Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mamicaaa
    09. Kolovoz 2017. 09:33

Kod nas su se isto prorijedile kakice i to je tak valjda vec mj dana..nekad prode 2dana a nekad 5, al kad se pokaka onda nadoknadi sve 😂😂
    Gdje god idem ponesem mu rezervnu robu jer nekad propusti pa bude sav pokakan..
    A sto se tice dojenja u javnosti msm da ljudi u hrv ne gledaju zbunjeno i ispod oka kad vide majku da doji djete.. neki dan smo malac i ja bili u gradu i on je bas ogladnio i tak sam ga pokrila maramom da jede a ljudi me gledaju kao da radim nez ni ja sta ono okrecu se😲😲bas neugodno..a jucer kad sam mu dala bocicu u gradu svi nas gledaju milo i smjeskaju se.. izgleda da sve svabice djecu odma stave na bocicu pa je nepojmljivo kad netko doji u javnosti iako se nis ne vidi..

09. Kolovoz 2017. 11:10

Meni se sve vidi 

donna83
    09. Kolovoz 2017. 11:18

Bok cure
    Moja bebacica ne kaka po 3 dana i iako znam da je sve to ok, premala mi je za to...znam da se kasnije kakice prorijede, ali već ovako rano..?

Trenta
    09. Kolovoz 2017. 12:34

Nas svaki dan kaka. I prdi ko pravo veliko musko. 
    A isto ga nadjem u kreveticu okrenutom za 180.  A tek mu je mjesec i 20 dana! Kad je budan bas snazno lupa nogicama i poceo je otvarati sakice. Stisnute su kad navali na cicu i kad se prepadne. smije se pomalo guguce. Nekad pusti cudni zvuk kao da je psic. 
    al je buco, vec je oko 6kg! Ne znam kak ce biti s 2 i 3 mj. Pa ja ga necu moci dizati. Jel vi stavite bebe na podrigivanje po noci? Meni uvijek zaspe i nema sanse da pusti glasa osim prdca. 

Ofnica
    09. Kolovoz 2017. 14:24

Trenta kao da čitam za svog malog, sve isto...a prdi kao odraslo muško. 

mrva2017
    09. Kolovoz 2017. 14:32

Nas isto kaka svaki dan i to vise puta. I dosta prducka i to bas glasno. U snu nekad cvili kad se proteze, bas cudne zvukove ispusta. S rukicama i nogicama stalno lamace, kao i u trbuhu. 

Ninche9
    09. Kolovoz 2017. 16:05

Moj nekad u snu jauce il se probudi uz cmoljenje kao da je nesto ruzno sanjao, reko ajde mami da prode..
    U trbuhu je bio jako mirna beba a mogu reci da ni sad nije zahtjevan ili jako aktivan. Ima svoje faze ali najljepse mu je kad ga stavim u babygym a on se proteze, prica sam sa sobom, mrcka i mase rukama i nogama ili kad ga stavim u kolica na terasu pa gleda kak vjetar njise grane i slusa nove zvukove...
    Mrva dali ste mu predivno ime..

• nelica_4
    09. Kolovoz 2017. 16:38

Trenta

Nas svaki dan kaka. I prdi ko pravo veliko musko.
    A isto ga nadjem u kreveticu okrenutom za 180. A tek mu je mjesec i 20 dana! Kad je budan bas snazno lupa nogicama i poceo je otvarati sakice. Stisnute su kad navali na cicu i kad se prepadne. smije se pomalo guguce. Nekad pusti cudni zvuk kao da je psic.
    al je buco, vec je oko 6kg! Ne znam kak ce biti s 2 i 3 mj. Pa ja ga necu moci dizati. Jel vi stavite bebe na podrigivanje po noci? Meni uvijek zaspe i nema sanse da pusti glasa osim prdca.

svaka cast..moja je s 4 mj. nesto preko 6 kg.

mrva2017
    09. Kolovoz 2017. 17:17

Ninche9

Moj nekad u snu jauce il se probudi uz cmoljenje kao da je nesto ruzno sanjao, reko ajde mami da prode..
    U trbuhu je bio jako mirna beba a mogu reci da ni sad nije zahtjevan ili jako aktivan. Ima svoje faze ali najljepse mu je kad ga stavim u babygym a on se proteze, prica sam sa sobom, mrcka i mase rukama i nogama ili kad ga stavim u kolica na terasu pa gleda kak vjetar njise grane i slusa nove zvukove…
    Mrva dali ste mu predivno ime..

Hvala ti!   

Trenta
    09. Kolovoz 2017. 18:50

Ponovo nam se javilo crvenilo i zive rane:( danas cijeli dan luftamo guzu tako da ni ne moram spominjati da sam popisana i pokakana, a broj tetri u pranju je ne brojiv:)
    A pokusaji da drzimo guzu okrenutu su takve borbe, stalno zeli biti na ledjima. I u tim borbama svaki put me iznenadi snaga koju ima, tako malo bice a tako zilavo. Kad me opali nogom u cicu zvjezdice vidim. A najgore je kad sebe mlatne rukom po glavi, kmec i budjenje. Aaa

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.