Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    13. Kolovoz 2017. 20:25

Nora, cestitke na bebici, uzivajte u upoznavanju!
    Cure, citam vas svaki dan ali jednostavno ne stignem pisati.
    Jan je prosao mjesec dana I polako postaje prava interaktivna beba :)
    Iskljucivo je na ciki ali ja jos uvijek.nisam ziher da mu je dovoljno to mlijeka kaj imam iako su svi.pokazatelji napretka super. Ali sta ces, luda mama ;)
    Bitku bijemo s grcevima, ima li tko ucinkovitu preporuku osim bio gaije I komoraca? To sve trosimo ali nema nekog posebnog ucinka...
    Nego, cure koje dojite, stavljate li bebe na cicu svaki put kad zaplacu ili pokusate prvo nekako drugacije utjesiti?

mrva2017
    13. Kolovoz 2017. 20:53

Nora,cestitke.
    OhSoBoho,ja probam prvo sa umirivanjem pa ako ne ide dam ciku...jer bi on bio cijeli dan na ciki..
    Cure,da li se vase bebe vole voziti u kolicima? Nas urla nakon 10 min voznje,;ko da ga netko kolje. Sve mi je neugodno vani. 

Trenta
    13. Kolovoz 2017. 22:09

Nora cestitam!
    Ohsoboho mi ti mucimo bitku s grcevima, pijem kim i komorac, a njemu dajem biogaju i espumisan. Jos uvijek su tu ali su kraci, nekih 10 min. A prije su bili po par sati. Pazim sto jedem, mislim da mu paradajz smeta. 
    Cure, jel ste vi imali neke pristice po glavi? Prvo sam pomislila da je komarac ali nije, imaju neku zutu kapicu i tvrdi su kako se suse. Ima li koja iskustva sto je to? Da li je neko ciscenje?

Trenta
    13. Kolovoz 2017. 22:10

A kolica obozava, samo da se drnda i nesto oko njega desava

Nella1211
    13. Kolovoz 2017. 22:31

Samo na cicu kad god oce.. recite mi za rojazol koliko ste puta samo 4 ili vise stavljali..ma nisan bebicu na hitnu vodila samo san ja izasla i trazila recept za nju..jer ima bas puno viroza ni meni nije bilo svejedno..

A.M

Nella1211
    13. Kolovoz 2017. 22:38

Cestitke maloj Nori... uzivaj mama u bebici.. vrime proleti..danas san gledala slike i snimke iz rodilista i plakala..kako je malena bila 😍😍... koji su to lipi dani..a ne znas sta je lipse svaki dan nosi svoje..sada ovi osmjesi kad se probudi pa mi prica ma predivno 

A.M

• Ketika
    14. Kolovoz 2017. 00:06

Pozdrav :)
    Ja sam nova na forumu i imam sina od 8 godina i malog pisulinca od 3 mjeseca pa bi vam se pridruzila ako me primate 

• Ketika
    14. Kolovoz 2017. 00:11

Mislim da ja ipak dpadam u proljetne bebe. Ifem se tamo javiti a ljetnima mamicama cestitam 😊😊

14. Kolovoz 2017. 02:10

Mene dosta peče ovo di su me sivali...za koliko to prođe mslm pipi se vrati  na svoje ti koncu i to ode?? Kak da to ublazim šta me pece? Uff

I cice me strašno bole kad rodim a mala vuce ko blesava he he jedva izdrzim 5 minuta kad 10 

Tamara..
    14. Kolovoz 2017. 05:32

Nora kreni se tuširati dolje sto hladnijem vodom pomoći ce ti,  koliko si stavova dobila?  Ne bi te smjelo boljeti kada cica pazi da dobro stavis bradavicu..  Rekla bi ti da pitas sestre da ti malo pomognu oko položaja i hvata ali u pravilu su sve grozne..  Nama je jedna cak rekla da ne trebaju ni jesti jer imaju puno plodne vode koja je puna secera...  Moj kada se rodio bio je skroz na cici i spavao i bio je najmirnija bebe...  Dok cimerice a su skroz vrištali :( to je bilo grozno..  Cure koristite li dudu? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.