Ajme Trenta, toga je i mene strah!Pa jesi imala kakve simptome?Pojacano krvarenje, temp?
Moj uglavnom spava od 8 do 6-7 samo kaj jede 4-5 puta u tom periodu. Nije lose jer meni nije problem natrag zaspat najcesce... navikla sam se i na njurganje Charmed i Ninche mozda je to zato sto koristite sesirice, izdajate, dajete varalicu ili imate prevelike pauze nocu! Mozda je 6 sati po noci ipak previse! Uglavnom... kad dodje - dodje no nadam se da nece ove godine
Lijepse mi je bez nje...
Ne koristim sesiric (vise), ne izdajam (jos), varalica je jucer prvi put ubpunom smislu te rijeci posluzila (zavarala dijete) a sta se tice pauze nocu, a sta cu ako dijete spava, i dobro da spava
Mozda kod tebe stvarno bude funkcioniralo, daj Boze. Bolje da je nema sto duze
Ma nista niti krvarenja niti temperature.
Od 3 tjedna ne krvarim. Sad cu napraviti nalaze pa cu biti pametnija. Ne znam kaj je gore ak je posteljica ide kiretaza a tu postoje rzici buduci da imam jaku prokrvljenost. Ak je miom opet nije dobro za sljedecu trudnocu. Kako god okrenes, fuj:(
Eloa
ako imaš mikrovalnu stavi 20-30 ml vode u flašicu i sisač naopako u nju da ne zašarafiš i na 3 min i sve je super čisto. Dude stavim u šalicu isto malo vode i sve je super čisto i sterilizirano. Naravno prvo operem sa deterdžentom onda u mikrovalnu. Stavim slike malo kasnije kad se malena napapa
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Eloa ja imam aventov parni sterilizator, 500kn baby centar, na dva kata je
Zaboravih napisati, cijeli sterilizator napunjen radi na 1dcl destilirane vode, unutra stane oko 4-5 posudica i toliko isto čepova, 2 izdajalice, flasice, dude, i ostala čuda...mozes sterilizirati samo na jednom katu ili na dva, ovisno koliko toga imas...10min i 1dcl vode u oba slučaja.
Cure imali koja one ljuljačke za bebe, kakva su vam iskustva, koje imate? Ja razmišljam o kupnji jer moja princeza budna želi biti sano na rukama. Ležanje u kolicima ne dolazi u obzir.
Cure imali koja one ljuljačke za bebe, kakva su vam iskustva, koje imate? Ja razmišljam o kupnji jer moja princeza budna želi biti sano na rukama. Ležanje u kolicima ne dolazi u obzir.
I ja sam razmisljala o ovome!Moja sad hoce gledati uokolo,nosila bi se,a iz te ljuljacke bi nesto bar vidjela!Mozda ju i uzmem!Ima u Sparu,cca 250 kn
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Sortiraj odgovore
Najstariji