Meni su sise bolje, ima jos mala ranica ali vise nije tako bolno.Bas je spas samo dojit!Purelan me spasio!Lagertha, nisam ni ja sigurna u takvu vrst kontracepcije...Mislim da je ipak.bolje pripazit jer nikad ne znas kad su plodni dani prije prve M
Meni je sestra upravo trudna 5miseci.. dojila malu do prije 3 miseca..kad je saznala da je trudna jedva je odbila od sise.. tako da nije sigurno... a najstarija sesta ima 3 dice i ovo dvoje je isto dobila dok je dojila.. cak su jedno vrime i najstariji i sredna cura skupa dojkili..hahaha...tako da taj postotak nije bas.. 😥
A.M
Moj malac je danas budan od 10h ujutro,sad je 19:20!!!! Zaspao je dva puta po 5 minuta i probudio se. Nije kakao od prekjucer pa ga mozda to muci...
Moja je bila budna od 3.40 ujutro do 13.30!!!Za ispalit na mozak!A ne znam sta joj napravit.Stavim je na sisu, nece..dignem, nece..Ajme, joj!Bitno da sad spava i onda opet nocas tulum!
Eloa kako tvoje cike? Meni je privat dermatologica potvrdila ekcem, moj uspavani atopijski dermatitis se probudio. Dobila sam kortikosteroidnu terapiju diprogenta, 5 dana mazanje tom jakom kremom i onda kasnije tretiranje s blagom avene cicalfate i jos nekom specijalnom za atopijski dermatitis.
Oke,sad kad sam procitala sve vec vidim kako cu u iducih par dana razvit sve simptome trudnoce kad mi mozak pocne divljat 😂
Ofnice,jos je to sve meni osjetljivo i bolno,al ne mogu sad reci dal je od soora ili nadrazenost od izdajalice. Krenula sam opet mazat danas purelanom makae znam da ne bi smjela zbog gljivica(ako ih jos imam),ali moram da vidim dal je od izdajalice to...
Ekcem na bradavicama?! Ili? A ce ti smjet dijete sad tvoje mlijeko papat?
Da Eloa, zamisli, a na to je prvo posumnjala savjetnica za dojenje. Da, moci ce papati moje mlijeko, samo moram dobro oprati kozu nakon mazanja. Da da, atopijski dermatitis na cicama, za nepovjerovati.
ja isto moram maloj davat 2x na dan bočicu po 90 ml i moj preporod je u Mam anti-colic flašicama. Mogu se rastaviti skroz a steriliziram ih u mikrovalnoj. Nema mi boljeg od tog steriliziranja. Ovako samo ubacim u mikrovalnu na 3 min i zbogom onom nakuhavanju i prokuhavanju.
url=https://lilypie.com]
Moja je bila budna od 3.40 ujutro do 13.30!!!Za ispalit na mozak!A ne znam sta joj napravit.Stavim je na sisu, nece..dignem, nece..Ajme, joj!Bitno da sad spava i onda opet nocas tulum!
Mozemo zajedno tulumarit!Moja vec cca 3 tjedna ne spava po noci!Jedino od cca 2 do 3 ujutro!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji