Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Meri
    26. Srpanj 2017. 04:21

Cure, kakva je kakica vasih beba? Ja svoju dojim i manjim dijelom dobije AD (dnevno oko 200 ml). Dugo vremena joj je kakica bila zlatnozuta grusasta, a zadnjih tjedan dana joj je iste boje, ali puno rjeđa. Znam da proljev nije i citam da je tekuca kakica moguca kod dojene djece, al mi sin kojeg sam isto hranila nije nikad imao ovakvu kakicu, pa mi je ovo neobicno. Cijela pelena joj bude zmazana i cesto joj izađe van na leđima, al najgore mi je kaj joj se skroz zmazu i prepone i pisica (strah me da ne dobije infekciju).

Ofnica
    26. Srpanj 2017. 08:20

Meri nista čudno...mom malom je isto tako rjeđa stolica, isto jede moje mlijeko i jednu flasicu ad prije ponoci. Sad po novom ima 1-2 obilne tako rjeđe kakice, konzistencija i boja popis gustog soka od breskve, s primjesama guscih mrvica. Prije nekih 20ak stranica Nella je stavila link na članak kakve mogu biti dojenačke stolice, sve je to normalno osim ako su krvave i sluzave. Svako dijete drukcije probavlja mlijeko pa mislim da ne mozes uspoređivati svoju djecu.

Ofnica
    26. Srpanj 2017. 08:23

Cure koje koristite ad ili dajete dohranu na flasicu...koje imate bočice? Ja imam avent ali nisam bas zadovoljna. Iako je duda prirodnog oblika, kad mali jede, stalno mu curi sa strane, ziher se prolije oko 10-20ml. 
    Jel koja ima Dr. Brown bočicu i kakva su vam iskustva?

NevaNevičica
    26. Srpanj 2017. 08:56

Ofnica

Cure koje koristite ad ili dajete dohranu na flasicu…koje imate bočice? Ja imam avent ali nisam bas zadovoljna. Iako je duda prirodnog oblika, kad mali jede, stalno mu curi sa strane, ziher se prolije oko 10-20ml.
    Jel koja ima Dr. Brown bočicu i kakva su vam iskustva?

Imam ja Dr.Brown, zadovoljna sam skroz. Prije smo imali nuk, tu nam je rupica prevelika gotovo da ni ne mora vući koliko curi. A ona je sporo gutala pa je toga bilo svugdje i još se znala daviti jer joj je bilo previše mlijeka u ustima. Dr. Brown's je prihvatila od prve, ima puno manju rupicu na dudi i kada stvarno jede ništa joj ne curi sa strane. Kada onak malo bi, malo ne onda zna izaći, ali u usporedbi sa nukovom ništa.

LlamaFace
    26. Srpanj 2017. 09:00

Nadam se da ce i meni M izostat do daljnjeg ali zbog dojenja,ne zbog nekih drugih stvari 😅 vec sam odradila najgore scenarije u glavi..a kad koristimo bocicu (kad moram skocit negdje pa se izdojim za svaki slucaj) onda koristimo onu od izdajalice (lansinoh) i bas mu je dobra,ne naguta se zraka i nista ne leti okolo.

Ofnica
    26. Srpanj 2017. 09:04

Neva, a kakva jesti fora sa nekim sistemom unutra, jel to komplicirano prati? Gledala sam staklenu od 150ml i cini mi se super https://www.babycenter.hr/dr-browns-bocica-staklena-siroko-grlo-150-ml-options-5100-610666.html
    Imas ti staklenu ili plastičnu? 
    Ma meni je najgore sta njemu kad jede curi iz kutova usana pa mu stalno stavljam tetricu ispod brade, cak bi se i obi slinčeki prenatopili. Mislim da mu oblik dude od svekra ne paše skroz jer se u donjem dijelu malo širi pa mu to mozda otežava, kod Dr brown koliko vidim duda je ravna u cijelom svojem dijelu?

Ofnica
    26. Srpanj 2017. 09:15

*oblik dude od aventa 😜

Ninche9
    26. Srpanj 2017. 09:27

Oblik dude od svekra 
    Ja sam kupila Medela Calma pa cekam da stigne i da isprobamo dal stvarno vrijedi toliko koliko je razvikana. Moj mali ne zeli dudu (tjera ga na povracanje)  a ne zeli ni bocicu (MAM) ali mislim da nije problem u bocici nego u tome sto je iskljucivo dojena beba i ne kuzi bocicu ni sta, kako, zasto mu sad to dajem.. 

Ofnica
    26. Srpanj 2017. 10:10

Hehe Ninche, mob mi sam pise...

Eloa
    26. Srpanj 2017. 10:36

Moj mali sad već nema kakicu dva dana i sve me strah što će i kakva će biti kad se pokenja. 
    Isto ugl.jede moje mlijeko i dva obroka AD-a kroz noć, a stolica mu je ugl. žuta i dosta gusta...sve ti je to normalno...
    Ofnice, mi isto imamo Dr. Browns i ugl.sam zadovoljna, ali kad on nekak čudno jede isto mu sve pored teče.. Mislim da ti nije samo tolko do bočica već i do njihovog načina jedenja....Dobiješ nekvu mini četkicu malo uz bočicu pa s tim pereš ove manje dijelove i nije komplicirano....
    Ninche, što je uopće ta calma duda?  Ja sam je dobila uz izdajalicu a uopće je ne koristim... Jel nešto bolja od obične dude ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.