Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Trenta
    07. Kolovoz 2017. 18:33

Eloa, sto od svog svezeg voca idu grcevi? 

Charmed
    07. Kolovoz 2017. 19:26

Ja sam sretnica, dobila 9kg, izgubila 9, sad 2 mj od poroda. Jedem sve. I jela sam u trudnoći od početka, jer nisam imala mučnine. 

Eloa, sigurni ste da su grčevi od svog voća/povrća?

Ofnica
    07. Kolovoz 2017. 19:44

Treba jesti sve sto i u trudnoći, jer na to je beba navikla, tak je meni rekla patronažna. Ono sto mami smeta, smeta i bebi. Ja jedem sve skoro.

LlamaFace
    07. Kolovoz 2017. 20:38

Ja isto kontam da treba jesti sve,ne jedem samo stvari koje me napuhuju i od kojih me boli zeludac a njih je jako malo,zato i stojim s kilazom 😅

mrva2017
    07. Kolovoz 2017. 21:29

Ja dobila samo 6 kg u trudnoci..cim sam dosla iz bolnice sve otislo...a sad sam jos 2 kg pala... a tek su prosla 3 tj...

Me+mybaby
    07. Kolovoz 2017. 21:46

Ja sam u trudnoxi nakupila 18kg. Za sad je otislo 10-11, tako da imamo jos dosta do povratka na staro. Ali i dorucak mi je najcesce pecivo. Najlakse nazalost. 
    Ja cu sutra zvati patronazu da se odemo izvagati. Evo danas smo cetvrti dan bez AD i samo na cici. Pa se bojim da zbog toga ne bi opet pao na tezini pa idemo provjeriti.
    U zadnja 2 dana me ubija rez od carskog. I iznad reza mi je i dalje sve utrnuto. Jel ima jos koja da joj je utrnuto. Malo mi je to predugo. Proslo je 5 tjedana

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

koskica
    07. Kolovoz 2017. 22:09

ja sam isto sretnica sa kilama. U trudnoći sam dobila 14kg a skinula 20kg. Mi dojimo i na AD smo 3x na dan.
    ja gubitak kg pripisujem i tome da sam maknula duphastone koji sam pila 6 mj prije trudnoće i cijelu trudnoću do 38 tt.
    za sada još ništa ne vježbam jer ne stignem. Sama sam s malenom jer muž radi po cijele dane tako da nikako uskladiti.

url=https://lilypie.com]

Nella1211
    07. Kolovoz 2017. 22:55

Ja isto jeden sve zivo ko i u trudnoci.. prvih 3 tjedna san pazila..a onda vise ne.. ne mogu kuvat samo za sebe ili drugi da kuvaju samo za mene..a i kad bi se vodila sta smin sta ne smin pila bi 4 litre vode na dan i to je to.. ja dobila 18kg prije misec se vagala izgubila 15kg.. sad san jos vise opala ja mislin..iako ne bi tila vise taman mi je 59kg na 173.. a i muz mi stalno govori da ostanen ovakva.. tako da bilo bi dobro.. al s obziron na gene mislin da cu doc na svoju kilazu 55kg 😏

A.M

koskica
    07. Kolovoz 2017. 23:08

nella super si ti s kilažom.
    ja nisam ta sretnica, imam viška pa mi je ovo super da tako mršavim.
    ja izbjegavam jedino jako začinjeno i grahorice ostalo jedem sve

url=https://lilypie.com]

Eloa
    07. Kolovoz 2017. 23:09

meni je patronažna isto savjetovala jesti sve kao i u trudnoći, ali ja kad sam jela salate, paradajz, paprike moj je imao lude grčeve, a kad ne jedem nema...Što se tiče voća jedem samo banane i sada sam "griješila" lubenicom i nisam primijetila da po tome ima grčeve... kad sam jela breskve i nektarine umrla sam s njim od grčeva..Tako da naše iskustvo je takvo nažalost....

Što se tiče mojih bradavica, mislim da je na kraju, Ofnice kao kod tebe. Da je Soor bi već trebao proći s ovim rojazolom i Canifug sprejem... Rekla dermatologinja da je kao neki dermatitis, dala mi Afloderm kremu i Cicablast kremu.. Jesi i ti to dobila? jel pomoglo?    

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.