine mlika na jeziku i soora.. moja ima bili jezik al po zadi prema jednjaku pa ne mogu doc prstom da vidin jel se skida.. 😣

A.M

Charmed
    12. Kolovoz 2017. 11:24

Nella1211

Koja je razlika izmedu nakupine mlika na jeziku i soora.. moja ima bili jezik al po zadi prema jednjaku pa ne mogu doc prstom da vidin jel se skida.. 😣

Ja sam se isto prepala jedan dan, ali kad sam pričekala neko vrijeme i opet pogledala naslaga nije više bilo...pa možda da pričekaš i vidiš da li je otišlo nakon podoja ili sl?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.