Moj je dobio 1kg u mjesec i pol,bas iz razloga sto je preslabo vukao kojih 2-3 tjedna a i imali smo operaciju i vukli se po bolnicama…sad smo kao i koskica-vecinom na izdojenom mm, plus AD…
Mi smo danas isprobali sesirice-na prvu mi se cinilo kao da vuce i pije ko lud, sve iznutra sesirica je bilo bijelo od mlijeka i poveselila se, vukao je 15minuta i onda otpustio i nije vise prihvacao sisu, tad sam pomislila da se super najeo.zaspao je ko top nakon podoja. Kad ono budenje za 5 minuta-vika,galama.. Opet ja dala sisu sa sesiricem, opet on vuce pa spava… Nakon pola sata takvog dojenja dala mu jos AD i sve je potamanio. Uzalud mi trud sviraci! Idemo sutra u nove pobjede
Eloa jel onda mislis da se umori brzo i manje pojede? Ja bas sigurnija da jede kad vidim u sesiricu nego bez😯 i mi dojimo na sesirice,ustvari jednu sada forsiram bez i ako me bole bradavice za drugu se tek psihicki pripremam dok ova prestane boliti😂
Moj 1.2kg u mj dana od PT i 4 cm. S time da je u prvih 15 dana navukao 0.5kg na cici. Ali onda je prestao da vuce pa tjedan dana nis nije dobio. I od tada smo na cici i izdojeno mlijeku. Danas evo 6 tj i ima 1.8kg vise od PT.
Moj je u mjesec dana dobio 1200 g od otpusne tezine i narastao 4.5 cm. Zadnje sam ga vagala prije dva tjedna i dobio je jos cc 500 g. Jucer sam izdojila 40 ml i prvi put je jeo iz flasice, nije bio zadovoljan. Kasnije se gustao na ciki i ispustao uzvike odusevljenja.
Sanjalica, bilo nam je prvi put jucer,ali mi se cini da mu je bas bilo lakse vuci s sesiricem nego bez... Jedino sto se on brzo uspava i zaspi, a jos je bedak mali gladan i onda se budi brzo...
Joj lagertha, bas sam ljubomorna...a kak to da si mu dala izdojeno mlijeko?
P.s. u posljednje vrijeme nam se dogada da se budi gladan, a sise iz bocice po sat vremena...Nekad tu istu kolicinu pojede za 15minuta, a nekad sat vremena. Tak je sad u noci jeo, bas me iscrpio..
On je spavao, a meni je lijeva cika bila puna mlijeka ( a on je upravo cikio iz desne i zaspao) pa sam se odlucila malo izdojiti no onda me krenulo pa sam uzela casicu da probam izdojiti vecu kolicinu pa da mu muz da dok ja trcim. Na kraju je pojeo to sto sam izdojila no ne svidjaju mu se ni dude ni bocice. Bio je bas zbunjen i nesretan kad je osjetio moje mlijeko kako ide iz bocice. Eloa ja se bas smatram velikom sretnicom sto sam uspjela dojiti. I moja mama je dojila mene i brata, a imam i dobru prijateljicu koja je bila uz mene i koja je isto uspjela dojiti svojih 4 klinaca. Malog od 2 i pol godine jos uvijek doji. Moram priznati da ne bih uspjela da nisam tolko citala, isla na rodin tecaj za dojenje, imala tu prijateljicu i otisla kod savjetnice, a i patronazna sestra mi je pomogla. Super je i sto Matej obozava sisat i ima ispravan hvat, bez toga isto ne bi bilo moguce.
Moj Jan isto ima ispravan hvat i obozava sisat, ja sam isto puno citala, i oko mene su svi uspjesno dojili,govorili mi u bolnici da su mi bradavice taman, ali nas je zeznula vrlo jaka zutica koja je trajala mjesec dana i dugi boravak u bolnici gdje je on dobivao bocicu jer je morao papati...tako je naucio na bocicu i ocito mu se sad ne trudi da jace sisa...
Mi tek iduci tjedan idemo kod pedijatra i jedva cekam da vidim koliko smo dobili. Tjedan i pol nakon izlaska iz bolnice dobio je samo 10gr pa smo ukljucili AD. U iducih tjedan dana dobio je 80gr. I nakn toga nismo vise isli na vaganje. Cini mi se da se izduzio i zdebljao i po nasoj vagi je dobio. Jer sam se ja vagala s njim h rukama, ali me zanima koliko tocno.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Ajme moj je bas mala mrvica..u mj dana je dobio 855g..
Od otpusne tezine ili? Moj je isto dobio tako nesto od one s kojom je rodjen! To uopce nije malo.
Eloa, zao mi je. Meni cak i bradavice nisu dobre. U bolnici mi uvalili sesirice pa me patronazna ohrabrila da ih odbacim jer su mi samo unistavali bradavice. Steta zbog te zutice.
Sortiraj odgovore
Najstariji