Ljetne bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    27. Srpanj 2017. 09:55

Ajme Trenta, toga je i mene strah!Pa jesi imala kakve simptome?Pojacano krvarenje, temp?

27. Srpanj 2017. 09:58

Moj uglavnom spava od 8 do 6-7 samo kaj jede 4-5 puta u tom periodu. Nije lose jer meni nije problem natrag zaspat najcesce... navikla sam se i na njurganje  Charmed i   Ninche mozda je to zato sto koristite sesirice, izdajate, dajete varalicu ili imate prevelike pauze nocu! Mozda je 6 sati po noci ipak previse! Uglavnom... kad dodje - dodje no nadam se da nece ove godine  Lijepse mi je bez nje...

Ninche9
    27. Srpanj 2017. 10:24

Ne koristim sesiric (vise), ne izdajam (jos), varalica je jucer prvi put ubpunom smislu te rijeci posluzila (zavarala dijete) a sta se tice pauze nocu, a sta cu ako dijete spava, i dobro da spava 
    Mozda kod tebe stvarno bude funkcioniralo, daj Boze. Bolje da je nema sto duze 

Trenta
    27. Srpanj 2017. 10:50

Ma nista niti krvarenja niti temperature. 
    Od 3 tjedna ne krvarim. Sad cu napraviti nalaze pa cu biti pametnija. Ne znam kaj je gore ak je posteljica ide kiretaza a tu postoje rzici buduci da imam jaku prokrvljenost. Ak je miom opet nije dobro za sljedecu trudnocu. Kako god okrenes, fuj:(

koskica
    27. Srpanj 2017. 11:03

Eloa
    ako imaš mikrovalnu stavi 20-30 ml vode u flašicu i sisač naopako u nju da ne zašarafiš i na 3 min i sve je super čisto. Dude stavim u šalicu isto malo vode i sve je super čisto i sterilizirano. Naravno prvo operem sa deterdžentom onda u mikrovalnu. Stavim slike malo kasnije kad se malena napapa

url=https://lilypie.com]

koskica
    27. Srpanj 2017. 11:08
    meni je super to što se i dno bočice može rastaviti
    meni je super to što se i dno bočice može rastaviti

url=https://lilypie.com]

Ofnica
    27. Srpanj 2017. 11:34

Eloa ja imam aventov parni sterilizator, 500kn baby centar, na dva kata je

Ofnica
    27. Srpanj 2017. 11:43

Zaboravih napisati, cijeli sterilizator napunjen radi na 1dcl destilirane vode, unutra stane oko 4-5 posudica i toliko isto čepova, 2 izdajalice, flasice, dude, i ostala čuda...mozes sterilizirati samo na jednom katu ili na dva, ovisno koliko toga imas...10min i 1dcl vode u oba slučaja.

NevaNevičica
    27. Srpanj 2017. 14:05

Cure imali koja one ljuljačke za bebe, kakva su vam iskustva, koje imate? Ja razmišljam o kupnji jer moja princeza budna želi biti sano na rukama. Ležanje u kolicima ne dolazi u obzir.

mamika3
    27. Srpanj 2017. 15:02

NevaNevičica

Cure imali koja one ljuljačke za bebe, kakva su vam iskustva, koje imate? Ja razmišljam o kupnji jer moja princeza budna želi biti sano na rukama. Ležanje u kolicima ne dolazi u obzir.

I ja sam razmisljala o ovome!Moja sad hoce gledati uokolo,nosila bi se,a iz te ljuljacke bi nesto bar vidjela!Mozda ju i uzmem!Ima u Sparu,cca 250 kn

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.