Mi danas obavili 1 sistemataki,Luka je od 3520 kg i 50 cm dosao na 4470 kg i 54.5 cm! A mjesec dana mu je za 4 dana😁
Odmah mi je lakse se izdajat,kad visim kako lijepo napreduje! A sto se kakica tice,mi imamo malog seronju! Barem 4 puta na dan...samo 1 dan nije kakao i to ga je bas mucilo!
Mame da vam se javimo jučer nam je stigla jos jedna bebica, Ivano .. Uh ne skida se sa sise.. Nadam se da ce preci sve oo, nitko nas nije uputio u dojenje.. Ali mlijeka ima, pelene prljamo :D.. Koliko ste vi imale stavova i za koliko je to popustilo
Dobrodosla tamara.. Kako je prosao porod? Ako pitas za šavove,ja imaka dva i dosta dugo su mi držali,kojih dva i pol tjedna..
Tamara čestitke!
Trenta jel to gljivicni osip obzirom da spominješ zove rane? Sjecam se te naše faze...mazali smo rojazol kremom 3-4 puta dnevno u akutnoj fazi i kombinirali sa pavlovicevom kroz dan. 10ak dana tako i nikako proći...na kraju me Sudokrema spasila ali se mora mazati skroz tanko. Ostavila pampers i prešla samo na Babylove pelene. Nakon 5-6 dana tih milijun posranih i popisanih tetru i po 3 mašine veša svaki dan, počela sam stavljati opet malog u pelenu, nije imalo smisla vise. Sudokrem zakon, ona nas je spasila.
Kakica se prorijedi tek nakon 2 miseca..moja je do tada kakala isto skoro iza svakog podoja.. Tamara dobrodosla i cestitan na sincicu..ja imala 7 savova ispali nakon 2ipo tjedna.. al samo se naoruzaj strpljenjem i miruj sta vise da ne popucaju.jer ce ti onda rana zarastat duplo duze.. zelin ti srecu u dojenju 🤗🤗😇
A.M
Nella, bas sam i ja htjela to reci. Do drugog mjeseca i nekih 4-5 dana 4-6 puta dnevno kakanja. Jucer je moj na kraju 2 put, a danas nista. Svijet mi se vrti oko kakice Danas lezim pored njega, a on mi cupka etiketu od majice. Fora!! Tako mi je sve to slatko da sam ja pocela razmisljati o jos jednoj bebi
Cure, pliz recite kad ste imale prvi sex posli poroda?ovaj moj ce izgorit .trci zamnom ko pas , a ja se jos cistim
Nella, bas sam i ja htjela to reci. Do drugog mjeseca i nekih 4-5 dana 4-6 puta dnevno kakanja. Jucer je moj na kraju 2 put, a danas nista. Svijet mi se vrti oko kakiceDanas lezim pored njega, a on mi cupka etiketu od majice. Fora!! Tako mi je sve to slatko da sam ja pocela razmisljati o jos jednoj bebi
Hehe ja razmišljam o još jednoj jer je ova moja mala zlatno dijete . Al se bojim kad svi vele da im je drugo dijete vrag naspram prvog
Cure, pliz recite kad ste imale prvi sex posli poroda?ovaj moj ce izgorit .trci zamnom ko pas , a ja se jos cistim
8 tjedana nakon poroda...al ja nisam bi rezana ni popucala nisam.. bas smo neki dan komentirali kak je bolji nego prije...ali valjda jer smo se zazeljeli 😉
Zanima me kod curki koje doje koliko beba vasa bljucka? Moj zna i u mlazu izbacit dosta nakon hranjenja i podrigivanja. Nezz dal da se brinem ili se samo prejede pa mu je tesko. Napreduje s kilazom evo uskoro cemo nosit 62 bodije a mjesec i pol smo. S mjesec dana smo bili 56 cm i 5300g
Sortiraj odgovore
Najstariji