Ej draga to utrnuce oko reza i iznad mize bit duze vrijeme pa i godina i normalno je. Tako su mi rekli kad sam pitala u bolnici.
A za kile ne smijem ni pisat. Al kod mene odlicno. Kad sam došla iz bolnice izgubila sam svih 14 kila koje sam dobila. Bilo sve u bebi i trbuhu. I sad u 6 tjedana je otislo još 4kg.
Kako opisujete taj osjećaj utrnutosti? Jer ja sve osjećam oko reza, prošlo 2 mj,
Cure iz Zagreba i okolice, neke od vas ste bile na trudnickoj kavici prije par mjeseci.. meni je to super da klokanica tako spaja ljude
Meni bi bilo jako drago da se i mi sa sjevera uspijemo jednom podruziti (a i nasa djecica, mozda kad malo porastu ).. Eloa, Koskica vi ste ako se ne varam iz okolice Varazdina?
Ja sam dobila 11 kg i izgubila sve odmah na porodu.Mala bila 4360g.Sta se tice hrane, ja isto sve jedem i nemam pojma jel joj smeta sta jer je jedan dan super a drugi dan koma..a svaki dan jedem voce
Eloa, lubenica ti nikako po svoj logici ne bi smjela škoditi jer je to čista zašećerena voda. Breskve ja nisam jela bas jer me tjeraju na wc pa zbog tog.
Apropo dermatitisa, ja sam dobila kortikosteroidnu kremu Diprogentu i nakon toga avene cicalfate. Afloderm sam prije isto koristila, na isti princip djeluje kao diprogenta i ne smiješ ju mazati dulje od 5 dana u tankom sloju. Cicaplast je od La Roche Posay ako se ne varam, i njega sam svojevremeno koristila i djeluje poput avene cicalfate kreme, ali meni je konzistencija od cicalfate kreme bolja jer je cicaplast vise kao gel ako se dobro sjecam. No ja vec oko 15 godina koristim avene cicalfate pa je to mozda i subjektivni stav.
Ninche, dobra ti je ideja.. Ja sam iz cakovca, ali volim doci u Varazdin, lijep mi je grad tak da mi.nije problem ako de dogovorimo. Da,malo kad porastu. Ja se sa svojim jos ne usudim nikud sama. Hehe
Ofnice taj cicaplast meni izgleda kao krema, bijel je. Dobro da si ni rekla za afloderm da ide u tankom sloju i da ne smije duze od 5 dana. Nitko mi to nije spomnuo, makar je deematologinja rekla da bi to sad teebalo proci za 2-3/dana. Kolko je tebi potrajalo?
Moj se danas pokakal, 8-i dan. Jel ima još netko da mu je beba nakon 2. mj počela rijedje kakati? Ono bilo je kakice za svih 8 dana
Cure iz Zagreba i okolice, neke od vas ste bile na trudnickoj kavici prije par mjeseci.. meni je to super da klokanica tako spaja ljude
Meni bi bilo jako drago da se i mi sa sjevera uspijemo jednom podruziti (a i nasa djecica, mozda kad malo porastu ).. Eloa, Koskicavi ste ako se ne varam iz okolice Varazdina?
i ja sam iz okolice Varaždina 😁
Moj se danas pokakal, 8-i dan. Jel ima još netko da mu je beba nakon 2. mj počela rijedje kakati? Ono bilo je kakice za svih 8 dana
Moja ima problema sa kakanjem...kaka svakih 4 dana al onda je to takvo naprezanje i bol...Bili kod doktora i kao sve je to normalno
Moja isto dosta rijede.. svako 2 dana.. al prducka stalno sta prije nije.. al sve je to normalno
A.M
Sortiraj odgovore
Najstariji