Trenta koje vjezbice za ruke radite? Moj jos voli drzat palac stisnut u ruci pa da malo probamo
Trenta koje vjezbice za ruke radite? Moj jos voli drzat palac stisnut u ruci pa da malo probamo
I jos jedna vjezba, dignes obje rukice (dok lezi na ledjiam) gore iznad glave rastegnes i spustis uz tijelo otvorenih saka. Tada bi ti trebao skupiti nogice na trbuh. Ne sjecam se zasto ali je bitno da se nogice skupe. To smo dobili na Goljaku u sklopu baby handlinga.
Ak nije sto jasno, pitaj. Ostale vjezbe radim po knjizi Jovancevica ( kak se vec zove)
Preko dana svakih 1.5-2 klopa, a navece svakih 3-4.
Ali stolice se ne smanjuju. Neka mi se cini da mu je po defaultu plava crta na pelenama koliko pisa i kaka.
Prdi non stop i bas se namuci da ga pusti. A prije toga nabaci refleksni osmijeh:)
Hvala ti Trenta. Sad sam probala malo vjezbati s njim ali i dalje stalno tiska prstice skupa. Pa evo iskreno nisam zamjecivala ni brinula oko toga sve dok ovdje nije doslo do razgovora o tome. Muz kaze da ne brinem, da ce maleni sve to savladati u roku. Kaze sta bi ti htjela da do 1.rodendana i abecedu zna napamet? Ah muski su muski!
Mi Nella imamo 2 mjeseca, uskoro 2 i pol. Krace ciki po danu, kaka 1 tjedno, nocu 2 puta. Od 7-12 jos 3 puta. Od 12-18 3-4 puta. I od 18-24 3 puta.
Jutro curke! Kak ste danas? Konačno malo zahladilo, pa se lakše diše...kako su bebice?
Cure, ja sam se danas vagala u ljekarni i smršavila sam još 2 kile od poroda. Ovdje na ljetovanju puno hodamo i šećemo se kolicima, a i jedemo više ribe i povrća, voća... manje kroasana Mislim da je pomoglo i znojenje, plivanje i trčanje po ovoj vrućini! 15 kila sam lakša od poroda. Meni to puno znači... još 3 kilice su ostale, a može i malo više, neću se buniti.
Napokon malo zraka..ja se dugla jutros u 5 i napravila prpuh kroz sobu da malo ude ova bura .PREDIVNO.. nadan se da je more rashladilo jer bilo je pretoplo mi bi se navecer prije spavanja kupali i hladniji mi je tus nego more.. ja san tako sretna moja curka od sinoc evo i jutros svako 2 sata papa .. to je zadnjih 10tak dana bilo nemoguce i uzme ciku bez dernjave i nervoze.. samo fino papa kao i prije ovog nekog ludog razdoblja.. izbacili smo dudicu muz je sakrio 😂.. ne znamo mozda je duda bila zamjena za ciku pa bi tek jedva uzela papat kad pregladni.. a i nesto sam razmisljala nisan ovaj period nosila ove jastucice za dojilje..mozda mi je cika mirisala i imala okus po deterdentu za pranje robe mozda je i to odbijalo evo jucer san taman krenila opet saa jastucicima.. ugl vracamo se nadam se na staru rutinu.. i predivno je opet dojit bez grca i nervoze..😆😆
A.M
Cure, ja sam se danas vagala u ljekarni i smršavila sam još 2 kile od poroda. Ovdje na ljetovanju puno hodamo i šećemo se kolicima, a i jedemo više ribe i povrća, voća… manje kroasanaMislim da je pomoglo i znojenje, plivanje i trčanje po ovoj vrućini! 15 kila sam lakša od poroda. Meni to puno znači… još 3 kilice su ostale, a može i malo više, neću se buniti.
Blago tebi,ti si skoro sve rijesila 😎 meni je samo na porodu otislo 14 kila i od onda sam izgubila samo jednu(a trebam jos 10 minimalno),uzasno sam lijena pripremiti si nesto zdravo za pojest pa samo jedem gotove splacine 😑
A sto se tice temperature,ne da smo sretni nego smo u deliriju,vec mi je muka kad najave paklene vrucine diljem zemlje a pogotovo u slavoniji,nek nas zaobidje malo 😂
Bome se lakse dise danas.. Konacno!
Uf,kile,kile.. Ja po porodu izgubila 9 kg a nakupila u trudnoci 15. Ostatak uopce nece otici dole.. Sad imam 70 i tak mi je stalno. Istina bog, jedem slatkog puno(treba mi za zivce pa si mislim "bolje to nego normabel" :-D) ...isto mi je problem kad mi muz radi popodne a mali je zahtjevan da ne stignem vecerat u neko normalno vrijeme,zna se dogodit da idem jesti tek oko 22-23h... I da, kak zbog grceva izbjegavam svjeze voce, ispada da doruckujem pretezito peciva, kruh i sl. U biti, sad se nezdravije hranim nego u trudnoci i to je to. Na jesen cemo malo pripaziti, upisat nesto, i nadam se da ce grcevi prestat da mogu jesti puno voca i povrca kao prije...
Nella,drago mi je zbog vas!
Ja danas idem.privatno kod dermatologice da vidi u cemu je problem s mojim bradavicama...ipak bojim.se da je sad vec prekasno da uspjesno pocnemo dojiti :-(
Meni je otislo na porodu samo 5kg (vagala sam se u radaoni nakon puknuca vodenjaka), skinula sam jos 4 u ova 2 mjeseca i sad imam jos 10kg da se vratim na staro. ne znam kako?
Sortiraj odgovore
Najstariji